Saclarimi kumrala boyatmak istiyorum ama doğru rengi bir türlü bulamıyorum Ten rengim buğday ya da beyaz arası bir şey Hangi ton gider ve hangi marka :)
Bir kere sarıya boyamıştım iğrenç oldu koyu kumrala boyamıştım güneşte kızıl olarak parlıyor ama boyalar kimyasal olduğu için ikincisini kına ile yaptım boyalar saçımı yaktı
Ama kına daha doğal olduğu için şu an kına ile yaptım saçımı yumuşattı, eğer koyu kızıl düşünürsen bunun için boyaya ihtiyacın yok kına ile de yapabilirsin ama kokusu hoşuna gitmiyorsa boya ile de yapabilirsin sana kalmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Nevacolor -nasıl bir ton istediğin önemli- 7.1 küllü kumral veya 6.66 k. kızıl kumral ve koleston 6/0 koyu kumral kullanabilirsin.
Küllü kumral ama çok sırıtmasın
Him. Köyü küllü kumral da olabilir 6.1
Bak bu güzel
Denedin mi :)
Denemedim ama arkadaşım yapmıştı tabi ona çok yakıştı mavi gözlü bir kızdı ama benim gibi kara kaş kara göz biriysen garip kaçabilir
Bana yazcakrın sanırım unutmadın umarım yaşadıpım için aynı olayo yardımcı olmak isterim
Mesaj atilmiyo
Instamı veriyimmistiyosan
Sen at
Ya da ver
Benm gibisin koyu kumral ve koyu kızıl sana çok yakışır ama tenin açık diye sakın saçını sarıya boyatma
Hangi tona boyadın
Bir kere sarıya boyamıştım iğrenç oldu koyu kumrala boyamıştım güneşte kızıl olarak parlıyor ama boyalar kimyasal olduğu için ikincisini kına ile yaptım boyalar saçımı yaktı
Koyu kızıl koyu kumral açık kahve tonları sana yakışabilir
Koyu kızıl düşünmüyorum ama kumral hoş durabilir :)
Hangi ton ve markaya boyamıştın
Loreal paris
Ama kına daha doğal olduğu için şu an kına ile yaptım saçımı yumuşattı, eğer koyu kızıl düşünürsen bunun için boyaya ihtiyacın yok kına ile de yapabilirsin ama kokusu hoşuna gitmiyorsa boya ile de yapabilirsin sana kalmış
Koyu kızıl istemiyorsan kumral güzel olabilir gözlerin ne renk göz rengi çok etkiliyor saç rengini
Koyu kahverengi ama mavi lens de takiyorum
Neden mavi lens takıyorsun ki
Beyaza yakın tonlara her renk gidiyor bence küllü kahve deneyebilirsin
Damar rengine gore ara tonunu
Yeşil mor
Netten arastir
Doğru kumral ne
Tenime giden yakisicak
Bulamazsın