not:çörek otu yağıda içiyorum
Kelleşmeye doğru giderken son anda paçayı kurtaran var mı?
not:çörek otu yağıda içiyorum
instagramda son zamanlarda bir yağ satılıp kullanılıyor postlarında çoğu kişinin saç resmi var öncesi sonrası olarak ve bildiğin saç olmayan yer orman gibi olmuş oluyor bir bak derim ama adını hatırlamıyorum
sana zahmet bir araştırıp yazar mısın ya rica etsem
şu an elime ulaştı son kez bunu da deniyeceğim
Deneyince banada yazarmisin
@sexsivebedgörll şu an deniyorum 2 gün oldu sonuçları yazarım
Tamam bekliyorum.
@sexsivebedgörll Yağı kullanmaktan kendi kararımla vazgeçtim çünkü kaşıntı yaptı bende şahtere otunu kaynatıp sürüyorum lokman hekimin kitabında yazıyor; her kim bu otu kullanırsa kafasında saç çıkar diye bir umut misali :))
Sahtere 0tundan memnunmusun arkadaşim
@sexsivebedgörll dökülmeyi durdurmadı ama yok denecek kadar azalttı şahtere otunu içmeye ve saçı onla durulamaya devam. eğer kullanırsan demle ve lütfen çok fazla atma içine çok acı tadı ve mümkünse içtiğin bir su bardağını geçmesin yabancı bir makalede zararlı olduğunu okudum.
Erkekler neden saça bukadar takık. Abimde böyleydi sonra kellikte iyi bir durum deyip ikna ettik yıllardır kafayı kazıtıyor.
Takılacak bir şey değil azıcık özgüvenli olun.
Öyle deme ama ya insan üzülüyor. Bu gidişle sonum öyle gibi olacak.
protez saç tek çözüm gibi duruyor
hayat kısada bu daha da kısaltıyor yapacak hiç mi bir şey yok ya
cansın, teselli etmeye çalıştığının farkındayım çok teşekkür ederim güzel kalpli insan
kardeşim dökülen saç stres ve üzüntüden geri çıkar fakat genetikse çıkmaz protez saç taktır sende kel kalma
ailemde hiç kel yok inşallah stres olur ya sebebi zor bir yıl geçirdim.
tamam protez taktır istediğin modeli yaptır dert etme kelliği yapay saç takarsın çıkmaz hiç 2 yıl rahat gider
kardeş giden gitmiştir artık :D en sağlıklı doktorlara görünmek çünkü cildine göre karar veriyorlar
yarın tekrar gideceğim bakalım artık.
yarın ilk işim tekrar gitmek olacak.
kankammmm
Cevap
3Cevap
cildiyeye göründün mü?
şampuanın içine b ve e vitamin ampül kır şampuanın ml e göre eczacı sana kaç kapsül kırman gerektiğini söyler
aynı zamanda zeytinyağ ile bakım yap saçına
şu an bioxin şampuan varya onu kullanıyorum içine vitamin ampülleri kırdım ama sonuç yok ya
doktora göründün mü? ama kafana takma taktıkca dökülür
doktor solüsyon verdi yapacak bir şey yok dedi ailemde bir tane kel olsa zoruma gitmeyecek.
sağlığına bişey olmasın ;) saç olmasa da olur
olmadı en kötü ihtimal protez kullanırım
ektirirsin herşeyin çaresi var şükür takma kafana
çok teşekkür ederim
rica ederim kendini sev herşeye rağmen ;)
hatmi çiçeği sabunu mu?
yok kardeş bildiğin hatmi çiçeği aktardan alıyorsun kuru yeşil çay gibi, ben üzerine ılık su bazen kaynar su koyup biraz yumuşamasını bekliyorum sonra bildiğin bunu alıp saçına sürüyorsun sabun şampuan nasıl köpürüyorsa bu da öyle köpürüyor muhakkak dene piyasa da yok minoxil yok bioxin bunlar hem çok pahalı hemde saç bunlara alıştıktan sonra yapısını değiştiriyor aylardır araştırıyorum yabancı makaleleri tarıyorum tez çalışması gibi veri tabanlarına bakıyorum ama karşılaştığım ve sonuç aldığım tek şey bu diyebilirim eskiden saraylarda kullanılırmış bence bir dene ama sen kız olduğun için saç kremi ihtiyacın olacak elbette saç kremi yerine sirke kullanabilirsin
hm saç için faydalıysa kullanmak lazım
Minoxil dene. Benin, bepnthol, evinden, badem yağı dene
denedim 1 yıl boyunca ama sonuç :(
Boş ver kel erkekler Daha çekici bence
sorun keşke bu kadar basit olsa :) kendimi iyi hissetmiyorum.
Eger önüne geçemezsen zamanla alışırsın bu duruma
Hayır kurtaramadım :D
#hacıemre
geçmiş olsun yanında yer aç geliyorum:)
:))
Finasterid kullandın mı
Kullanmadım ilaç hakkında yorumları okuduktan sonra yan etkileri dökülmeden daha beter olabilir ya :)
Başka caresi yok. Genetik dokulmeyi engellemek pek mumkun değil. Piyasaya kapilirsan hem parani hemde sacini kaybedersin.
ya şunu anlamıyorum etkisi olmayan şeyleri satıyorlar ve daha çok dökülüyor.
Saçi dökülenlerin bu acizliğinden faydalanip hiç işe yaramayan ürünleri fahiş fiyatlarla satiyorlar. Garibim saçlari dokulenlerde bir umutla aliyor işte
aynen de öyle oluyor. 1 yıldır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama en etkilisi minoxil o da devamlı kullanılması gerekir.
Minoxu biraktiğin anda gider saçlar. Üstelik egzamaya neden olabilir. En mantiklisi saç ekimi
bundan sonraki süreç protez saç olacak gibi
kısmen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar