Gittigim doktor kortizon ignesi vuruyor 9 aydır ama tık yok !!! Sarimsak sürüyorum yine tık yok saclarimi kaybediyorum yalvariyorum bana yardim edin cozum onerin ne olursunuz.. ben saclarimi geri istiyorum 😢

Mehabalar, size vereceğim tarifi uygularsanız doğal yollarla bu dertten kurtulabilirsiniz. Öncelikle şu kortizon iğnesini bırakın.
Tamamen doğal saf zeytin yağı, keten yağı, ısırgan otu yağı ve doğal hindistan cevizi yağı ile bu sorundan kurtulabilirsiniz.
Bu malzemeleri birer tatlı kaşığı ölçüsünde karıştırıp saç derinize masaj yaparak uygulayın. Yarım saat beklettikten sonra, sıcağa yakın ılık su ile durulayın.
Şampuan veya saç kremi kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum.! En iyisi doğal kalıp sabun. Sabun ile saçlarınızı iyice yıkayıp durulayın.
Bu tarifi haftada bir veya iki defa uygularsanız kısa bir süre sonra yeniden saçlarınıza kavuşacaksınız.
Sanırım bazı şeyleri fazla dert edip kafanıza takmışsınız. Bu tür rahatsızlıklar genellikle aşırı stres ve sıkıntıdan olur.. İyi şeyler düşünün..
Çok çok çok teşekkürler
Sadbe önerirmisiniz?
Bilemiyorum, kullanıp memnun kalanlar da var ama herkeste aynı etkiyi yapmaz. Hem kimyasal ilaçları size tavsiye etmem. Size yaramıyor belli ki. Öncelikle doğal yollarla bu sorundan kurtulmaya bakın. :)
Cok sagoln:)
Fayda buldugunuz birsey varmi? Bende ayni durumdayim 🙁
PRP tedavisi olun. Sarımsak bilmem ne falan bende işe yaramadı hiç biri. Ama PRP tedavisiyle iyileştim komple.
Takip isteği attım PoleStar19 kullanıcı adım. Daha detaylı anlatayım özelden isterseniz.
Herşeyde önce başarabilirsem moralini bozma bu hastalık sitresle güçlenir bağışıklık sistemi yüksekliğinden olur bu hastalıkdan kurtulan olarak paylaşıyorum seninle Instagram dan veya burdan yaz bana @m_talas
Aga Yağla Sarımsakla Olacak İş Değil Sadbe Kullan Bölgeyi Kızartıyor Dayım 3 Ay Kullandı Düzeldi Moralini Yüksek Tut
Sagolasin
Cevap
7Cevap
Sikinti yapma gecmez igneyle nokta nota del sarimsak sur hergun veya ardic katrani var ondan sür sebebi stres bende parmak. kadar olmustu eskiden dr yine sor
Merhaba bende 3 aydan beri saçkıran hastasıyım ve senin sackıranının son durumunu merak ediyorum. Geçti mi geçtiyse nasıl saçkıranı yenmeyi başardın anlatır mısın?
Ben İstanbul'da yaşıyorum, mecidiköyde saç ekim merkezi var, oraya gittim, PRP tedavisi diye bişey var, damardan kan alıp ilac ile karıştırıyorlar ve o bölgeye iğne ile enjekte ediyorlar. 3 seans gittim. Seans başı 300TL idi. Minnacık bişey kaldı. O minnacık bişey içinde tekrar 300TL vermek istemedim ama yakın zamanda gidicem son seans olur çünkü minnacık bişey kaldı. Bu yöntemle tedavi oldum, bir tavsiye verecek olursam tavsiyem bu olur. Sarımsaktır odur budur hepsini denedim ama herhangi bir sonuç alamadım. Bu yöntemle 3 seansta bitirdik işi. Son halinin resmini isterseniz atarım size. Vucuda herhangi bir zararı yok. PRP tedavisi bilinen bir yöntem zaten. Benim buradaki attığım resim saçkıranımın son haliydi. Senin ki nasıl oldu bu kadar büyüdü mü?
İlerledi mi onceye gore
Evet
Dur bakım birine sorabilirsem sana dönüş yaparim
Sevgilimin sakalında vardı sordum kendiliğinden gecmis
benimki gecmedi
Çok zamandır vardı onda
Geçti minnacık kaldı
sarımsak ile ovuyorlardı düeliyordu.
Sarımsak yebol bol. Birde sür kafana
Iyilestiniz mi
Evet çoktan ama başka yerde çıktı şimdi onunla uğraşıyorum
Ne yaptınız da geçti benim durum vahim:(
Özelden yazarmısınız
Daha doğrusu mesaj blokunu kaldırın anlatacağım
Bana da söyler misiniz bendede var hemde 5 tane çıktı
@sunal0202suna Özelden yazamıyorum size açarmısınız mesajları
Reis 1 yıl sonra yazdım ama geçtimi saçkıranın :)
Geçti komple geçti :)
Nasil gecti
@kokulupolar Geçti ama uzun zaman sonra tekrar başka yerde çıktı :D Prp tedavisi ile geçiyor
Nasıl oldu şu an?
Toplu iğne ile kanat ve ezilmiş sarımsak bastır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar