Saç Bakım Kızlar, saçtaki turunculuk nasıl düzelir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu turunculuk nasıl geçer uçlar açıldı dipler kahveydi turuncu oldu Kızlar, saçtaki turunculuk nasıl düzelir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
goddesofdaisy Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Mor şampuan kullanman lazım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kullanıyorum başka yapabileceğim bişey var mi Yorumla goddesofdaisy +1 yıl Yani eskiden benim de saçlarım sarıydı turunculaşma olunca mor şampuan ile toparlıyordum sürdüğün zaman 5-10 dk bekle öyle durula başka bir çözüm bilmiyorum maalesef :( Yorumla Soran +1 yıl Ben daha az bekletiyordum yorumun için teşekkürler Yorumla goddesofdaisy +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mor şampuan kullan tatlım ya da cila lazım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Cila nasıl oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boya, oksidan ve ılık su karışımı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçına uygun renk boya , yarısına yakın kadar sıkacaksın, biraz oksidan, bir fincan kadar ılık su. Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Islak saçın suyunu sık , sür saçına 20 dk bekletip durula :) Yorumla Soran +1 yıl Deneyeceğim 😊 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Cila mı atıldı o yüzden mi?
Mor şampuan kullanman lazım
Kullanıyorum başka yapabileceğim bişey var mi
Yani eskiden benim de saçlarım sarıydı turunculaşma olunca mor şampuan ile toparlıyordum sürdüğün zaman 5-10 dk bekle öyle durula başka bir çözüm bilmiyorum maalesef :(
Ben daha az bekletiyordum yorumun için teşekkürler
Rica ederim
Mor şampuan alman lazım
Mor şampuan kullanıyorlar 🙄
Mor şampuan kullan tatlım ya da cila lazım
Cila nasıl oluyor
Boya, oksidan ve ılık su karışımı.
Saçına uygun renk boya , yarısına yakın kadar sıkacaksın, biraz oksidan, bir fincan kadar ılık su.
Çok teşekkür ederim
Islak saçın suyunu sık , sür saçına 20 dk bekletip durula :)
Deneyeceğim 😊
kendin boyarsan öyle olur
Boya