Benim tercihim her zaman esmerler fakat şöyle de bir gerçek var ki, sarışın kadınlar sadece saçı ile değil genel olarak daha bakımlı oluyorlar. Zaten sarışın bir kadın makyajsız şekilde kezban gibi duruyor saç düzgün ama yüz soluk kalıyor mesela. O yüzden sarışın kadınlar hafifte olsa her zaman bakımlıdırlar ve dolayısıyla bir albenileri oluyor.
Tamamen ırk ve coğrafya ile alakalıdır bu talebin aşırı olduğu ırklar esmer ırklardır genelde çünkü nüfusa oranla azdır sarılın sayısı, ve az olana talep her zaman çok fazladır :) Mesela Rusya ve İskandinav ülkelerinde de Esmerler daha çok ilgi çeker tercih sebebidir.
ay sakın sarı saçtan geçiyor demeyin rica ediyorum. zaten az varmış gibi gider herkes saçlarını sarıya falan boyatır kaldıramam. yakışan var yakışmayan var arkadaşlar lütfen. simsiyah saçlarınızı sapsarı yapma umuduyla kuaföre gidiyorsunuz şopar gibi çıkıyorsunuz kuaförden yapmayın :((
Sarı nadirdir ve çekicidir ama doğal ise. Yoksa esmer hatun gidip civciv yapıyor kafayı geçen burada gördüm öldüm gülmekten. Kaşlar kapkara kafa sarı ahahahahah yapmayın komik oluyor.
olaya biraz bilim katayım. erkek aslında iki moddur. bir normal hali. esmerlerden hoşlanırım abi diyen beynini düzgün kullanabilen, bir de azmış beynin hayvan kısmını aktif etmiş olan. hayvan gibi düşünün sizden daha aşağıda olması iyidir tavşansanız gidip aslana hallenmezsiniz. bu orijinal sarışınlar da a. ptal olmaları ile ünlü ya erkek sarışın görünce otomatik olarak bu benden aşağıda ohh yavrum moduna giriyor yani sadece saç boyatmak yetmez biraz da sarışın gibi konuşmalı s. alak s. alak sorular sormalısınız. kızıllar tehlikeli mesela niye azınca kızıl peşine düşmüyoruz cici şey beni ısırma yapıyoruz uzaktan? bu yüzden sarışının adı esmerin tadı var gibi bir laf uydurmuşlar ama pek anlaşılır değil neden öyle diye. aşna fişna için sarışınlar kısaca.
@berk3333 köklerine bak tüm şehirliler köyden gelme ya 3 kuşak önce ya 5 kuşak önce bende selanik göçmeniyim ama önce nasliç ordan selanik ordanda İstanbul kökün geldiğiyer önemli
Başkasını bilemem ama hayatımda gördüğüm duyduğum en saçma sorulardan bir tanesi bence. Siz bence sarı saç seven erkeklere denk gelmişsiniz ondan bu soruyu kafanızda kurgulayıp bu soruyu çıkarmışsınız. Zevkler tartışılmaz bir gerçektir ama sarı saç olayı bana göre değil.
Türkiyenin çoğunluğu esmer olduğu için ve doğal sarışın pek fazla olmadığı için türk erkekleri de farklı bir şey istiyor. Sen rusyaya git oradaki erkeklere sarışın mı esmer mi? Diye sor esmer derler çünkü oranın çoğunluğu sarışın. Türkiyedede esmerlerin sayısı fazla olduğu için erkekler sarışın tercih ediyor tabii zevk meselesi.
Dibi gelmiş, kadını olduğundan 8 yaş büyük gösteren, kendi esmer saçı sarı ben özentiyim diye bağıran, sanki bedava gibi herkesin klonlanmış ombrelerini beğenen erkekleri sadece zevksizlik açıklar.
Bence dogan sac rengi seven erkek daha fazla ama sarı yakışan kızlar sarı yapmalı insan sizi seviyorsa nasılsanız oyle sever sevmiyorsa sevmemek için bir bahane bulur zaten o yüzden boş verip size yakışan renk kullanın
Sarı veya açık kahverengi saç kişisel olarak çok daha hoşuma gidiyor. Daha güzel durduğunu düşünüyorum. Göz rengi çok da farketmez kahverengi siyah mavi yeşil hepsi güzeldir.
Valla genel adına konuşamam tabi. Ama kendi adıma evet 😂 Bilimsel bir gerçek zaten bu sarı gözün seçtiği 2. Renk. İstesen de, istemesen de fark ve dikkat ediyorsun 😂
yahu zaten bu esmerler hep bir ten rengini yüceltme derdinde. ben esmer teni erkekte severim. ben beyazım saçlarım şu an kızıl. iyi ki esmer değilim çünkü her renk yakışmıyor. çok memnunum böyle olmaktan ama esmerler hep üstün ırk gibi övüp duruyorlar. ulan H*tler bu kadar övmedi beyaz ırkı 😂😂
Lezzetli yemeklerden geçiyor türk erkekleri yabancı erkekler gibi saf değil önce bi midesini doldursun sonrası kendiliğinden gelişir 😍 canımsınız türk erkekleri yabancıların canı cehenneme 😚
Sarı Saclı kadın görünce bende bakarım. Cesur bir renk dikkat çekiyor ayrıca.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ülkede sarışınlar az esmer çoğunluk olduğu için belki daha ilgi çekici ve güzel geliyor. Dünyada genel olarak beyaz ten, sarışın olmak güzellik ölçütü gibi sayılıyor bunun da etkisi vardır..
o sarı saç teli yemekten çıkmasın sakın, yıkarım ortalığı...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sarı saçlı veya kumral saçlı adamlara bende düşüyorum normaldir. Birde midesinden geçer diyen kadınlara sesleniyorum "erkeklere yemek yapıp anneleri gibi davranmayın, siz onların eşleri veya sevgililerisiniz rollerinizi karıştırmayın". Bana bir erkek babammış gibi davransa garip karşılarım erkeklerde bayıyor bu hareketlerinizden bu yüzden.
@habataci arkadaşım annesi gibi oluyor sonra bayıyorsunuz. Kız arkadaşın olmadığı için anlamıyorsun. Türk kızları anaçlar ama Türk erkekleri Rus kızları gibi iş dünyasında güçlü kariyer yapan kadınlardan hoşlanıyorlar. Ben farkındayım o kadınlarda güzellikle beraber güçlü iş kadını karakterlerine de vuruluyor bizim erkekler.
Saç rengiyle alakası olduğunu düşünmüyorum ama zevkler ve renkler. Doğal olmadığı sürece sarı saçı sevmiyorum, bana çok yapmacık, barbie bebek saçı gibi geliyor. Bakım isteyen bir saç rengi