AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
312Cevap
Bence buzlu kestane dene beyazsan cok tatli durur diye düşünüyorum
Evet beyaz tenliyim teşekkür ederimm :)
Vişneli turta çok güzel bence😍😍😎😎
Aslında alıcı gözle bakınca hepsi çok güzel haha :D
Frambuazlı çikolata 🥰 ama ten renginize göre değişir
Beyaz tenliyim :)
ten renginin sıcak mı soğuk mu yoksa naturel mi olduğunu da belirtseydin keşke
Beyaz tenliyim soğuk denebilir :)
Bende düşünüyorum ama biraz korkuyorum. Böyle şeylerde aşırı becereksiz bir kadınım. :)
Pure colot ilk kalıcı jel boya boyama işlemini çok kolaylaştırıyor :) Akma damlama gibi riskleri ortadan kaldırıyor. Kendine bir şans ver derim :)
Frambuazlı çikolata çok hoşuma gitti ya da süt reçeli tenine hangisi gidiyorsa
Aslında ikisi de gider diye düşünüyorum beyaz tenliyim
Frambuazlı çikolata ♥️ yakışacağını bilsem ben de yapardım
Aa yakışır belki ten rengin ne :)
Bana 7-77 çok yakışıyor , seviyorum o renkleri.
Kullandın mı daha önce evet çok güzel görünüyor :)
Kullandım.
bence bu renklerin hepsi gayet iyi oluru var hepsinin
Hepsi çok güzel bence de mix yapmak lazım ahha:D
Tarçınlı kek harikaa ten rengin uygunsa mutlaka dene bence
Beyaz tenliyim güzel durabilir aslında :)
böğürtlenli brownie arkadaşımın saçını boyadım eğer koyu saç rengin varsa ve doğal dursun diyorsan seçebilirsin, açık saç rengin varsa daha hoş durur bence ❤️
Teşekkürler önerilerin için :)
rica ederim ne demek 💋
Abi hepsi yemek ismi, bize ordan karışık yolla garson bey xd şey yap şerit şerit hepsinden boya amağğn
Ama hepsi çok güzel iştah açıcı :D
Acik kuafor mu var? Bu surecte baska isin mi yok.
Evde boyayacağım kendim :D
He boyada berbat olsun gorursun o zaman
Keşke kendi saç rengini de yazaydın da ona göre tavsiye verseydik daha bilinçli olmaz mıydı? Çünkü her saça her rengi uygulayamazsın özellikle de kendin evde boyayacaksan:). Benim tavsiyem kendi saç tonunun en fazla 2-3, ton açığı ya da koyusunu seçmen yönündedir.
Saçlarım kumral ten rengim beyaz o yüzden hepsinin uygun olacağını düşünüyorum :)
Vanilyalı tart derim. Nedeni;bir kadını en ışıltılı gösterdiğini düşündüğüm için.
Çok iyi görünüyor kesinlikle :)
Tarcinli kek rengi gözüme öyle bir aldi ki hayran kaldim resmen. Önümden böyle bir kiz gecse saclarini süze süze bitiremezdim. 😄
haha sen de boyatsana :D
ten rengine göre en gzüelini seç
Bunlar nasıl isimler böyle acıktırdı beni. Yillardir kızılım. beyaz tenliysen kızıldan şaşma
Evet beyaz tenliyim saçlarımı hiç kızıl yapmadım aslında olabilir :D
@kybele Kızıl rengın gıttgı hıc bır kadın görmedım bence acık tenlılerde ıyıce ölü gıbı soluk bır benız verıyor kesınlıkle tavsıye etmem ama keske fotonuzu paylassaydınız daha net fıkır söyleyebılırdık bu konularda şaka bır yana ıyıyimdır yanı renk uyunları anlamında
@kybele yani kızıl derken tamamen kırmızıdan bahsetmiyorum 😂 tarçınlı kek+visneli turta karışımı düşün. Emin ol cok hoş durucak. Beyaz tende ayrı bir görüntüsü oluyor
@korman çevremdeki herkes cok iyi yorumlar yaptı hatta cok hoşuna gidenler boyattı bile. Ben ve birçok insan yakıştığını düşünüyoruz. Sen beğenmiyor olabilirsin tabi. Ayrıca sana onaylatmama gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kendimi böyle beğeniyorum
