İstediğiniz saç modelini kavuşamazsanız sizde üzülür müsünüz?#HayalKırıklığı
İstediğiniz saç modelini kavuşamazsanız sizde üzülür müsünüz?Bugün kuaföre gittim
Saçlarımı çenemde kestirmeyi düşünüyordum, şeytan dürttü herhaldejdjdkd omzumda kestirdim o anın şaşkınlığıyla.
2 hafta sonra falan bir daha gidicem.
Belki erkek tipi yaptırırım
Hiç hüzünlenmem üzülmem
10 yıla yakın aynı kuaföre gittiğim için bir sorun olmuyor. Hatta adam benden daha çok seviyor saçlarımı.. Ve adam kesimde çok başarılı, tanıdığım insanlar ankaraya geldiği zaman mutlaka götürmemi ister.
Netlerden çıkan adam eve kaçma yolu arar. Hemen eve gitmek ister. Kadın aşırı bir özgüvenle çıkar kuaförden. Gezmek ister sanki dünyanın en güzeli olmuş havası gelir. Erkekte çirkin hisseder.
bir ara berberim saçımı keserken adamın boşluğuna geldi herhalde kaşımın yarısını bir anda makineyle aldı...
Cevap
9Cevap
kuaförüme bazen cok sinir oluyorum.. ruh haline göre kesiyor saçlarimi.. her seferinde baska model oluyor ama hep begeniyorum
Hiç unutmuyorum bugün recep içerikten daha beter ölmüştüm kuafor senin Allah uzun ömür versin
Kuaförün becerisine göre değişiyor. Beslemeye çevirip gönderen kuaförler var sağ olsunlar
Berbere bir kere gittim. 3 yaşımda. Çıktığımda kendimi erkek saniyordum. Berber pismanliktir.
Bazen oldukça memnun kalıyorum bazen nefret ediyorum gittiğime
O yüzden mümkün oldukça gitmiyorum kuaföre genelde daha mutsuz çıkıyorum... 🤷🏼♀️
Berbere gitmeyeli yıllar olmuş... Hissedilenleri bile unuttum :D
Hayır. Zaten direk kesim yapılıyor. Sadece kurbanlık koyun 🐑 gibi hissediyorum o kadar
Biz kadınlar genelde kuaförden yüksek özgüvenle çıkıyoruz ama siz erkekler için bu durum tam tersi sanırım.
Kuaföre pek gitmem...
Hüzün bulutları değil. küçük dağları ben yarattım havası😂
Bunun gibi olmasada henüz hiç bir kuaför çıkışım neşeli olamadı beceremiyolar ki
Sevmiyorum. Saç kestirmek en büyük korkularimdan biri
Berberden çıkınca değilde ertesi sabah o saçı berberdeki haline döndüremeyince çıldırıyorum
Bu her kuaföre gitmemde aklıma geliyor ve çok gülüyorum hahahaha🤣🤣 geçen gün bile öyle oldu 😅😅
Mükemmel bile olsa illa bir şey bulup moralimi yerle bir etmeyi başarıyorum
Kaşlara fazladan girince evet oluşuyor
En son saçlarımı kestirirken ağlamıştım.. :/ :)
Hayır, kuaförüm işinde iyi
Aga ne hayellerle o koltuğa oturuyorum
İlelebet öyle durmayacağı için üzülmüyorum..
Mahalle berberine gidersem evet.
Asker olduğum için hayır
Oluşmaz mı 😣
Kuaförüm çok yetenekli.
Üzülüyorum 😕
Hayır
Hayır
Berbere gitmiyorum
rahatlıyorum :D
Evet bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar