2-Gri boya iki yıkamaya akar mi
3-Ayriyeten saç açıcı almalı mıyız
4-Saç boyarken dikkat etmemiz gereken şeyler

En iyi boya markası palette ancak. Istnew34 hesabımla uzun ve güzel aciklama yapmistim tabi kapadim onu da sadece neden kaldırdınız yorumu merak ettim.
Merhaba. Merak ettiğin tüm sorulara cevap vermeye çalışacağım. Hem herkese fikir olmuş olur 🌺

Saç boyama işlemini evde yapan biri olarak birçok marka denedim. Şimdiye kadar en iyisi Palette. Neden mi? Birçok sebebi var.

Açık renk saç boyaları genel olarak daha çabuk akar, ama Palette Deluxe kullananların yorumu bu konuda oldukça yol gösterici. İçeriğindeki başarılı renk pigmentleriyle saçı sımsıkı sarıyor ve zengin mikro yağlar sayesinde rengin uzun süre kalıcı olduğu biliniyor.

Saçlarını renkli boyamadan önce saç açıcı kullanmanı tavsiye ederim. Böylece istediğin renk daha iyi tutar ve harika bir sonuç alırsın. Bunun için Palette serilerinden faydalanabilirsin. Koyu renk saçlara sahipsen tercihin Palette Deluxe Yoğun Renkler serisinden yana da olabilir, çünkü bu seri koyu renk saçlarda bile etkili.

Evde saç boyarken boyanın pratik uygulanması en önemli detaylardan biridir. Palette bu konuda da benden tam not aldı. Oksidan losyon bulunan şişeye krem saç boyasını ekle ve çalkala. İşte bu kadar. Saç boyası uygulamaya hazır. Eldiveni takıp saçlarını boyamaya başlayabilirsin. Bunu çok seviyorum ❤️
Teşekkür ederim 🌺
Görsel de 3 farklı renk görüyorum sol tarafı açıcıyla açmış bunun için iyi bir toz açıcı ve 30 ya da 40'lık volume oksidanla açılır, saç ardından üzerine bebek sarısı gibi renk uygulanır, eğer ki; platine kadar. Açarsanız istediğiniz marjinal rengi yapabilirsiniz. Gri ise gri pembe ise pembe ancak marjinal renkler de mor şampuan kullanılması iyi olacaktır. Akmayı önlemek adına.●en iyi boya markası hangisi? Piyasa da bir çok boya markası mevcuttur. Lila fix, markayı tavsiye edebilirim çok bilinmez ancak kuaför salonlarının kurtarıcı markası diyebilirim. Bilinen marka isterseniz Schwarzkopf, ürünlerini de tavsiye ederim. O da güzel boyadır.
Cevap
4Cevap
İstediğin Renk Saçlarınla Ev Keyfini Katla! Evde Saç Boyamak İsteyen Kadınlar İçin 6 Taktik şu bence tüm cevapları size verecektir.
Gri ıkı yıkamada platıne donuyor evde yapman ımkansz saç da komple zarar goruyor 3. Yılım olcak gri de 😂
Gri boya akar, resimdeki gibi bir yanın o şekilde dolaşırsın. tecrübeye sabit.
Boyama yaa
Bo ya ma
Millet can derdinde simdi gecim derdinde
fikrim yok
Mr. masil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?