Saçlarımı gri ombre yaptırmak istiyorum ama bu konuda fazla deneyimim yok kullanan varmı? Ve cilasını ne kadar sürede yenilememiz gerekir? Fiyat? Ve saçlara zararı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Saçlarımı gri ombre yaptırmak istiyorum ama bu konuda fazla deneyimim yok kullanan varmı? Ve cilasını ne kadar sürede yenilememiz gerekir? Fiyat? Ve saçlara zararı?

Son günlerde küllü gri ombreyi sıkça duyar hale geldik. Gündemde olan kadınların tercih ettiği bir saç boyama şekli olan ombrenin iddialı bir çeşidi diyebiliriz. Küllü gri ombre rengi saç diplerinde daha koyu olduğu ve uçlara doğru gidildikçe küllü griye dönüştüğü iki tonlu bir renk görüntüsüne sahiptir.

Küllü renklerin genellikle soğuk alt tonlu kişilere daha çok yakıştığını söyleyebiliriz. Ancak küllü gri ombre saç herkese oldukça yakışacaktır. Açık bir tene sahipseniz metalik küllü gri, gümüş gri ombreyi denemenizi önerebiliriz.
Küllü gri ombre saç için saç renginin açılması gerekir. Bu nedenle işlemi evde kendi başınıza denemeniz çok sağlıklı olmayabilir. Genellikle profesyonel bir uzman yardımı olmadan yapılan açma işlemleri saçların yanmasına neden olabilir. Kuaförünüz küllü gri ombre saç stilini oluşturmak için saç uçlarınıza doğru renk açma işlemi uygulayacaktır. Mevcut saç renginize bağlı olarak, saçların tamamının birkaç ton açılması gerekiyorsa da bu işlem yapılacaktır. Daha sonra, saçlarınızın boylarını küllü gri renge boyayarak ombre stilini tamamlayacaklardır. Külllü gri ombre boyama işlemi sonunda, köklerinizin daha koyu olacağı, ancak doğal bir geçişle iki tonlu, küllü bir saç rengine sahip olacaksınız.
Küllü gri ombre saça sahip olmak isteyenlerin öncelikle gri rengin çok hızlı aktığını bilmeleri gerekir. Bundan kaynaklı rengi korumak için haftada 1 mavi ya da mor şampuan kullanmaları gerekir.Normal saç bakım rutininde ise renk koruyucu şampuanlarla desteklemeleri daha iyi olabilir. Küllü gri ombre saç işlemi yoğun açıcı kullanılarak elde edildiğinden saçınızın nem ihtiyacı artacaktır. Yoğun nemlendirici ve onarıcı bakım içeren maske ve bakım yağları ile saçını desteklemelisiniz.

350 demişlerdi bana saçım kısa olmasına rağmen. ama çok iyi bir kuafördü. ben 2 günde bir banyo yapan bir insan olduğum için çok gitmedi tabii ki. mor şampuan alıp saçını her banyoda onunla yıkarsan çok kalıcı ve küllü gri elde edersin. ayda bir de cila attır, kendin de boyayabilirsin gerçi akan kısımlarını.
Hayır, bir sorun olmuyor, hatta çok güzel gözüküyor. Kendine göre özgüvenin de varsa, çok güzel gözükücek. Bence boyat)
Güzel yorumun için teşekkür ederim ^^
Cevap
2Cevap
Ben postiş kullanıyorum. Saçlarım hem zarar görmüyor hem de kimse anlamıyor
Saçlarım uzun postiş kullanmıyorum ama kestirince kullanmayi düşünüyorum bende
Eğer uzunsa postiş daha güzel durur bence hiç saçlarını yıpratmak sade gri bir yarım ay al sacinda cok güzel durur aralar ışıltı olur
Olabilir bak
Hemen akıyor diyorlar
Aynen platin sarı oluyormuş
Kullanıyorum
Cilasını ne kadar sürede yaptiriyosun ve akinca platin sarı oluyormu?
Ya da platine kadar açmak zorunda mıyız?
Haftada bir saçların zarar görmüyor mu? :O
bence iyi gözükmüyo
Ben uzun zamandır düşünüyorum aslında bana yakışacağını söylüyorlar neden hoşuna gitmedi?
Benim gerçek saç rengim sarıydı ben siyaha boyattim ama artık koyu renkler istemiyorum renkli saç istiyorum daha önce mavi yaptım şimdi gri düşünüyorum aslında
Rengi gri iste jkjkj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?