Arkadaşlar Afrika örgüsü yaptırmak istiyorum sizce nasıl durur? Birkaç kişi "o saçlar bitli yaa" diyor fakat örgülü saç bitlenmez sadece bir efsane fakat bakımı normal saça göre daha zor.
Bakımı falan çok kolay aslında. Tek önemli nokta haftada 2 defadan çok yıkamamak gerekir. Ben arkadaşım ile beraber yaptırdım gayet memnun kalmıştım. Yıkarken şampuanı sulandırmak önemli ama. Diplerde kalıntı olmasın diye. Baş ağrısından şikayet edenler olmuş ama bende olmadı. Yapan salona alakalı olabilir. Ben Togo stüdyo da yapmıştım gayet memnun kaldım.
Ben Afrika Örgüsünü geçen ay İstanbul Beylikdüzünde yaptırdım. Yapılan yer çok önemli sonuç için. 1 yıl önce arkadaşım da yaptırdı kullanamadı. Onun saçlarını çok kalın kalın örmüşlerdi yıkayamıyordu. Benim yaptırdığım yerde kullanılan saçlar su tutmayan kalitedeydi o yüzden çok rahat kullanıyorum. Merdiven altı yerlerde kesinlikle yaptırmayın.
İstanbul'da olan arkadaşlar mesaj atmıştı geçen o yüzden öneriyim: buradan bilgi alabilirsiniz ben sadece tecrübemi paylaştım.