Banada öyle yaptılar da Düzleştirici saça birşey yapıyormuş ben hergün düzleştiriyorum demiştim dışarı çıktığım zamanlarda yani Oda artık yaparsan eline gelir saçlar bir zaman sonra dedi valla anlamadım yani
Demekki saçını yakmış sana böyle söylüyor bir de düzleştirerek ısı vursan pişmaniye olacak tabi açığını nasıl kapasın oda haklı😂😂😂
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
kopma, yanma yok saçımda. pek teknik bilgim olmasada saçla ilgili daha önceden boyadım koyu renklere farkedebiliyorum yanık saçın n olup olmadığını. dedi zaten boyadıktan sonra saçını biraz daha açabilirmişiz dayanırmış baya diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nasıl açtı acaba da sana öyle diyor
Kullandığı ürün kalitesiz olabilir açarken üstünde boya varmiydi saçının
evet vardı
15 gün önce saçım komple açılıp orta kumral boyandı
sonra saçım sarı yapılacağı zaman tekrar ümden küllü boyanıp açıldı
Allahalla kuaförde ne zaman yaptırsam son rütüş olarak doğal dalga yapar maşa ile eğer öyle dediyse kesn bir bk yemiştir
Pardon maşa yazmışım düzleştirici ile yazacaktım
Banada öyle yaptılar da
Düzleştirici saça birşey yapıyormuş ben hergün düzleştiriyorum demiştim dışarı çıktığım zamanlarda yani
Oda artık yaparsan eline gelir saçlar bir zaman sonra dedi valla anlamadım yani
Haa ama sn hergün yapıyorum demişsin
Demekki saçını yakmış sana böyle söylüyor bir de düzleştirerek ısı vursan pişmaniye olacak tabi açığını nasıl kapasın oda haklı😂😂😂
kopma, yanma yok saçımda. pek teknik bilgim olmasada saçla ilgili daha önceden boyadım koyu renklere farkedebiliyorum yanık saçın n olup olmadığını.
dedi zaten boyadıktan sonra saçını biraz daha açabilirmişiz dayanırmış baya diye
Bilgüm yok bir erkek olarak. Belki saçı yıprattığı içindir.
Ben bir yıl önce ombre yaptırdım hatta ombreli saçıma iri dalga uygulamıştım harika olmuştu
Uzun süre boyunca maşa düzleştirici vs
Uyguladın mı saçına?
Mesela dışarı her çıkışından önce
Saçında bir zararı oldu mu?
Aynı kuaföre git presle dalga istiyorum de ne diyecek bakalım 😁