Gizli Üye(25-29)+1 yılFotoğraftakine yakışmamış, hatta berbat. Ama ben çekici buluyorum renkli saçı. Daha ateist tipli serserimsi çocuklara yakışıyor, bir de septumu varsa tadından yenmez :D
(bkz:kisuhampi)1477 Yorumla- +1 yıl
Enteresan birisn
Cevap sahibi+1 yılNeden ya :D
- +1 yıl
Oyle geldin. d
Cevap sahibi+1 yılNe güzel babuş
- +1 yıl
Babus mu. D en yakın arladasm sa soyler bana
Cevap sahibi+1 yılEn yakın arkadaşın ekşi sözlükte yazarsa normaldir :D çok fazla ekşideyim, 7le4ves, 9gag, bgy.. alışkanlık oldu.
- +1 yıl
Bende hic takilmam olaralrda knk. d
Gizliden cikar msn merak ettim seni. s
Cevap sahibi+1 yılHer gizli görüş yaptığımda bunu söylüyorlar, "Merak ettim seni" :D
(agnostikolduğumubellietmemeliyimagnostikolduğumubellietmeliyim) Bak, bazen merak ettiğimiz şeylerin cevabını öğrenemeyiz, örneğin Tanrı. Kudretli Tanrı, kim bilir belki de insan Tanrı'yı yaratmıştır :D- +1 yıl
Insan tanrıgı yaratamaz knk
Sen tanrı olmadgna gore seni gorenilecegmi dusunuyorm 😏
Cevap sahibi+1 yılİnsan Tanrı'yı yaratabilir, belki de yaratmıştır, düşünceleri ile, bir arayış içerisinde olması sebebi ile vardır Tanrı. Ki inanca saygı duyarım, zaten Tanrı olabilir de, agnostiğim.
Güzel yerden girdin, zekisin :D
Ama bu sadece ufak bir örnekti babuş :D- +1 yıl
Yaratmak Tanrıya mahsustur.
Cevap sahibi+1 yılAnlatamadım derdimi amma velakin tamam, inancın, inancım versus. Öyledir.
- +1 yıl
Ben seni anladım. Yaratmak kelimesi bizim icin gecerli degil.
Cevap sahibi+1 yılSenin için geçerli değil, sana göre tek yaradan Tanrı'dır çünkü.
Cevap sahibi+1 yılTanrı insanın beynindedir, yaratmaktan kastım budur.
- +1 yıl
Bir agnostsan ne beklrsn ki zaten
Cevap sahibi+1 yılMüslümanım deyip çevreye zarar veren, taciz de bulunan, küfür eden onlarca insan tanıyorum. Sence Müslüman olup inançsız gibi yaşamak mı daha doğru, inançsız olup bir Müslümanın yaşaması gerektiği gibi yaşamak mı?
Benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun, o nedenle bir "Agnostsan" :D ne bekleyebilirsin hiç bilinmez. Tahmin ettiğin gibi olmayabilirim, belki de polis olmak istiyorum, ya da belki vatana millete çok hayırlı bir bireyim. Din'e göre yargılamak kıyafete göre yargılamaktan sonra en aptalca şeydir kanımca.- +1 yıl
Müsluman değilsen hicbirseyin onemi yok. Tamam muslimnlar kfr ediyor zina yapiyor falan ama sonucta musluman ve allaha inaniyor. Gunahlarini cekip. cennete gircek. Ama sen cıks. Snin icin uzuluyorm aslnda
Cevap sahibi+1 yılŞu an bir inançsıza (Bu ben değilim, ben inançsız değilim, inançlı da değilim) Tanrı'nın varlığına delil olarak Kur'an-ı Kerim'i örnek göstermek ile aynı şeyi yapıyorsun, cehennemi örnek gösteriyorsun. Ben varsayıyorum beni ortalama 60 yıllık günahkar (Ki inan kötü bir insan değilim/günahkâr değilim) hayatım için sonsuz alev çukuruna atacak, ya da 60 yıllık dindar hayatım için bana sonsuz cennette gılman, sevgilime vajina bağışlayacak bir Tanrı'ya inanmam, eğer varsa ki bu olağan, o adaletsizdir. Dediğim gibi bunlar benim şahsi düşüncelerim, sen inançlı bir insansın, cennette her denilen oluyor, kim bilir belki oraya gidebilirsen beni de yanına almayı dileyebilirsin :D Belki Tanrı gerçekten bağışlayıcıdır.
- +1 yıl
Tanrıya inanmayanlar affedilemez malesef. Vajinani bağsla gunah busa. Ama affedilir bir gunah.
Gel sende inan benim gibi. Iyi edersin 😃
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, sana sonsuz cennet hayatında huriler ile iyi dakikalar :D pardon, cennette zaman kavramı yok :D
Gerçekleri görebilecek kadar zeki olduğunu düşünmüştüm, hâlâ düşünüyorum. Fikrinin değişeceğini düşünüyorum.- +1 yıl
Seninle bu konu hakknda sabaha kadar tartısabilirm.
Ve baska konular hakkn da isterim. Karst goruslu her zmn olcaktr insanlar arasnda ama zekilerle yaplmca cok guzel oluyor
Cevap sahibi+1 yılBak, iyi bir inançsız olmanın ilk yolu dürüst olmaktan geçer, dürüst oluyorum, seninle bu konu hakkında sabaha kadar tartışamam, seninle bir konu hakkında sabaha kadar tartışamam, daralırım :D
Yok lan, teşekkür ederim de matematiğim 37 benim :D
- +1 yıl
Oo süpersin
Benmde -1 matamatiğim
Cevap sahibi+1 yılTürkçe'nde Matematiğin kadar kötü diye tahmin ediyorum 😅
Ya da F klavye'de alıştırma felan yapıyor olmalısın :D- +1 yıl
Yok gayet iyiyim ama kısaltarak yazıyorum bilinçli olarak 😃
Cevap sahibi+1 yılanldm. bu kdr usengc biri namaz kılıyomu cokmerak etm simdi bak goruyomusn
- +1 yıl
Kılmıyorum
Cumaya gidiyorum ama
Cevap sahibi+1 yılTanrı kabul buyursun, biliyordum :D
Polis mi olmak istiyorsun, PMYO'da felan mısın?- +1 yıl
Aynen. Eğitim görüyorum
Cevap sahibi+1 yılNe istiyorsun? Polis Özel Harekat, Yunus, Çevik?
- +1 yıl
Sivil polisliğe geçicem.
Cevap sahibi+1 yılGüzel, yolun bahtın açık olsun Türk balası.
Bende savaş uçağı ya da motoGP pilotu olmak istiyorum. Bakacağım, lise bir bitse, az kaldı gerçi :D- +1 yıl
Lise son mu 😃
Cevap sahibi+1 yılBenden bir yaş büyüksün, gülmemeni rica ederim :D
- +1 yıl
21 yaşındayım yalnız 😃
Cevap sahibi+1 yıl:D ayıp değil mi 19 yazıyor yaş kısmında, milleti kandırıyorsun, utandırdın beni abi :D
https://youtu.be/oGIBqOHH5DA- +1 yıl
Profilim gizli dgil bakmadn mı orda yaziyor 😂
Cevap sahibi+1 yılBakmadım :D Kiminle konuştuğumdan ziyade konuştuğum önemlidir.
