Soru yukarıda. Saç renginden boya kadar anlatın bakalım. Kızlar siz de erkekler için anlatın.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlardaki kro Anadolu erkekleri yine bayaaa bir hayallere dalmis 😂😂 sanki biz size bakicaz da neyse cok uzatmadan begendiğim Rus beyin fotosunu atim şuraya aayh ayy sen nesin be adaamm

Üfff senin için ölürüm bee.. Karizmaa
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabiiki tum erkeklere demiyorum, bazilarini kucuk bir kismina kro diyorum
Soran+1 yılRus erkekler harbi taş ama. Ayrıca çoğu mavi gözlü beyaz tenli, bir çoğu da civciv sarısı. Uzun boylular falan. Rus erkekler harbi erkektir.
Cevap sahibi+1 yılAy eveeett yaaa eriyorum onlaraaaa
Soran+1 yılVe herkes italyan erkekleri falan diyor da. Tamam onlar da iyi ama Ruslar bir başka abi. Meleğe benziyorlar 😛
Cevap sahibi+1 yılAynen yaaa ne ruslar var off Allahim melake bunlar melââke
Cevap sahibi+1 yıl@3popkek çikin mii :( neyse ama karizmalar Rus erkekler bunda hemfikiriz
Soran+1 yılBu Azeri bence. Ruslar böyle olmaz
Cevap sahibi+1 yılYok gercekten Rus %100
Cevap sahibi+1 yılYuz hatlarina ve kafa yapisina baksana ordan belli ediyo
Soran+1 yılAma bu o kadar yakışıklı değil. Normalde daha iyiler bence
En İyi Cevaplar
+1 yılKısa boylu olucak boy kilo endeksi düzgün
orta irilikte gözleri olacak dudağının sol üst kısmında minacik bir ben olacak hafif geniş bir burnu olacak kasalarından aşağı burun hatları fazla beli olmayan kaşları hilal olacak kibar ve hilal yüzü elips ile yuvarlak arasında olacak
Bazk ve beden boyu orantılı olacak gerdan yapsi omuz kemiklerini muzam incelikte takip etiyor olacak sestonu ince olcak sözleri akıl dolu olacak konuşurken vücut dili ona eşlik edecek kıssadan kastım 155 😅00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
62Cevap
meteor parçası gibi şmjvjkskdkf bunun gibi..
43 Yorumla
Soran+1 yılHay maşallah akxmsokcks
Soran+1 yılKeşke olsa be dkskkxnekfndıf
u +1 yılFiziğe önem vermiyorum, güzellik göreceli bir şeydir. ama en kolay ayırt etmenin yolu makyajsız bakmaktır makyajsız bir kız güzelse her türlü güzeldir. Gözleri, gamzeleri, gülüşü, ve saçları bir kızı güzel yapan şeylerdir benim için
10 Yorumla
+1 yılBir kızı toplumun dayattığı güzellik algısına göre değerlendirmek ne kadar doğru? Güzel kız uzun olmalı, güzel kız zayıf ama kıvrımlı da olmalı, saçları ipek, suratı bebek gibi olmalı. Peki bu özelliklere uymayanlar güzel değil mi? Güzel değilse, çirkin mi? Herkes kendini topluma güzel olarak kabul ettirmek için estetik merkezlerine milyonlar harcamak zorunda mı? Nedir bu güzellik algısı? Kim çıkardı bu ince bel kalın dudak tek tip kadın modelini? Hadi çıkardı neden herkes o tipe bürünmek için bu kadar çaba harcadı? Kendimiz gibi, doğduğumuz gibi olduğumuzda, fiziğimizle, yüzümüzle değil hür fikrimizle; topluma tuttuğumuz ışıkla, geleceği güzelleştirmek için attığımız adımla insanlığımızı güzelleştirsek, daha güzel olmaz mıydı dünya?
100 Yorumla
+1 yıl8en 8urda ne desem 8oş 8urda sayarım özellikleri o özelliklere sahip değildir ama 8ana çekici gelmiştir anlata8ilmişimdir umarım ha illa da özellik say diyorsan sayıyım
8oyu 210
kilo 120
saçı siyah
gözü kahverengi
geniş omuzlu
8üyük el
hafif gö8ek ola8ilir
ayak numarasıda 46+68 Yorumla- +1 yıl
Bu bir insan değil yalnız yaratık
- +1 yıl
@MütefekkirSeyyah_ kloaojdıpoakdopakğdlkaw
yarıldım - +1 yıl
@MütefekkirSeyyah_ yaratık değil 8enim 8oyum 200cm erkeğimin 210 olmasını istememçokmu kilom 110 erkeğimin 120 olmasını istemem yanlışmı
- +1 yıl
@MutsuzBora sende 8oş 8oş gülme
- +1 yıl
Ablacım sulak yerde mi yetiştin?
