Kizlar saçlarım koyuydu açtım oryalle daha önceden de bir deneyimim vardı korkmadan hallederim diye düşündüm sonuç fail hahahaha şu an aynaya bakmaya korkuyorum çok çirkin bir renk oldu uçlar kizil turuncu arası ıgrenc bir renk oldu dipleride kullu sarı gibi çünkü boyamıştım kumralla sarıyı karıştırıp çok saçmaladım anlicaginiz sarı isterken saci yaktım koprucugumun altındaydı saçlarım kulak hizamda kestim kesmede sıkıntı yok alışkınım ama çok işlem gördü sacim onu sur bunu sur sarıdan vazgeçmek sorundayım çünkü yine açmam gerekiyo ve bunu yapmak istemiyorum e koyu kumralada geri dönsen boşuna mı açmış olucam saçımı diyorum ki tarcin bakir sürsem en azından tutarmi ya bu saca
Şu an hicbirsey yapma ben uzun saclarimi oryalle actirdim yandi gibi sanki bir ay dokunmadim kesmedim sonra fındık kabuğu rengine boyadım cok şükür saclarima birsey olmadi hemen boyarsan saclarini erkek tipi kesmek zorunda kalırsın
Bakır saç boya numarası için benim en beğendiğim marka ve bakır saç boya numarası framesi 2001 markasının 7 trp 8trp 9 trp numaralarıdır. en az %9 luk su kullanılmalıdır. 7trp orta bakır 8 trp açık bakır 9 trp çok açık bakır olarak kullanılabilir. Bakır saç boyama yapar iken aralara sarı balyaj atılıp üzerine bakır boyanırsa açıklı koyulu bir bakır tonunuz olacaktır. buda bir kuaför olarak benim beğendiğim bir işlemdir. Palette 8.77 de uygundur.
Bakır saç boyası alır iken hangi marka seçimi yaparsanız yapın 7 ve 7nin altındaki numara ile başlayan bakır tonları koyu bakır olarak sonuç verir ancak %50den daha fazla beyazı olan saçlar hariç. Canlı bakırlar için benim tavsiyem 8 ve 9 numara ile başlayan bakır tonlarıdır. Örneğin palette 8.77 gibi
Evet ama zaten olabildiğince berbat halde actigim için üstelik saçımı kestik kulak hizası son bir kez daha boyayıp artık bakıma geçicem ve belki 2 ayda bir boyarım o yüzden bir an önce boyamam lazım kuaför boyası bulamamki
Keşke kesmeden önce yazsaydın sorunu 😅kuaförlerden alabilsin boya. Bulamazsan da market boyasının içine argan bakım yağı damlat. Market boyasını da tek kullanabilirsin sonra bakım yapabilirsin. ben uzun süredir uzatmak için araştırma yapıyorum yardımcı olabilirim
Saf istiyorsan aktardan al. saf keratin sadece kuaförlerden bulunur. Sen saf olanını kullanamazsın tek başına. Bakım yaglar gratis watsons da var. Kuaförler satar. şampuan olarak keratin ve biotin li şampuanları tercih et gliss mor olanı çok iyi mesela
En İyi Cevaplar