Saç Bakım Pembe saçın üstüne lila renk boya tutar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhabaa, saçımı açtım şu an pembe oldu._. lila tutar mı, bir bilginiz var mı? Pembe saçın üstüne lila renk boya tutar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tutmaz bence pembe tutsa bile tam lila olmaz diye dusunuyorum 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saçını açınca nasıl pembe oluyor neyle açtın kalfkakdks Yorumla Soran +1 yıl Önceden mordu ondan sanirim ajxnxnnx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kanks yapınca haber ver hdskkd Yorumla Soran +1 yıl Tamam :3 Yorumla Soran +1 yıl https://hizliresim.com/m1Bj0OBöyle bir şey oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl guzel olmus yine sacma sapan bir renk olmamıs hsks Yorumla Soran +1 yıl Evet mutlu oldum ^^ Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Mor boyarsan lilaya belki dönüş yapabilir. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Önceden mordu, şimdi lila istiyorum ya hep ya hiç:( Yorumla Ayzıiıttt +1 yıl Mor tutar akar ve lilaya döner mümkün değil pembenin üstüne tutması. Yorumla Soran +1 yıl Ikisini karıştırıp yaptım, teşekkürler ^^ Yorumla
Berna_Ulu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 34% +1 yıl açıcıyla aç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapmıştım zaten tekrar açmak istemedim, teşekkürler ^^ Yorumla
Kanks3453 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sene gör kanks 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seneyim hemen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tutmaz bence pembe tutsa bile tam lila olmaz diye dusunuyorum
Ben de öyle düşünüyorum :(
saçını açınca nasıl pembe oluyor neyle açtın kalfkakdks
Önceden mordu ondan sanirim ajxnxnnx
kanks yapınca haber ver hdskkd
Tamam :3
https://hizliresim.com/m1Bj0O
Böyle bir şey oldu
guzel olmus yine sacma sapan bir renk olmamıs hsks
Evet mutlu oldum ^^
Mor boyarsan lilaya belki dönüş yapabilir.
Önceden mordu, şimdi lila istiyorum ya hep ya hiç:(
Mor tutar akar ve lilaya döner mümkün değil pembenin üstüne tutması.
Ikisini karıştırıp yaptım, teşekkürler ^^
açıcıyla aç
Öyle yapmıştım zaten tekrar açmak istemedim, teşekkürler ^^
Böyle kalsın
Tm
Tutar herhalde
Sene gör kanks
Seneyim hemen