Da şu an utandım polis abi, keşke baştan söyleseydin :D- +1 yıl
Neden utandın 😅
Cevap sahibi+1 yılRezil oldum çünkü, gülme benden 1 yaş büyüksün dedim gururla, yalnız ben 21 yaşındayım derken ki yüzünde ki p*ç smile ifadesini tahmin edebiliyorum :D
Benim işim var, sonra yazabilirim.
İyi geceler.- +1 yıl
Iyi geceler sizede 😃
Cevap sahibi+1 yılSizede :D :D
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim hanım efendi.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür mü etmiştim? He doğru pardon, 1 saat geçtiği için fark edemedim doğal olarak :D
İyi tatiller, iyi günler polis abim :D- +1 yıl
Abi mi oldum 3 yastan 😂
Cevap sahibi+1 yılBu durumda bende hanımefendi mi oldum 3 yaştan demeli miyim :D
- +1 yıl
Aynen 😂
18 yasnda ilk defa bana abi diyen biri ilginc 😂
Cevap sahibi+1 yılBana da ilk defa 3 yaştan en sevmediğim kelime olmakta olan, "hanımefendi" diyen biri, ilginç.
- +1 yıl
Hamımefendi kelimesinin en sevmediğin olduğunu bilmiyordum küçük kız. 😏
Cevap sahibi+1 yılKendinle çelişiyorsun polis abicim, şaka da olsa yapma :D
Bana "Üç yaştan abi mi diyorsun" diyorsun, bana "Küçük kız" diyorsun :D
Hem 1.74 benim boyum, pekte küçük sayılmam polis abi, ne dersin :D- +1 yıl
Madem abi dedin bende öyle dedim ueueue
Vaay boyun gayet iyi 😃
Cevap sahibi+1 yılHadi lan ordan, gerçekte 1.75 kız mı olur, kız dediğin minyon olacak diyorsunuz, ya da genelleme yapmayayım, çoğu erkek.
- +1 yıl
Lan mı 😃
Ben boya takılmam. Illa minyon olcak veya 170 üstu olcak diye bir kriterim yok 😃
Cevap sahibi+1 yılAfedersin, ekşi sözlük yazarıyım demiştim :D
7/24 troll başlıklara entry şukulayınca böyle oluyor :D- +1 yıl
Tamam sorun yok 😃
Adını soyle de hitap edeyim. bir sekild e😃
Cevap sahibi+1 yılAnnem Azerbaycan Türk'ü olduğu için adım Duyğu ama Duygu'yu kullanmaktayım.
- +1 yıl
Duygu deyim sana ben 😃
Cevap sahibi+1 yılKafana göre, hanımefendi'den yeğdir polis abi :D
- +1 yıl
Sende bana Mustafa Kemal abi de 😅
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır başlık açmıyorum, başlık açmam gmail'i kontrol etmem gerek, entrylere yanıt da girmedim, geceye kadar ekşide olacağım, ben meşgul bir yazarım Mustafa :D
İyi geceler dilerim, iyi hafta sonları.- +1 yıl
Sizede duygu 😅
Oranin adminj falan misn. d
Cevap sahibi+1 yılah Mustafa, dalgın Mustafa, âşık felan mısın sen birine, dediğimi anlamıyorsun :D
ne demişim, "ben meşgul bir 'yazarım' "
Ekşi sözlüğün admini olsam bu çöplükte ne işim var, sıradan bir yazarım, başlık açar, entry girerim, şuku veririm, bu.
İyi geceler.- +1 yıl
Haha anladm da belki adminssindir de diye dusundum 😅
Neler yazıyorsun
Cevap sahibi+1 yılİyi ki meşgulüm dedim :D
Yazar'dan kastım bu değil, yani, nasıl anlatayım ki;
insanların ne düşündüğünü merak ettiğin bir şeyi google'a yaz, örneğin, "kısa boylu erkekler ekşi sözlük" karşına kısa boylu erkeklerle ilgili bir çok başlık çıkacak, birine tıklıyorsun, orada bir şeyler yazan herkese "Yazar" diyoruz, "Ekşi Sözlük yazarı"
Veya işte, "Curcan Katliamı Ekşi Sözlük" yine bu konuyla ilgili başlıklar, yazılar (entryler) olacak, bir başka ve son veya :D , başlayıp başlamamak arasında kaldığın bir dizinin adını, örneğin TWD, "Ekşi Sözlük The Walking Dead" olarak yaz, nasıl bir yer görürsün. Hiç denk gelmemene şaşırdım, google'ı pek kullanmıyor olmalısın. Ekşi en iyi sözlüktür, en fazla takipçiye en komik entrylere sahiptir, yaş kitlesi'de imçiçi'den büyüktür.
Sen sormadan, imçiçi İnci Sözlük'te yazar olana denir. İnci Sözlük Ekşi'den sonra en iyi sözlüktür amma velakin yaş kitlesi 15 - 28 arasıdır.
- +1 yıl
Ben giremiyorm egitim gordugum icin mesgulum.. bu aralar rahatladm o yuzden burdaym 😃
Anladm seni ama. Olsun hem orda yaz hemde buraya gel yaparsn sen 😂
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler.
- +1 yıl
Haha tamam. Git eksi sözluğne bakalm. d
Cevap sahibi+1 yılGəldim, nəcəsən
Cevap sahibi+1 yılOnline olup, nəcəsən soruma cevap vermemek he :D
Muhabbetimin bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum, bana cevap vermeyen ilk kişisin, cidden :D 6 saat boyunca ekşi'de enrty giren birine bu yapılmaz, yazma daha denir.- +1 yıl
Gormedim kine 😂
Cevap sahibi+1 yıl- +1 yıl
Haha uskdje
- +1 yıl
Bugun yazmicak misn 😃
Cevap sahibi+1 yılNey?
- +1 yıl
Eksi sozlukte diyorm 😃
Cevap sahibi+1 yılŞu an yazıyorum, yan sekme diye bir şey var, biliyorsun :D
Dün gmail'i kontrol etmiştim, bir de açtığım başlıkta ki yanıtlara şuku verecektim, o.- +1 yıl
Anladm yazar kız 😂
Gizliden ciksana 😂
Cevap sahibi+1 yılHayır polis abim :D
- +1 yıl
Korkma birsey yapmicam 😂
Cevap sahibi+1 yılSilahını indirip tutuklamayacağına söz vereceksin ama :( :D
- +1 yıl
Polis sözü 😃
Cevap sahibi+1 yıl:D :D
Sen çok çekici bir polissin ama ben inatçı ve sapyoseksüel bir suçluyum, yakalanmam, yakalanamam, suçlu ideolijisine terstir bu abicim :D
- +1 yıl
Ben seni yakalarım inatçı bir polis adayıyım 😂
Hadi nazlanma 😂
Cevap sahibi+1 yılGizli yazan başka bir suçlu daha var, neden inatla beni kovalıyorsun polis abi :(
- +1 yıl
Senin seri katil olduğnu dusunuyorm
Sence bir katil seri katil olmayı yakalanmadan başarmışsa, seri katil olduktan sonra yakalanır mı?