@freudfalan Onaylatma degıl zaten mevzu. Her zaman coğulcu fıkır alısverısı hata yapma payını mınımıze eder. Bu gıyımdede parfumdede makyajdada sactata herseyde böyledır. Ve bana göre her daım karsı cınsın fıkrını almak cok onemlı turk kadınlarının genel konseptıne bakarsak gıyım makyaj vs gıbı konularda avrupanın en kötusuyuz sona romen bayanlar gelıyor en ıyılerı ruslardır bu konuda. Keske foto koyup sadece ereklerın fıkrını alsayıdnız testı beraber gozlemleseydık. Instegramda bırıbırnın kopyası heryerı şişmiş boya kutusuna düşmüş cırkınlıkten ölen gncecık kızlara bakarsanız ne demek ıstedıımı anlarsınız erkekler bu konuda cok daha reel ve objektıftır . Bız bıle şirketımızde her hafta genelk degerlendırme topantıları yaparız 10 kişi ıle sebebı nekadar cok farklı göz ve dusunce olursa okadar az hata demektır ;)
@korman sadece kadınlardan yorum alıcak kadar dar görüşlü biri değilim ama cok fazla kisinin yorumunu aldim zaten. o bahsettiğiniz kisilerden de değilim böyle güzel ve mutlu hissediyorum
Bu markayla boyayan var mı saçları kurutup elektriklendiriyor mu loreal creme gloss'ta bu sorunları yaşamıştım
Aloe vera ve kaktüs özleri sayesinde saçları boyarken aynı zamanda nemlendiriyor, bakım yapıyor :) Kurutmaz yani.
Ten rengini bilmiyorum ama Vanilyali tart cok güzelmiş
Beyaz tenliyim, kafa karışıklığı zor valla :D
Ten rengine göre seçmelisin
Beyaz tenliyim aslında hepsinin uygun olacağını düşünüyorum :)
Bence ombre yaptırmalısın kül sarısı 😊
Bende almayı düşünüyorum ama hiç bir herde bulamadım ve pek renk vermiyormuş herhalde. Renk tercihim ise buzlu kestane ^^
İstersen internetten sipariş verebilirsin ama Gratiste de bulunuyor :) Renk pigmenti çok iyi uzun süre kalıcı ve parlak renkler ortaya çıkarıyor :)
Sen hangisini sana yakıştığını düşünüyorsan onu yap bence 😂👍
Hepsini düşünüyorum açıkçası :D :D
Özgüven 👍😂
Hepsi cok guzel ve resmen butun renkleri koymuşsun 😂😂 ten rengini ve yüzünü bilmiyorum ama krem karamel bence çok güzel. Tarcinli kek baya canli bir renk yakışacaksa neden olmasın ama ilk tercihim krem karamel
haha hepsinin arasında kararsız kaldım süper görünüyorlar, beyaz tenliyim :)
Krem karameli çok beğendim bende yaptıracağım 😊 Kızıl falan istesemde boyamak istemiyorum çok çabuk akıyor ve her tarafa bulaşıyor
Vişneli turta çok güzelmiş gerçekten bu gidişle evden de çıkamayacağız bari sonraki saçımı boyadığımda bundan alayım
Boyama işlemini çok kolaylaştırıyor, ilk kalıcı jel boya :) Akma damlama gibi riskleri ortadan kaldırıyor rahatlık bence de :D
Kızlar demissin ama. Saçının renginden çok uzaksa kötü durabilir.
Beyaz tenliyim saçlarım şu an kumral aslında hepsine şans verebilirim :)
Evet açıkmış zaten. İyi denemeler🖐🏻
Boya tercihi ten rengi uyumuyla örtüşmeli bana göre
Beyaz tenliyimm
O renk tutacak mı yoksa sacının mevcut rengıne gore başka renk alabılır mı o da var :) reklamını güzel yapıyorlar renkler çok canlı. Gerçekte olan var mı deneyen
Tabii ki de var :) Benim saçlarım kumral ton tutturmada sorun yaşayacağımı sanmıyorum fakat kahve, siyah saçlılar açık tonlar tercih edeceklerse mutlaka açıcı kullanmaları gerekir.
Abi bunların isimleri benim karnımı acıktırdı ya oabdhwkdbeiwjb ben buzlu kestaneyi beğendim beyaz tenliysen yakışır :))
Baktıkça canım tatlı çekiyor :D
Aynen ya :D
Ten rengine göre değişir ama sıcak çikolata olabilir :D (Kız olmasam da... :D :D)
Hahah olsun :) Beyaz tenliyim
😄😊
Renk seçimi ten rengine ve göz rengine göre değişir. Ama gönlüm hep SARI dan yanadır benim.
