Saçlarımın doğal rengi koyu kahve ve ben de koyu buğday tenliyim. Kuaförüm daha önce saçlarımı kumral/çilek kızılı yapmıştı. Önerdiği renk kum beji idi ama tutturamadı. Neyse... Sonra ben kendim boyamaya başladım. 3 seferdir loreal paris'in 7.0 ile boyuyorum. Tekrar koyuya dönmeyi düşünüyordum ama dönmeden önce palette 8.0 bal köpüğünü denemek istedim. Ama kutunun içindeki oksidan %6. Saçlarımın doğal rengi koyu olduğu için bal köpüğü rengi tutmaz diye düşündüm. Yanılıyor muyum? Yoksa bir süredir yakın tonda boyadığım için %6 o rengi verir mi?
Bugün %9 luk oksidan aldım. Boya aslında kit boyalardan ama 6 lik yerine 9luk kullansam istediğim rengi elde edebilir miyim? Ve oksidan ile boya farklı markaların ürünü. Sorun olur mu?
Kendi tecrübelerinde başarıya ulaşmış olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Bugün %9 luk oksidan aldım. Boya aslında kit boyalardan ama 6 lik yerine 9luk kullansam istediğim rengi elde edebilir miyim? Ve oksidan ile boya farklı markaların ürünü. Sorun olur mu?
Kendi tecrübelerinde başarıya ulaşmış olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
9luk oksidanla boya. Bence tutar boya. Farklı oksidan olması sorun olmaz.
Peki koyu buğday tene bal köpüğü gider mi sence yoksa sırıtır mı
Görmeden yorum yapamam maalesef 🤷
Cilt alt tonunda önemli. Ben bembeyazım ama siyah yakışmıyor gibi düşün.
Cilt alt tonum sıcak
Açmadan o renge ulaşamazsın canım turuncu olur
Peki hangisiyle açmalıyım? 30lukla açıp sonra boyaya 20lik mi karıştırayım, 20likle açıp boyaya 30luk mu karıştırayım? İki kez açıcı uygulayınca saçlarım yanmaz mı?
(5 ay önce kuaförde açtırma işlemi olmuştu. Birkaç ayda bir tekrar mı açma yapmam gerekli?)
Saçın koyu kahveyse 30 ile aç ama çok acmana gerek bir iki ton işini görür boyaya 20 karıştırırsın kontrollü açtıktan sonra yanmaz açıcıya zeytin yağı kat besler sacın kirlenmeden acma bide bakım yagı sürebilirsin acmadan once zaten 40 vol. lük oksidan kullanmıyacaksın ki yansın şu an saçının rengi açıksa yani boyanım arkasındaki before aftera bak eğer o tonlardaysa tekrar açma canım ben koyu kahve sac için ac dedim
şu an sadece dipler koyu kahve. Saçım kumral. Boyaya 30luk mu karıştırayım bu durumda
Tüm saçını mı boyayacaksın
Evet
O zaman diperdeki koyu rengi uçların kadar ac öyle boya yoksa sacının yarısı koyu yarısı açık olur
Peki diplerimi boyayıp 15 dk bekleyip gerisini sonra boyasam eşitlenir mi :)
Boyayla olacağını sanmıyorum dibin8 ac sonra komple tüm saçını boya ama dibininin rengini uçların kadar ac
Teşekkür ederim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!