Yapmaa, polis olacaksın sen, geniş düşünmen gerekiyor :D
Bir seri katil olsaydım seni kelepçeleyip sapyoseksüel fantezilerimi üzerinde uygulardım, o nedenle bence seri katil olmadığıma sevin Mustafa :D
- +1 yıl
Vaay 😂
Tamam şüphelisin diyelim 😂
Ve gizliden cıkman lazmmıs gibi dusun
Cevap sahibi+1 yılBeni bunaltıyorsun, çok çabuk sıkılırım
- +1 yıl
Bende ısrar etmeyi sevmem.
Cevap sahibi+1 yılHıdırellez'in kutlu olsun, iyi akşamlar.
- +1 yıl
Eyw. Kustun mu 😃
Cevap sahibi+1 yılHayır, ben kolay kolay darılmam.
- +1 yıl
Guzel. Burda yorum yapnca goremiyorm ve herkes goruyor. O yuzden diyorm sana
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum Mustafa :D
- +1 yıl
Sevindim 😂
Cevap sahibi+1 yılSevindim
İyi geceler.- +1 yıl
Nereye 😃
Cevap sahibi+1 yılArkadaşa
- +1 yıl
Napcanz 😂
Cevap sahibi+1 yılNe yapmamızı isterdin :D
- +1 yıl
Istedigniz yalin canım banane 😂
Sadece yeni geldin demek istedim 😃
Cevap sahibi+1 yılBen yeni gelmedim, sen 3 saat sonra benim 2. yazışımda cevap verdin :D
İyi geceler.- +1 yıl
Benim sucum pardon 😃
Iyi geceler 🌹
Cevap sahibi+1 yılSevgilin olduğunu bilmiyordum, dediğim gibi profiline girmemiştim. Afedersin, yolun açık olsun polis abi, hoşçakal :D
- +1 yıl
Bence bilip bilmeden karar verme küçük kız 😂
Cevap sahibi+1 yıl"Psikopat" bir sevgiliye sahipsin sanıyorum, başıma bela almak istemem :D
- +1 yıl
Bu kadar zeki olmak zorunda mısn 😂
Günaydın bile demedin d - +1 yıl
Engeli yedim ya bu yorumlardan dolayi 😂
Sevgilim degildi ama.
Cevap sahibi+1 yılGünaydın dersem günümün aydın olmayacağından endişeliyim :D
Hayatımda çok fazla psikolojik sorunlara sahip insan var, daha fazlasını kaldırabilir miyim emin değilim :D :D
Sende bana hoşçakal de, bitsin hadi uzatmayalım
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin :D
- +1 yıl
Sevgilim yok diyorum. O da bilip bilmeden engelledi. Boyle ön yargili kızları istemem zaten. Kendi bilir
Cevap sahibi+1 yılSevgilin değildi ama flörtündü. Kendimi suçlu hissediyorum :D
Kafa buluyoruz felan deseydin ya.
"Önyargılı birini istemem zaten" mi dedin sen :D
Hayatımda gördüğüm en ön yargılı insanlardan birisin, ve önyargı araplar ve kürtlerden sonra en nefret ettiğim şeydir :D- +1 yıl
Benim ne hakkında ön yargımı gordün? 😃
- +1 yıl
Kürtleri bende sevmem
Cevap sahibi+1 yılİnançsız bir insan hakkında önyargılısın mesela, bana ebediyen cehennemde yanacağımı söyledin mesela.
Ben senden iyi bir insanım, bunu görebiliyorum :D Eğer Tanrı sırf inançsız diye iyi bir insanı cehenneme atacaksa, o Tanrı'ya tapmam.
Ki ben inançsız değilim, ben bilinememezciyim.
kürtlerin sevilecek bir yanı mı var, tarih desen yok, ırk yok, şan yok, bayrak yok, şeref yok, ülke yok, dillerinde apo, ellerine tutturmuşlar bir işaret, kürdistan diye dolaşıyor aptallar.
Nefret ediyorum şunlardan da, selahattin itinden de.- +1 yıl
Kürtlere karsı icimizde ki kin aynı.
Aama su tanrı meselesini sonuna kadar tartısırım.
Hem benden iyi bir insna oldugunu nerden biliyorsn? Bu da bir ön yargı 😏
Cevap sahibi+1 yılBen bu konu hakkında inanan biriyle konuşamam, bu çok saçma, cehennem, Kur'an.. Şimdi Kur'an Allah’ın varlığını ispatlıyorsa, çizgi romanlar da Supermen’in varlığını ispatlar. 12 yaşından beri düşünüyorum ve insanlara göre "Aptalca" sorular soruyorum Mustafa, ama gerçeğin bana öğrettiği şu ki, eğer aptalca sorular sormazsan, aptal kalmaya devam edersin. Bu böyledir. Albert Einstein, Charles Templeton, Seneca, Bertrand Russell.. Bu insanlar evrenin en zeki insanları ve inanmıyor, kimisi Deist, kimisi Agnostik veya Ateist. Demek istediğim Agnostik olduğum için zeki olduğum felan değil zeki olduğum yok, demek istediğim bu insanların anlayabildiği bir şeyler var ve inanmıyorlar. İnanmak düşünmekten çok çok daha kolaydır, o nedenle inanan kişi daha fazladır Mustafa.
Cevap sahibi+1 yılTanrı'dan ve senden daha iyiyim, ben Tanrı olsam Afrika'da bir annenin kucağında susuzluktan ölmüş bebeğiyle bir damla su beklemesine karşılık veririm Mustafa, ben Tanrı olsam insanlar benim varlığım veya yokluğum yüzünden savaşırken, kan dökerken bundan aptal bir sadist gibi zevk almam, izlemem ve korkaklığı bir kenera bırakıp ortaya çıkarım, suçsuz bir bebek tecavüze uğrarken, bana tüm benliğiyle inanan bir halk öldürülürken izlemem. Ben Tanrı olsam Mustafa, en başından şeytanla saçma bir sidik yarışmasına girmem ve sürekli kendimi övmem.
- +1 yıl
Yanlıs dusunuyorsun. Ama senin dsuncen tabiki de
- +1 yıl
Tanrini insanlara aci cektirenlerin cezasini cektircek merak etmw
Cevap sahibi+1 yılSende insanlara acı çektiriyorsun Mustafa, dünyada ki herkes, dünyanın başka bir yerindeki bir insana acı çektiriyor.