Basketçi misin voleybolcu mu - +1 yıl
@MütefekkirSeyyah_ 1. si a8ladeğil 11yaş 8üyüksün 8enden 2. si 8urda pek deniz yok çay devrez var ama 8ulunduğum yerde çok kaya var dağ tırmanışını da severim ve yaparım 8elki ondan uzamışımdır 8ide 8izim ailede uzunluk genetik herkez uzun en kısamız 170
- +1 yıl
@uncas71 klavyem 8ozuk n nin solundaki harfim 8asmıyor
+1 yılEdebiyle temiz giyinen her kız güzeldir
Siz hani bir ton makyaj saç modeli tarz küpe piercing dövme yapıyosunuz ya
İşte o güzellik değil onun adı başka bir şey
Yaratılış fıtratı diye bişey var kimse ona karşı koyamaz
Öyle yapanlar beynini yakar bir poşet ilaçla hayata devam eder66 Yorumla- +1 yıl
sana 8u kouda sonuna kadar destek veriyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim umarım bir nebze olsun faydam olmuştur
- +1 yıl
8ei tarif edmissin ondan destekliyorum sizi ne gerek var yüzü 8oyamaya
- +1 yıl
Hepsin kozmetik dünyasının ve geriye kalan sektörün kandırmacası inan ki alakasız birşey güzellikle hiç alakası yok
Hepiniz fıtratınız gereği güzelsiniz.
Anlayış zihniyet insanların beyinlerinin içinde değişiyor - +1 yıl
aynı taraftayız ikna eteniz gereken evde 8ile makyaj yapanlar
- +1 yıl
Zor ama imkansız değil
Güzel kız deyince aklıma Jessica Alba, Svetlana Bilyalova, Diana Melison, Doutzen Kroes gibi isimler geliyor.
Erkek olarak da şu ikisi; (boy 1.86 - 1.92)
10 YorumlaSempatik, cıvık olmayan, her şeye muhalefet sinir bozucu huyları olmayan, aşırı salaş veya aşırı marjinal giyimde olmayan, saçlarını taramasını bilen, dişleri temiz, aşırı makyaj yapmayan, kilosu en fazla 55 ve boy en fazla 160 ile 170 arası olan kuşlardır. Aşırı güzelliğe gerek yok, normal olması kafi.
Çünkü güzelliği huy tamamlar21 Yorumla- 1 yıl
Ya bu nasıl algı arkadaşım ya 55 kilo bir çok kadında hastalığa sebebiyet verebilir 55 kilo istiyorsan 160 ve altına bak 170 kadın için 55 kg sağlıklı değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel gözlü, bakışlarıyla karşısını eriten seksi ve güzel bakışlar.
Hoş saçları olan, temiz ve sağlıklı saçlarıyla ona uyan ve yakışan saç şekli olması
Kusursuz cildi olan
Bacakları taş gibi seksi (kolları, bacakları, vücudu pürüzsüz)(Bacaklar önemli)
Giyinmeyi iyi bilen (diğer kızlar arasında giyimi dikkat çeken aha kıza bak diye dedirten)
Hoş bir kokusu olan
Makyajı abartmayan (Güzelliğinin üstünden hafif geçse yeterli)
Fiziksel özellik olarak;;;
Bacakları seksi olan
Açık olan yerlerinin pürüzsüz olması gerekiyor (bacaklar, kollar yani tüm vücut)
Mükemmel saçları olan
175-180 boylarında
Seksi kalçası ve göğsü olan
Elleri kıza benzeyen :D
Gözleri güzel olan
Seksi dudaklı
Teni, cildi güzel gözüken
Kaşları güzel olan
Postürü düzgün
Temiz olan güzel kokan
Güzel kız deyince aklıma bunlar geliyor.04 Yorumla- +1 yıl
Mankenlik ajansı bile bulamıyor böylesini abartmışsın 180 boyunda kız seksimi olur
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız Evet at gibi o seksi olmicakta kim olcak? Bu özellikleri disipline uyan her kız kazanabilir abartma.
- +1 yıl
Kız 180 se senin 2metre olman lazım 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Kırlariçindebikız Kızla eşit olucaz sıkıntı yok yani. Genel olarak herkesin boyu 175'in altında olduğu için uyumlu oluyoruz :D 1.80'e yakın olması lazım kızın 178 179 olsada olur :D
+1 yılbir kere sacı cıvık sarı veya kırmızı olanlar kesinlikle benim tarzım degil..
