Herkese merhaba sevgili KizlarSoruyor üyeleri. Yakın zamanda sevgili annem saçlarımın ucundan alacağını söyleyerek üvey anne edasıyla yarısını götürdü. Neymiş efendim uçları kaliteli değilmiş. Napsam napsam dedim ve ısırgan otuna koştum hemen. Daha önce sizlere bu bence’mde bahsettiğim ısırgan otu kürünü yaptım. Bu kürle saçlarım daha hızlı uzuyor, daha parlak görüntüye kavuşuyor hem de dökülme sorunlarıma bir nebze çare oluyor. Peki siz bu mucizeyi denediniz mi? Tecrübelerinizi lütfen benimle paylaşın. Hepinize sağlıklı ramazanlar diliyorum.
Saçlarım ve derim çok hassas sadece doktorumun verdiği şampuanları kullanıyorum içinde ısırgan otu olduğunu sanmıyorım gıdım gıdım uzuyor çünkü 😂 ama öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim Benşiii
Ben de uzatmak istiyorum ve eskiden saçım gürdü artık eskisi kadar gür gelmiyor normal yoğunlukta. Tekrar gürleşsin bakanlr hala wao ne kadar gür desin istiyorum
Ah nasıl yapsak ki. Bir tanıdığımız sağ olsun geçenlerde köyden taze ısırgan göndermiş. Ben hemen kuruttum onları. Şimdi onları kullanıyorum. Bitince ordudan sipariş edeyim bari. :))
vallahi kocaman kocaman ısırganlar var gerçekten alacağını bilsem sana 1 kilo beleş yollarım :D ama bunun için bacakalrımı ellerimi ve kollarımı feda etmem lazım :D ama nasıl tazeliğini muhafaza ederim bilmiyorum :D
Zaten uzun vadede gosterir Bu kadar cabuk etkinin. birde bedeli vardir Hizli etki eder ama hizlida bitirir Ferrari de hizli gider ama deposu cok cabuk biter bunun gibi yani
Umarım şuanda bana kötü bir ithamda bulunduğunun farkındasındır, mod olman bana boyle bir ithamda bulunman hakkini sana vermez bu yorum sana yapilsan simdiye kaldirirdin Neyse ileride saclarin seyrekleştiğinde beni daha iyi anlayacaksın
Yooo bence tecrüben yok fake atıyorsun. Bu benim yAzdığım hakaret değil ki. Kuralları ihlal etmiyorum. Ben adil bir moderatörüm. Aksini iddia eden Vallahi çarpılır.
En İyi Cevaplar