H&M 'den aldığın bir kazağı yapmak için Bangladeş'de sadece 3 dolara 15 saat boyunca senin hiç görmediğin bir zorlukta 8 yaşındaki bir çocuk çalışıyor, veya önemsenmedikleri için, önemsenmemelerinin nedeni paraları olmadıkları için ölen 301 maden işçisi, içlerinde hâlâ Türk'ün vatanında yaşayıpta hdp denen terör yuvasına oy verenlerinde bulunduğunu insanları, bizleri korumak adına Hakkari'de bebeğini, yârini bırakıp başkalarının bebeği ve yâri yaşasın diye canını veren ulu asker..
Bu hayatın kanunu Mustafa, yaşarsın ve birileri ölür, ölürsün ve diğerleri yaşamaya devam eder.- +1 yıl
Aynn oyle duygu.
Biz onumuze bakip bu hayatta kazanmaya caliscaz
Cevap sahibi+1 yılKız senden hoşlanıyor Mustafa ve bence sende ondan, o nedenle en başında dediğim gibi yolun açık olsun, iyi günler dilerim.
- +1 yıl
Konustun mu onnla
Cevap sahibi+1 yılHayır, kendimi ifşa etmem aptal değilim :D
İlişkiniz ile de ilgilenmiyorum.- +1 yıl
Öm yargilisin hala 😏
Cevap sahibi+1 yıl"İlişki" birden fazla anlamlı bir kelimedir.
Babanla da bir ilişkin vardır, normal bir kız arkadaşın ile de ilişkin vardır, sevgilin ile de.
Bu durumda sen önyargılısın, psikopat arkadaş için sevgilin demedim, ilişkin dedim, yani "ne yaptığınız, ne olduğunuz" umrumda değil mânâsında.- +1 yıl
Anladm duygu
Kendini ifsalaamamk konuanda hala kararlsn. d
Cevap sahibi+1 yılAynen.
- +1 yıl
Ne zamndan beri burdasn? Ks de yanj
Cevap sahibi+1 yılVarım bayadır ama çok saçma sorular var, o nedenle gerçekten yardıma ihtiyacı olan kişileri, veyahut ciddi soruları yanıtlarım.
Hoşçakal demezsen gidemem :D- +1 yıl
Gtmeni isteyen kim.😏
Cevap sahibi+1 yılBen bahsettiğimiz kızın yerinde olsam gitmemi isterdim :D
Üstelik o Agnostik değil, sende :D :D- +1 yıl
Olabilir. Agnost olman engel degil ki.
Hem cok iyi tartisiyoruz 😃
Cevap sahibi+1 yılZekisin, o nedenle.
Zekisin ama inançlı olacak kadar üşengeçsin :D- +1 yıl
Üsengecim evet😂
Tanrı affetsin
Cevap sahibi+1 yılBir şey soracağım, din/inanç polisliğe engel mi?
MotoGP kazaları izledim tüm gün, biraz vazgeçmiş olabilirim :D
https://youtu.be/cRVAGnn0vhM- +1 yıl
Engel degil tabiki.
Ne kaza be 😅
Cevap sahibi+1 yılGülmee :D
Yarın öbür gün görürsün haberlerde racing motosiklet pilotu D. Ö kafası koparak can verdi diye :D
Cevap sahibi+1 yılBak, daha önce de dediğim gibi bana ilk cevap vermeyen sensin :D Ve hoş bir durum değil. Eğer bahsettiğim kız ile flörtöz bir ilişkin varsa söyle, veya yazmak istemiyorsan. Anlayışla karşılarım :D
- +1 yıl
Aktif degildim bu sefr 😂
Sana gizliden cık diyorum vir cıksan 😂
Cevap sahibi+1 yılYok, istemiyorum tamam, iyi akşamlar
- +1 yıl
Demek ilk ben sana cevap vermedim veya gec verdim 😄
Cevap sahibi+1 yılAynen abi
- +1 yıl
Ne okumak istiyorsn abicim 😄
Cevap sahibi+1 yılKarar vermediğimi söylemiştim, MotoGP pilotu olmak da karar verirsem ayrı bir bölüm okumaya gerek yok, yazılım okuyup motor pilotu olurum, savaş pilotluğunda karar verirsem, hava harp.
- +1 yıl
Hava harp guzel. Moto gp tehlikeli ya 😃
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/cvSQxpWC_Rk
Arka plandaki ergen intihar şarkısına bakma, bu adam Barkın abim. Motosiklet'i tüm motorculara sevdiren ve şu an'da ölü olan abim. Sana normal bir konuşma gibi gelecek ama bu adam çok özeldir, motosikleti aşılayandır, öğretendir. Kendisi "95 yaşında her tarafıma boru sokulmuş, artık bu acı bitsin diyerek ölmektense, sevdiğim işi yaparken ölmeyi isterim." demişti, öyle de oldu, motosiklet kazasıyla öldü.
Demek istediğim motosiklet çok farklı bir duygudur, vücudun motosiklet ile bir olur, rüzgarı hissedersin, egsozun sesi, tanımasan bile selam verdiğin motorcular, ölüm ve yaşam hiç bu kadar yakın olmamıştır :D
- +1 yıl
Hende cookkmmk seviyorum moto ama meslek olarak gormedim hicbirzaman. Hayırlısı ya ölüm allahın emri de şu ayrılık olmasaydı 😃
Cevap sahibi+1 yılPolislikte öyle, hayatın bir itin namlusuna bakar :D Ama vazgeçtin mi hayır, bu sana daha da istek verir.
- +1 yıl
Aynen öyle. Beni öldürecek namlu yok daha 😃
Cevap sahibi+1 yılSen öyle san, ancak karşına birden fazla öşex teröristlerle seks yapmaktan bıkmış kadın bir terörist çıkarsa şansın var :D
- +1 yıl
Hic acımam delerim. kafasini
- +1 yıl
Cinsiyet ayrimi yapmam
Cevap sahibi+1 yılYaa, unuttum, ya seri katil olan ben çıkarsam karşına, beni de acımadan vuracak mısın :(
- +1 yıl
Yemek yiyip geliyorm. Bu sefer haber veridm. vak 😃
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun.
- +1 yıl
Geldimm gizemli women 😃
Cevap sahibi+1 yılGüzel.