Direk olarak siyah saç seviyorum veya koyu bir renk olcak kahve rengi gibi.. giyim tarzı nurgül yeşilçay gibi olmalı usluplu.. dövme pircing falanda bir zahmet olmassa cok sevinirim yani 🤔 öyle fizigi de hafif balık et olsunn20 Yorumla
+1 yılBir erkeğe yakışıklı denince benim aklıma ortalamanın üzerinde güzel bir yüz en az 1.70 boy ve normal kalıplarda bir vücut geliyor
80 Yorumla
+1 yıl40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl180-190 boy. Genis omuz. fit ve biraz kaslı vücut. Kumral. Ela-yesil gözlü. Vucudunda cok tuy olmayan (maymun gibi olmayan yani. Kıl olabilir erkekte puruzsuzluk beklemiyorum ama maymunluk, ayılıkta beklemiyorum) sakalını kestiginde de tipinden bir sey kaybetmeyen erkek yakışıklıdır benim icin.
10 YorumlaFiziksel hiç bir şey gelmiyo desem :D Sadece oturup iki konuşulsun yeter kız gibi değil insan gibi olsun.
10 Yorumla
+1 yılSaç rengi: Turuncu-Kızıl
Saç boyu: Bele kadar
Saç türü: Dalgalı-Kıvırcık
Dudak dolgunluğu: Dolgun
Ten rengi: Beyaz
Göz Rengi: Yeşil-Mavi-Ela
Göz Türü: Badem
Boy: 1.70
Kilo: Hafif balık eti-Fit arası10 YorumlaÖncelik tabi ki Zeki olması ardından 1.70 boyunda zayıf kahverengi kıvırcık saçlara sahip kumral tene sahip yeşil gözlü gülüşü ve ses tonu güzel bir hatun
41 YorumlaAyna aklıma geliyor şaka bir yana bence belli bir güzellik kavramına göre derecelendirmek saçma kısa olup çok güzel olan da var uzun olup ta güzel olan da kilolu olup güzel olan da var zayıf olup güzel olan da belli sınır koymak doğru gelmiyor
00 Yorumla
+1 yılhmm.
boy 160-170 civarı (sınırlar dahildir)
50-60 kilo
saç hepsi olur.
yüz şekli erkeksi olmamalı bence.
Margot Robbie, Taylor swift, gal gadot, natalie portman, anne hattaway.
bu kişiler tarzı yüz oranları çok güzel oluyor.00 YorumlaUzun boy..
Orantılı vücut hatları..
Uzun ve sağlıklı görünen saçlar.
. Bembeyaz dişler..
Pürüzsüz bir ten..
Güzel ve anlamlı bakışlar..
Güzel yüz hatları
Bakımlı el ve ayaklar..10 Yorumla
+1 yılİnce belli geniş kalçalı dolgun memeli simsiyah saç kara goz kara kaş balik etli dolgun dudakli alni yuvarlik ensesi tertemez.. olum kitapyazicam simdi
10 Yorumla
Bu erkeği çok çekici buluyorum. Ses tonu falan ayrı hoş. Sanki benim siparişim üzere yaratılmış gibi
00 YorumlaBoylu poslu renkli gözlü uzun kıvrık kirpikli sakallı beyaz tenli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Beyni olan
- Yapmacık olmayan
- Temiz olan
- Sabah uyandığında yüzüne bakılabilen
- Burnu güzel olan
- Boyu ve kilosu orantılı
- Kendine bakan
- Tarzı iyi olan
10 YorumlaYuz hatları duzgun ve orantili , fiziksel olarak kilolu veya asiri zayif olmayan ama iri gogus , beline kadarveya en az omzuna kadar sacı uzun , gulmesi tatlı
01 Yorumla
+1 yıljesika alba tam olarak
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Aynen böyle siyah saçlı siyah kaşlı siyah gözlü kırmızı oje ve ruj bu kadar bitti birde karakter eğer beyefendi erkek seviyorsa kalbimde yeri başkadır :)
20 Yorumla
+1 yılKüçük burun, mükemmel dişler.
Cilt sorunu olmayacak, saçları da parlayacak.
Hiçbiri bende yok :(((00 YorumlaGüzellik geçicidir önemli olan içi ve ruhu güzel olması zaten Buda dışa yansır
Gerisi boş bence 🤷🏻♀️00 Yorumla
+1 yılSari ten
Sari sac
Yuvarlak gozler
Dolgun dudak
Kibar burun
Cikik elmacik kemigi
Orta-uzun boy
Zayif ve naif00 Yorumla170-75 arası boyu olsun bir de zayıf olsun yeterli önemli olan birbirimiz ile uyuşmamız diğer özellikler olarak beyaz ten sarı saç mavi göz
00 Yorumlagüzellik bir bütün bence mesela sarı saçlı olsun şöyle gözleri olsun felan diyemem çünkü dediğim özelliklerin olmadığı biri bana daha güzel gelebilir
00 YorumlaTürkan Şoray gözleri , küçük burun hafif dolgun dudaklar ve gür saçlar
12 Yorumla- +1 yıl
Kendini tarif etmişsin güzelim.
