Palette renk kataloğunda oldukça geniş bir renk yelpazesi mevcut. Herkes kendi beğendiği saç rengini kolayca bulabilir diye düşünüyorum :) Ben daha çok sarı ve bakır tonlarından hoşlanıyorum. Siz Palette renk kataloğundan hangi saç boyasını seçerdiniz?Palette Renk Kataloğu
Palette renk kataloğundan hangi saç boyasını seçerdiniz?
Palette'nin renklerine ben de bayılıyorum. Kafamda bir ton hayal ediyorsam mutlaka Palette renkleri arasından buluyorum. İlgimi çeken birçok renk var aslında ama bazılarını söyleyeyim hemen :D
Palette renk kataloğunden en çekici renkler!
1. Palette Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral
Palette Kalıcı Doğal Renkler 7-0 Kumral
Her saç boyasının kumralı bu kadar doğal durmuyor maalesef. Saçlarınızın boyasızmış gibi görünmesini istiyorsanız doğal renkler serisini tercih edebilirsiniz. Kumral benim çok hoşuma gidiyor.
2. Palette Göz Alıcı Renkler 3-65 Çikolata Kahve
Palette Göz Alıcı Renkler 3-65 Çikolata Kahve
Çikolata Kahve saç rengi bir dönem çok yoğun olarak tercih edilmekteydi :) O günden beri ben de çok seviyorum. En iyi renk de göz alıcı renkler serisinde. Beyaz kapaması mükemmel :)
3. Palette Deluxe Altın Karamel 7-554
Palette Deluxe Altın Karamel 7-554
Yoğun yağ bakımlı saç boyası olan Palette Deluxe'nin en beğendiğim renkleri arasındadır :) Çok tatlı, parlak bir karamel tonu. Hem esmerlere hem de beyaz tenlilere yakışabilecek türde bence.
En İyi Cevaplar