Son soruma cevap ver o hâlde, ben gerçekten bir seri katil olsaydım beni de vuracak mıydın :/ :D
Cazibeli kadın teröristler kadar olmasa da benim de bir kaç caydırıcı numaralarım var elbet, vazgeçiremez miydim seni :D- +1 yıl
Çifte standart yapmam. Dünyanın en guzel ge en Seksi kadını da olsan seni vururdum
Cevap sahibi+1 yılYalnız bende kendimi sana vurdurmazdım, kusursuz AK47 ve P99 kullanırım :D
Baştan uyarayım, sonra beni sinirlendirirsin, polis katili olmak istemem :D- +1 yıl
Nerden biliyorsun kullanmayi bakiyim? 😃
Cevap sahibi+1 yılİnanmayacaksın ama Deep Web'te silah satışı yapan 5. seviye Rus bir arkadaşım var, görüşüyoruz :D
- +1 yıl
Vay be. Sen tehlikeli birisin 😂
Cevap sahibi+1 yılYok, Deep Web Türkiye'den 5. seviye erişime izin vermez ama Rusya'dan girilebilir, o da hacker arkadaşları sayesinde giriyor :D
Silah satışı yapan ben değilim, ben niye tehlikeliyim :D
İndir Tor'u sende girersin Deep Web'e, herkes girer ama herkes çıkamaz :D- +1 yıl
Anladm😂
Sana saatti galiba silah 😂
Cevap sahibi+1 yılBunlar yasal şeyler değil, daha fazlasını ben ve Svyatoslav biliriz :D
- +1 yıl
Tamam ozeline girmiyorm 😃
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, Mehmet Rauf, iyi bir edebiyatçıydı.
- +1 yıl
Eylül çok iyi bir roman.
Cevap sahibi+1 yılEylül.. Öyle bir ay ki, her güzel günü için ona minnettar olmak gerekliydi. Eylül esef ve özlem ayıdır, içine bir kaç günlük kış hücumundan acı düştüğü için, insan o güzel havaların, devamlı yazın artık geçtiğini anlayıp esef eder ve özlem çeker.
Bu kitap bende vardı ama arkadaşıma vermiş ve geri alamamıştım :D
Çok beğendiğini söyledi.
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler Mustafa, dayanılmazsın cidden, hoş mu buluyorsun bana geç cevap veren ilk erkek olmayı :D
Hayatında birden fazla yürütmeyi başardığın flörtlerinle başarılar dilerim :D- +1 yıl
Bende eylulu cookk severim 😊
Ya bildirmleri goremiyorm benim sucum ne 😂
Cevap sahibi+1 yılAynen, iyi geceler.
- +1 yıl
Off duyguu😂
Yarın gorurusz o zmn
Cevap sahibi+1 yılÖyle san :D
- +1 yıl
Benimle iyi gecin yoksa bir gece evinden kelepçelenerek cikarsn 😂
Cevap sahibi+1 yılBunu tüm flörtlerine söyler misin :D
Güzel bir taktik fakat bir seri katil için komik :D- +1 yıl
Sen gül gül 😂
Son gülen iyi güler cinim
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler, hoşçakal polis abi :D
- +1 yıl
Görüsmek uzere gizemli women 😂
- +1 yıl
Iyi geceler 🌹
Cevap sahibi+1 yılBir daha yazmayacağım için gönlüm gitmeye el vermiyor :D :(
- +1 yıl
Bence sana ilk defa gec yazan birini bırakamazsn 😂
Cevap sahibi+1 yılBak bana öyle diyorsun, inat ediyorum, sonsuza kadar yazmayacağım
- +1 yıl
Tamam inatlasmıylrum 😂
- +1 yıl
Çok fenasın 😂
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana ciddiyim, güzeldi, iyi geceler dilerim, flörtlerinle yolun bahtın açık olsun tekrar :D
- +1 yıl
Bitti dediğimi hatirliyorum 😂
Ama anlamak istemeyene birsey yapamam tabi.
Ikimizn de yolu acık olsun. 🌹
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim, iyi geceler Mustafa.
- +1 yıl
oha çok uzun konuşmussunuz mustafa benimle bile bu kadar konuşmuyo. Tesüf ederim Mustafa
Cevap sahibi+1 yılMustafa tişört değiştirir gibi flört değiştiriyorsun polis abim :D
- +1 yıl
değiştirmiyor canım 3 günlüktü zaten. d
Cevap sahibi+1 yılKendimden bahsetmiyordum? :D
güzel, yolunuz açık olsun :)- +1 yıl
saol yok zaten ben o anlamda demedim teşekkür ederim
- +1 yıl
Bana özelden yazarmısın merak ettim seni gefrghdhju
- +1 yıl
@Prenses0012 nedne boyle birsey yaptn
Cevap sahibi+1 yılMustafayla biraz daha konuşsaydım yazardım, zeki ve tahrik edici bir çocuk :D
Ona yazmadığım sebebi ile sana da yazamam, afedersin, bu kendini ifşa etmek olur. Bu bir yazılımcıya yakışmaz :D- +1 yıl
Mustafa suçmu
- +1 yıl
@Prenses0012 suç evet. Ben seni 5 sakika bile konusmuslugum yok ne bu sorgu
- +1 yıl
özele yaz
Cevap sahibi+1 yıl@FerdayıGaram Sorun değil, yani benim açımdan.
- +1 yıl
Utandm ya
Cevap sahibi+1 yılAşk olsun, dostuz olum biz, olur böyle şeyler :D
Bu arada yukarıda dediğim şeyleri sana söyleyecektim de, unutmuştum. Çok zeki ve tahrik edicisin, yani konuştuğmuz süre zarfında böyle hissettim :D
Eğer kızla aran buraya yazması sebebiyle bozulursa, yazık olur. Hem ilişkinize, hem kıza..- +1 yıl
Duygu çok özür dilerim. Bu ne ya. Bununla toplasan 5 dakika bile konusmamstm. Bu ne samimiyet.
Hesap soruyor. K. b - +1 yıl
Ne iliskisi ya. Ben kimseye 5 dakika da baglanmam. Burda ki kızlar hemen aşık oluyor. Birsaha kimseyi takip etmicem. Bu arada tesekkurler o senin zekiliğin 😃
Ya yok unuttum gitti bile, ben böyle şeyleri umursamam :D
Aslında senin de hatan var, takip ettiğin tek o olunca ona hoşlantı mânâsında değer verdiğini sanmış olabilir, keşke terslemeseydin.
İki flörtün ile de aranın bozulmasina sebep oldum :( :D
Engelle bari beni de sırada ki talibin yazışmalarımızı görmesin :D
Bu arada çirkin kızlardan hoşlanıyorsun :D- +1 yıl
Hey hoslanma yok 😂
Engelledim zaten. Ve artk kimseyi takip yok. Hoslaniyor saniyolar dedigin gibi 😅
Hayırlısı boyleymis 😂
Cevap sahibi+1 yılTamam tamam, afedersin, çirkin kızları takip ediyorsun.* olarak düzeltiyorum o hâlde :D
- +1 yıl
Güzel 😂
Ks de güzel mi var? jendjdn
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, beni görmedin :D
- +1 yıl
Sende özvüvenlisin abin gibi demek 😂
Göster kendini bakalım 😅
Cevap sahibi+1 yılBunu yapmam :D Hadi, beni tanımış olman gerekiyordu, sana tahrik edicisin dedim, çıkamam :D
- +1 yıl
Bana tahrik edicisin dedin. Olabilir. Bunun iicn mi cıkmıyorsn 😂
Cevap sahibi+1 yılHayır, üstelik seri katil olduğumu da biliyorsun :D
Şaka bir yana, takip ettiğin kızlar cidden çok çirkin, yani, bilmiyorum gözüme hitâp etmiyor :D Çıkmam, ya yine geldin başıma nerden yazdı o kız ya :D- +1 yıl
Artık kurtulamazsın 😂
Senin gibi bir güzeli takip edeyim vakit 😏 varsayıyorum ijdje
Cevap sahibi+1 yılKurtuluş yok mu senden :D
Engel mi atayım illa denk gelmememiz için :D- +1 yıl
Engel atacak bir durum mu var kine 😂
Cevap sahibi+1 yılEngel atacak bir durum mu var dedin Emir geldi aklıma, dertlendirdin beni :(
- +1 yıl
Emir?