+1 yılKumral, uzun boylu, kahverengi göz veya yeşil, kaslı falan
10 Yorumla
+1 yılyakisikli erkek gulunce tatlı olan erkektir. bakışlarıyla seni mutlu eden erkektir
10 Yorumla
+1 yılGüzel kız deyince benim aklıma yüzü güzel sorun tatlı kızlar geliyor
10 Yorumlavalla herkes kendince güzeldir önemli olan güzel sevebilmektir
00 Yorumla
+1 yılUzun bacaklı zayıf ince bel ince boyun uzun kumral saç çekik gözler uzun ince parmaklar
00 Yorumla
+1 yılGüzel kız dediğin zaman benim aklıma şu geliyor 2 gün sonra bırakıp gidecek.
00 Yorumla
+1 yılBalık etli. 160-165 cm boyunda, açık tenli, üçgen yüzlü. Vücut orantisi asıl önemli olan.
00 YorumlaBalık etli esmer kadınlar beni hep yıpratmıştır😄😄😄
00 YorumlaBenim aklıma doğal kızıl saç geliyor zira çok beğenirim
00 Yorumla
+1 yılBrad Pitt Johnny Depp Cüneyt Arkın Kadir İnanır karışımı bir erkek..
10 Yorumla
+1 yılSiyah saç Beyaz ten düzgün bir burun 160 boy 47 50 arası kilo
00 Yorumla
+1 yılBen güçlü görünen ve belirli bir tarzı olan kadınlardan hoşlanıyorum. Fizik benim için sayısal değerlere bağlı değil. Ne bileyim ince belli olup saçma sapan giyinen insanlar da var orta kiloda veya kilolu olup da tarzı oturmuş bakımlı kadınlar da.
10 Yorumla
+1 yılKızıl perçemli dalgalı saçlı yeşil gözlü beyaz tenli küçük burunlu kalın kavisli kaşlı
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu, sıkı vucutlu, sirma sacli, keskin yuz hatlari olan kadin geliyor.
00 Yorumla
+1 yılDolgun kalça küçük ama belirgin göğüsler tatlı bir yüz etkileyici bakış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhlaklı olsun da güzelliği yere batsın kadınların çoğu ahlaksız
11 YorumlaBenim için bir erkek önce adam olmalı. Ha eğer tip diyorsan 170 üstü fazla zayıf olmasın hafif kaslı gülüşü güzel.. valla saç rengi falan hiç önemli değil bunlar olsunda :)
00 Yorumla
+1 yılYuzu ve fizigi guzel tabii konusmasida tatli kizlar kisaca
00 Yorumla
+1 yılKüt saçlar güzel dişler orta boy ve dik memeler ince bir bel höbek deliğinde piercing göğsünde dövme yuvarlak bir kalça kalçada bir dövme
10 Yorumla
+1 yılsarışın mavi gözlü 90 b göğüsler 170 boy 60 kilo beyaz ten
00 YorumlaGuzel kiz gorunce moralim bozuluyor hayalini de kurmam
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye be :D
Gizli Üye(18-24)+1 yıl160 dan uzun ince belli beyaz tenli.. Narin zarif... Güzel burunlu, dolgun ve pembe dudaklı. Doğal ve makyajsız mükemmel bir yüz... Yani ideallerim bunlardır...😊🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Takip kabulü için sağol. Sen de takip eder misin?
Gizli Üye(25-29)+1 yıl170 boyunda beyaz tenli açık kumral saçlı hafif iri gozlu dolgun pembe dudaklı ince naif fizikli bir kız gelio
21 Yorumla- +1 yıl
Ben hshshs
dalgalı uzun hacimli saçlar bakımlı bir cilt ve spordan dolayı yağsız olan bir vücut
00 Yorumla
+1 yılBeyaz ten siyah sac minnak boyu kilosu orantili seksi fizige sahip cekici essek gozlu tatli bisi
00 Yorumla
+1 yılZekii kadındır güzel kadın
20 Yorumla
+1 yılEli yüzü düzgün olan her kız güzel kızdır
20 Yorumla
+1 yılYüz güzelliği geliyor tatlı sempatik gülüşler
20 YorumlaZayif ama dolgun fit ve dolgun gür saçlar
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı