Merhaba, eşimle 1 yıldır evliyiz ama bakımsız bir günümü görmemiştir. Diplerim 1 parmak olur olmaz dip boyamaya koşan bir insanım. Fakat hamilelikte saç boyanmıyor maalesef. Bu durumda diplerim istemediğim kadar uzayacak. Saçlarımı koyulaştırma imkanım da yok, kaldım böyle çaresiz. Eşim benden soğur mu?
Hamile olduğum için saçlarımı boyatamayacağım, bu eşimi soğutur mu?
Neden boyamıyorsun ki saçını. Düzgün boyandığı sürece bir zararı yok. Kendinizi bu kadar sınırlandırmayın. Hamileyim hiçbir şey yapamam diye. Artık hiçbir şey eskisi değil. Düzgün bir şekilde saç diplerinize zarar vermeyecek şekilde boyanabilir.
Eşin yatsın kalksın senin gibi eşe şükretsin eşler bu dönemde soğumazlar lakin hamile olduğun için zarar vermekten çkinir mesafeli olabilir fiziksel anlamda hatta nasıl baba olurum acaba sıda kafasını kucalıyor telaşlanıyordur hiç endişelenme bitkisel boyalar var bildiğim bunları bir araştır derim
En ufak bişeyde soğur mu hissi... çok tanıdık geldi bu his. Böyle düşündürüyorsa sana soğumaya hemen müsait bir yapısı var demektir ki sen o hisle soruyorsun bunu soru olarak.
Çok saçma makyaj da yapmayın o zaman aşırı saatlerce bi işlem uygulanmazsa bence çocuğu da işlemez ama ağır işlem sana isler işte hassas olursun ya biraz o da çocuğa işlemez
Sevgi öyle bir şey ki, iyileştirir, sarar, sarmalar, kusurları örter. Soğuyan insan seni hiç sevmemiş demektir. Seni sevdiğini de düşünüyorum ve inan bebek heyecanından böyle küçük bir detayı sorun etmez.
çocuğunu tasıyan kadının gebelıgınde onda kusur arayabılecek bırıyle bebek yapmamalıydınız.. ya sız cok yanlış dusunuyorsunuz ya da eşınız cok yanlış..
eşin soğur mu diye düşünüyosan. keşke öncesinde çocuk yapmasaydın. birde artık hamilelikte saç boyatılıyor sadece belli bir aya kadar boyanmıyor diye biliyorum.
Olur mu öyle şey, evlilikte insan eşinin nelerini görüyor.. Hic içini karartma soğumaz tabi sonuçta sen çok güzel bisey için saçlarını boyayamayacaksin..
Asla olmazzzz canım boyan varken mi aldı seni böyle bişeyde soguyan Herşeyin den sogur senden bu kadar takıntılı olmayı bırakın n Bebeğinizi almanın mutluluğunu keşfedin...
Doğal boyalar var doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz, çok da zor değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hayır tabii ki soğumaz. Ama aklıma bir fikir geldi. İstersen bandana takıp biraz da olsa saklayabilirsin. Başını sıkmayacak bir şey alırsan hem saçını tutar hem dibi kapatır iyi olabilir.
Bu tarz kaygılara düşmemeniz gerekir eşiniz sizden dibiniz geldi diye soğuyorsa hemen ondan uzaklaşmanizi oneririm çocuk fedakarlık demektir ve en büyük fedakarlığı anneler verir esiniz sizi seviyorsa bu sorun olmayacaktır emin olabilirsiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kına, çay otu ve kahveyi karıştırıp boyayabilirsin ben öyle yapıyorum hem doğal hem ucuz hem sağlıklı