Cevap sahibi+1 yılSeninle sohbet ederken "İşim var, bir arkadaşa gidiyorum" dediğim çocuk :D
Nerden tanıyacaksın, benim saçmalığım ve şu an işim var babam çağırıyor dur la kim bilir ne oldu yine :D- +1 yıl
Flörtün mü 😂 bana diyene bak
Cevap sahibi+1 yılArtık değil, bana hesap soran kız gibiydi, çok kıskanç :D
Az dışarı çıkmam gerekiyor, sonra yazacağım abi.- +1 yıl
Kundduuuuuzz 😂
tamam gelince yaz demicem yorum yap 😂
Cevap sahibi+1 yılBugün yazamayacağım, yarın da belki, yani yazarım herhalde.
İşim var biraz, iyi akşamlar sana Mustafa, iyi geceler.- +1 yıl
İyi geceler duygu 🌹
Cevap sahibi+1 yılGeldim, erken bitti işim. Naaber :D
- +1 yıl
Ne isiydi bu? 😃
Cevap sahibi+1 yılÖnemsiz :D
- +1 yıl
Peki Öğrenirim yaknda kenje
- +1 yıl
Napıyorsn su an. d
Cevap sahibi+1 yılSenden 331 kilometre kadar uzağım, bir hacker değilsen bunu bilmene imkan yok, ya da yıldız falcısı felan :D
Proje kanka, Norveç ile ilgili dosya hazırlıyorum. Ne bokuma yarayacaksa Norveç, dünyanın öbür ucu ulan.- +1 yıl
Öyle deme belki bir gün gidersin 😂
Eskisehirde misn 😂
Cevap sahibi+1 yılYok, İstanbul.
Da sen Kütahya'da değilsin değil mi, bu beni ikinci hayal kırıklığına uğratışın, yaş, memleket :D- +1 yıl
Memleket aynı da ankaradayım su an 😃
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum, son an PMYO'dan geldi aklıma :D
Şey birde şu an buraya yazan kıza bildirim gidiyor, rahatsız oluyor olabilir, neyse tamam sessize almıştır ya da.
- +1 yıl
Özele gelmen ricayla duyrulur 😂
Cevap sahibi+1 yıl:D
Yine anlamak istediğin gibi anladın, inceden bir yazma artık mesajı verdiğimi sanıyordum :D
Senden hoşlananlar var, gelip bana yazıyorsun, bana bu kadar düşman yeter, üstelik reddedilmiş kızlar çok sinsi olur, başıma bir şey gelirse polismiş felan dinlemem, seri katil reflekslerim ile istemeden sana zarar verir, sonra sana bakarım, söylüyorum, bu kadar bipolar bozukluğuna sahip bir seri katil ile uğraşmış olursun :D :D :D- +1 yıl
Uğrasmaya değersin bence 😏
Hem benden hoşlananlar kimin umrunda ki. Önemli olan benim. Korkusuz bir kız oldğnu dusunuyordm 😂
Cevap sahibi+1 yılAteistim, Tanrı'dan korkmam, cinlerden, şeytandan..
Reddedildiği flörtünden ve flörtünün konuştuğu her kızdan dakika'da 6 tane intikam planı yapabilecek varlıklardan korkarım :D
Bu arada şaka, ciddiye alırsın felan. Hiç kimse veya hiç bir şeyden tedirgin olmam.
Bu sitede ki hiç kimseden korkmam, hepsi sadece laf, Meral Akşener gibi :D
Bu arada seçimler yaklaşıyor, kime vereceksin bakayım :D- +1 yıl
İyi bakalım 😂
- +1 yıl
Ben siyaset konusunda kendimi açık etmem bebek 😂
Cevap sahibi+1 yılChp veya İyi partilisin :D
Hadi, hangi partiye oy vereceksin dedim, siyasi görüşünü sormadım. Mesela bende bir Türkçü olarak boş atacağım, ve dolaylı yoldan erdoğan'a gidecek, yani ona vermiş olacağım, ama siyasi görüşü veya ideolejilerini desteklemiyorum.- +1 yıl
Ben teröristleri ve onun yanında olanları destkllemem. Benim kafama hicbir parti uymuyor. Kötünün iyisi erdoğan.
Cevap sahibi+1 yılŞu an gündem de olan siyasetçilerin neredeyse hepsi, bir terörist ile eskiden veya şu an yan yana olmuştur.
Bizim Deep Web dediğimiz bir yer var, sadece orada bulunan fotoğrafları hiçbir şekilde internette bulamazsın, yasaktır, kaldırır siber güvenlikçiler, ancak Rus adamlar işi biliyor, buluyor ve yüklüyorlar. Sana link atamam yasak olduğu için ama demek istediğim, neyse ya başıma dava açılacak asdfsckla :D
- +1 yıl
Deep weeb bende biliyorm bebek 😂
Ama girmiyorm. Ors cocu hackerler virus yukuyor direk telden giirnce. Neyse. Siyaset fatkli bir mevzu. Hedef 2023 😂
Cevap sahibi+1 yılKüfür etme, sana mı söylemiştim bir ara silah satan arkadaşım olduğunu ve onun da hacker arkadaşı olduğunu?
Var ya, bir hacker ancak bu kadar seksi olabilir :D
Ruslar olmuş ya, olmuşlar :D- +1 yıl
Ruslar genelde seksi oluyor zaten 😂
Senin boy kilo kac bakim 😂
Cevap sahibi+1 yılBoyumu söylemiştim, 1.74, kilom 55.
Ki bu doğru olmayabilir, sana yalan söyleyebilirim :D- +1 yıl
Söyleyebilirsn 😂
Tamm yanıma yakısırsn 😂 topuklu giysen bile jejjd
Cevap sahibi+1 yılEvet, başkasının yanına yakışmasaydım belki :D
Boyun kaç Mustafa :D- +1 yıl
182 bebek 😂
Bir sevgilin oldgnu bilmiyorm 😂
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığım var, geçen gün bahsettiğim, hani şu engel yediğim Emir :D
- +1 yıl
Actı galiba engeli 😂
Cevap sahibi+1 yılAçmadı :(
Niye gülüyorsun, aklıma getirdin üzdün beni.- +1 yıl
Kücucuk bir seyde bile sana engel atan biri icin uzulme bence.
Cevap sahibi+1 yılBenden hoşlanıyor, sevgili değiliz, bir kaç bir şey oldu, kıskandığı için engel attı.