Erkeklerin sarı sevgisi :) Beyaz tenliyim gözlerim de ela Bal badem mi, vanilyalı tart mı güzel? :)
Beyaz ten ve Ela ya
Bal badem gider
Tabi zevkime güvenirsen
Tarçınlı kek yap😁 iştah kabartıcı😁
Dimi yiyesim geliyor baktıkça :D
Yani havuçlu tarçınlı kek aklıma geliyor of gene acıktım galiba😁
Ten rengine uygunsa visneli turta tercihim
O tonu da çok beğeniyorum aslında çok açık olmamakla birlikte beyaz tenliyim :)
Bence sana yakışır
Saç boyalarının renkleri doğala yakın.
Hepsi çok güzel görünüyor ya
Süt Reçeli iyi görünüyor.
Vanilyalı tart nasıl :)
O da iyimiş🙂
Bal badem hoş görünüyor. Deneyebilirsin..
O tonlarda yapacaksam da bal badem, vanilyalı tart, süt reçeli arasında kalıyorum hepsi de gözüme güzel geliyor :D
😄 kararını bildirirsin artık 🙃
Bu kadar güzel rengin için de en güzelini secmek çok zor olacak, hepsi de süper karar vermek zor ama tene göre yüze göre tercihlerini kısıtlayıp karar verebilirsin.
Beyaz tenliyim. Aslında beyaz tenliler bu konuda çok şanslı diye düşünüyorum ama renk kararsızlığı zor evet :D
Vişneli turta yapmalısın ❤️❤️
Çok güzel görünüyor ama tarçınlı kek de fena değil sanki off baya zor olacak gibi :D
Ikisini karıştır o zaman 😂 ben genelde öyle yapıyorum 🤣
Vişneli turta diyor onu al.
Favorilerim arasında kendileri :D Çok teşekkürler önerin için
İlkbahara kumral tonlar daha çok yakışıyor. Bu nedenle tercihim bal badem tonundan yana. <3
Saçlarım şu an koyu kumral tonlarında aslında bal badem de çok tatlış bir renk ♥
Güzel görünenemektenmi korkuyorsun o yüzden mi kararsız kaldın
Hayır ama hazır değiştirmişken sürekli kullanayım, tam yakışan bir renk olsun istiyorum :)
Hmm demek öyle peki size yarım ederim
Kızlardan çok iyi anlarım
Kızların kitabını ben yazarım o kadar iyiyim
Benım 13 tane sevgilim oldu
İsterseniz yardım ederim
Ten rengin ne
Bal badem çok hoş
9 0 süt reçelini seç bence çok güzel duruyor canım
Bal badem yap keyfine bak
7-0 buzlu kestane hoş olur bence
Cilt tonuna göre seç bence
Saçlarının yapısı, kesimi ve yüz şeklin önemli kriterler, bunları bilmeden tavsiye vermemiz anlamsız olur. bana kalırsa hangisini yapınca için rahat edecekse onu yapman senin için en iyisi olur.
Süt reçeline kadar açabilirsen yanda açıksa bunu boya tabi ten, yüz önemli sonra 7.77 6.88 istersen bu tonlarda kal, koyult ya da tekrar aç ama açmak istiyorsan uzun süre bekle bakım yap. En yıpranmadan böyle olur benim gibi kızıl siyah kızıl siyah bakır denersen biraz sıkıntı 😄
Ten rengin ve saç tipin çok önemlix yoğun mu az mı, az ise kesinlikle açık renk kullanma
Kızlara en cok yakisan dogal hali
bence tarçınlı kek güzel tavsiye ederim
Bal badem olanını denedim hiç begenmedim ama boya olarak krem boyalardan cok daha pratik
Böğürtlenli Brownie ve Buzlu Kestane 😊
Profildeki senmısın ona göre yorum yapacam?
Ben kumral tonlarla kahve tonları seviyorum ama kızil da olabilir
Acik kahverengi aralarinda brush light muthis olur
İlk seni bir gorsek ona gore karar verirdik bence en mantiklisida o sanirim💁
Bir erkek olarak boya konusunu anlamadigimi yine farkettim. Renklerin isimleri bile degisik :)
Hiçbiri sana yakışmaz. ...
7.77 kesinlikle denedim ve ef da neeee