Saç Bakım Ombre mi yoksa sombre mi kadınlara daha hoş bir görünüm katar? Çocukgelișimcii Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhabalar 💜 💜 Ombre mi yoksa sombre mi kadınlara daha hoş bir görünüm katar? Ombre mi yoksa sombre mi kadınlara daha hoş bir görünüm katar? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Suskunbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sombrede ana renk iki üç tona ombrede beş tona kadar ayrılıyor internetten bakmıştım bi ara bilmiyordum 🤣 tam bilmesem de sombre demek istiyorum 0 0 Yorumla
Sssonsuzzz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 47% +1 yıl Mesela sağ resimdeki hangisi... bence o daha güzel... 🙈 pek anlamıyorum bu işlerden... 😱😅 0 0 Yorumla
ustura61 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Ilk gez bi soruya fransiz kaldim onlar ne yaa araba parsaci kibi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aralarındaki fark ne? Aynı görünüyor. İkiside sadece uçları boyanmış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sombrede ana renk iki üç tona ombrede beş tona kadar ayrılıyor internetten bakmıştım bi ara bilmiyordum 🤣 tam bilmesem de sombre demek istiyorum
Mesela sağ resimdeki hangisi... bence o daha güzel... 🙈 pek anlamıyorum bu işlerden... 😱😅
Ilk gez bi soruya fransiz kaldim onlar ne yaa araba parsaci kibi
Aralarındaki fark ne? Aynı görünüyor. İkiside sadece uçları boyanmış
Koyu renkli daha güzel bnce
Her ikiside ayrı güzel
Ombre. Ama kişinin ten rengine göre değişir bu
Somre çünkü onun rengi daha hoş
ombre
Her ikiside 🧡
Ombre
Her ikiside
sombre
Ombre