En yakın arkadaşı sürekli üzgün, senden bahsediyor diye mesaj attı, Emir'i tanıyorum, açar :D Yani öyle umuyorum.
Teşekkür ederim yine de, teselli için :D
- +1 yıl
Teselli ediceğim hic aklima gelmezdi seni 😂
Belki de flörtün oldugu icin gizliden çıkmıyorsn 😃
Cevap sahibi+1 yılCanım istemediği için çıkmıyorum :D
Ben inançlı bir insan değilim, yani beni birden fazla erkek ile konuşmamaya, seks hakkında muhabbet yapmamaya veya bunun gibi şeyleri yapmamama zorlayacak bir şey yok, bunları doğru bulmadığım için yapmam.- +1 yıl
İnnçlı bir insna ol veya olma. Saygı duyuyorum ve benim icin fark etmez. Sence ben seninle seks mi konuscam? Flörtum veya sevgilim olmadan ve karsmda kinde istegi olmadan asla konusmam.
Beni diğer erkekler gibi sanma 👍😏
Cevap sahibi+1 yılHayır, yanlış anlama sana demek istediğim o değildi.
Flörtün var diye çıkmıyor olabilir misin dedin, hayır. Flörtümün olmasının bununla alakası yok, anlatmak istediğim gizliden flörtüm olsa bile çıkabilirim çünkü bunu bana yasaklayan bir şey yok, ama bu bana doğru gelmiyor. Yani sonuç olarak, flörtüm olduğu için çıkmıyorum değil, ki ortada flörtüm yok :D
Sana seks konuşturabilirim, ki bunu yapmam, yapmazsın, biliyorum.
- +1 yıl
Ikimiznde flörtü yok ve rahatız. 😂
Ve ben seni giderek cokdaha merak ediyorm 😂
Aynn ben sels konusmam sevgilim veya flörtüm degilsen bebek ki degilsin 😏
Cevap sahibi+1 yılBeni neden merak ediyorsun Mustafa?
Şu ana kadar bir çok gizlinin görüşüne ve sorusuna cevap verdin.
- +1 yıl
Sen onlarla kendini aynı keyefe koyma. Ben kimseyle bu kadar uzun konusmadm. Ve farklı goruslu biriyle konuamak hosuma gidiyor. Sen buna en guzel örneksin )
Cevap sahibi+1 yılEn uzun konuştuğum Müslümansın :D Emir Ateist :D :D
- +1 yıl
Ateist ve müslüman da konusabilir sevgili olabilir falan. Ben ayrım yapmamm😃
Cevap sahibi+1 yılBen yaparım.
- +1 yıl
Mesela benmle sevgili - arkadas olmaz msn?
Cevap sahibi+1 yılSadece arkadaş, yakın arkadaş bile olamam.
Çevrem Satanist, Ateist, Deist kaynıyor, sadece zorunlu olarak görüştüğüm bireyler Müslüman; ailem, ki abim de Ateist, okul arkadaşlarım, öğretmenlerim gibi..- +1 yıl
Fatk etmez. Herkes saygı duyması lazm. Iliskilerde bunlar sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yılSana göre :D
Neyse, önemli değil.
Elektro gitar kursum var, yazarım.- +1 yıl
İyi eğlenceler bebek 🌹😃
Cevap sahibi+1 yılMustafa, iyi eğlenceler dedin, gitarı akort ederken tel koptu yaa, erken çıkmak mecburiyetinde kaldım :D Aslında mecburiyet değil de, moralim bozuldu boşuna 1 saat beklemek istemedim :D
Hâlbuki bugün yeni bir çocuk gelmişti, solo atacaktım, etkilenecekti :( :D
- +1 yıl
Haha uzuldum yaa 😂
Sende çapkınlık var zaten 😂
Cevap sahibi+1 yılNeyse, Epiphone'du zaten, bakalım :D
Çapkın değilim, Emir'den hoşlanıyorum, şakasına söylemiştim :D- +1 yıl
Hoslantı var ama aşk yok. Emirde engellmis.
Sen bana gel bence 😂
Cevap sahibi+1 yılEngeli açtığında sana yazacağım, göreceksin.
Bu arada yeni gelen çocuğun adı da Mustafa, ama senden farklı olarak solo atabiliyor, AC/DC ve Metallica çalıyor, birde gözünün altında ters haç dövmesi var, Satanist :D
- +1 yıl
Bayağ dikkatini cekmis bakiyorm da 😂
Biz hak yolundayiz kızım 😏
O acmadan engeli bana gel hala bir teklif varken 😏
Cevap sahibi+1 yılSana Emir'den hoşlanıyorum dedim.
- +1 yıl
Teklif var ısrar yok 😄
Kac kardessiniz 😃
Cevap sahibi+1 yılBir abim var 24 yaşında, birde 16 yaşında erkek kardeşim var.
Lan prensesin aşağı da görüş paylaşmış yeni görüyorum :D :D
Senden başkasını gözü görmüyormuş, şu anda muhabbetiniz var mı, nasıl bitti anlatsana :D- +1 yıl
Hmm 😂
Siteye girdigim de baktm yorum yapmıs. Hic haberim yok. Asla kabul edemeyecegim seyler bunlar. Ustelik hic konusmadk denecek kadad az konustuk. Ne bu samimiyet? Sen si. kimsin?
Bende neden yaptgni sordum ve engelledim.
Olay bundan ibarey 😃
Cevap sahibi+1 yılNeden bunun için bu kadar öfkelendin ki :D
Kız hakaret felan etmemişti..- +1 yıl
Fark ederse kahretsin.
Benden izinsiz yapılan birsey bana hakarettir.
Cevap sahibi+1 yılTamam :D
Beğenirim'i beyenirim olarak yazan biriyle birlikte olursan yazık olurdu zaten :D- +1 yıl
Fark etmemistim 😂
Ben karnımı doyurmaya gidiyorum bebek. Gelince yazarım. Burda olursan dvam ederiz
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun, bebek demeyebilir misin bana, sesleneceksen mümkünse adımla seslen.
- +1 yıl
Haha çok güldüm ya 😂
Siz nasıl isterseniz duygu 😃
Cevap sahibi+1 yılKomik bir şey görmedim.
- +1 yıl
Tamam tamam )
Napıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılYatıyorum, iyi geceler Mustafa.
- +1 yıl
Moralin birseye bozulmus sanki
Cevap sahibi+1 yılSana öyle gelmiş, iyi geceler.
- +1 yıl
İyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılPişt :D Emir engeli kaldırdı n'aaber :D
Yani hâlâ yazmadık da, dün akşam kaldırdı, benim yazmamı bekliyor kerata :D
Ne demiştim, ben malımı biliyorum.
- +1 yıl
Cana gelmesin mala gelsin 😏
Iyi bakalım. Umarım biedaha tartışmazsınz )
Cevap sahibi+1 yılNapıyorsun, ben bu Polis Yüksek Meslek Okulu'nu pek anlamadım, ne zaman eğitim görüyorsun da buraya giriyorsun :D
Birde Polis Özel Harekat olmak isteyen adam da, mavi üniformalı polis olmak isteyen adam da orada oluyor, saçma değil mi?
Mavi üniformalılar özel harekatçıların botlarını taşır ancak :D
Hey yavrum benim be, hastayım :D- +1 yıl
Istima oluyor konferans falan derken bos oldgmda giriyorm. Egitimim son anlari oldugu icin artk yapacak birsey yok acikcasi.
Özel harekat daha zor evet ama onlar benim botlarimi tasıcak. Komserim diye ortalkta dolancaklsr 😏
Cevap sahibi+1 yılTabii canım, eminim öyle olur :D
Var olsun Polis Özel Harekat be :D
Ben lise birken lise ikinci sınıfta bir çocuk vardı, benden bir yaş büyüktü. Ya varya, çok zekiydi, her tavrından belli ediyordu. Neredeyse her ülkenin tarihini yanlışsız biliyordu ve Azerbaycan, Kırgızistan, Özbekistan gibi Türk devletlerinin ki'ni ayrı bir mükkemmeliyetle biliyor ve savunuyordu :D
Türkçüydü galiba yanlış olmasın. Hdp'li bir kimya hocamız vardı, onlara da giriyordu. Ona koridorda bağırarak vatan hainisin sen dediği günü unutamam :D Çok korkusuzdu :D Okulum değişmişti, görüşememiştik. Geçen yılbaşı'nda Taksim'de gördüm, Yeşil Bere, Dürbünlü, Özel Harekatçı olmuş lan :D
İyi nöbetler dedim başta ciddiyetle baktı, sonra güldü :D
Beni tanıdığı an çok mutlu olmuştum, ya bak hatırladım şimdi :D
Duygulandım, anılarım depreşti :D
Dev gibi adamlar hepsi, ayrım yapmak gibi olacaksa olsun :D , kurban ol sen Özel Harekatçılara :D :D- +1 yıl
O adam harbi adammıs.
Var olsun Vatan evlatlari ✊
Cevap sahibi+1 yılVar olsun tabii.
Gaza geldim bak :D Karar verdim, savaş pilotu oluyorum, bekle beni hava harp :D
- +1 yıl
Haha hemende fikrin degisiyor. d
Ol tabiki. Ölümden korkmuyorsan.
Cevap sahibi+1 yılFikrim motor ya da uçak pilotluğunda sabitti zaten.
Ölümden neden korkayım? Ateistik Agnostiğim, enerji olup gideceğim, her şey bitecek. Yakılmak isteyebilirim, veya organlarımın bağışlanmasını, balıklara atılmasını, bunu daha düşünmedim. Bu mesleği yapabilirsem ölümden korkmam zevkle beklerim, gelecek nesiller ve Türkçü nesil için.
Yoktuk var olduk, vardık yokuz.. Hayat'ın kanunu bu :)- +1 yıl
Ne kadar karsıt fikirli olsak da sevdim seni kücük kız. 😃
Cevap sahibi+1 yılLakap yok demiştim :D
Bebek, küçük kız, hanımefendi..
Nerden biliyorsun tüm bu hoşlanmadığım kelimeleri sen :D- +1 yıl
Haah icimden geliyor galiba 😂
Cevap sahibi+1 yılBeni kendinden soğutmak istersen, ki bu yakın gibi geliyor :D
Bu kelimeleri söylemeye devam etmen yeterli, iş görecektir :D- +1 yıl
Benden kimse soğumaz duygu 😃 ama birsaha da adın dısnda seslenmem )
Cevap sahibi+1 yılİşim var, iyi günler.
- +1 yıl
Tamm iyi günler 🌹
Cevap sahibi+1 yılMustafa, bana bir şeyler anlatabilir misin?
Ne bileyim, askerlik var mı, anın varsa felan anlat. Kız arkadaşlarımın sevgililerinden ayrılma hikayelerinden sıkıldım :D Biliyorum sende benden sıkıldın ama az daha dayan, Emir yazdığında kurtulacaksın :D
Bu arada bu site bağımlılık yapıyor gibi lan :D- +1 yıl
Özel seyleri burda yorumda anlatmam. 😃
Hem o yazarsa artk benmle yorumlasmıcak msn?
Cevap sahibi+1 yılAskerlik anısının nesi özel? :D
- +1 yıl
Polisler askere gitmez. Zaten vatan görevimi yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılCahilliğime ver.
- +1 yıl
Seni aydınlattığm icin sevindim 😏
Tekrar soruyorm. Emir yazarsa benmle konusmaya gerek yok mu
Cevap sahibi+1 yılBilmem.
- +1 yıl
Kendimi kötü hissettim.
Cevap sahibi+1 yılNeden? :D
- +1 yıl
Öyle.
Demek kızarkadaslarının ayrılık konusmalarndan sıkıldın 😂
Cevap sahibi+1 yılKonudan konuya geçiyorsun ve ben neden kötü hissettiğini öğrenmek isterim.
Evet, bir olayı sınırsız kez anlatabildikleri için kırmamaya çalışınca zor oluyor.- +1 yıl
O varkende konusuyordk. Simdi o yok. Gelince konusmaya gerek yok gibi soyledin. Saygı duyarm sorun olmaz benm icin
Cevap sahibi+1 yılGereklilik yok ortada, seninle konuşmam bir gereklilik değil, bir istek.
Elbette senle konuşmuyorken nasıl yapıyorsam yine yapabilirim, seni sevdiğim için seninle konuşuyorum, yani, düşüncelerini.
- +1 yıl
Bende öyle. Ne katar karstı göruslu olsak da seninle konusmak hosuma gidiyor.
Birde özele gelsen 😂
Cevap sahibi+1 yılNeden hoşuna gidiyor anlamıyorum :D
Emir Bilgisayar Mühendisi olduğu nedeniyle Deep Web'tir, silahlardır, hepsiyle ilgili. Ama sen, yakın bir Rus arkadaşı Springfield XDm 4.5 gibi silahlar satan bir silah satıcısı olan, seviye 5-7 Hacker arkadaşlara sahip, çevresi Satanistler ile dolu bir Agnostik Ateist'e yazıyorsun/cevap veriyorsun :D
Cevap vermezsen sana zarar vereceğimden felan korkuyorsan, bileyim :D
Korkmuyorsan, kork :D
"Küçük kız" biraz tehlikeli bir küçük kız :D- +1 yıl
Gözümün gördüğü hicbirseyden korkmam. Sen bana farklı ve iyi geldiğin icin seninle konusuyorum.
Hoşuma gidiyor. Sen artık küçük bir kız değilsin ve şirinleri göremezsin 😏😃
Cevap sahibi+1 yılYapmaa, gayet de korkarsın :D
Herkes kafasına silah doğrultulmasından veya karşısına Albert Fish gibi 100'den fazla cinayet'e sahip, öldürdüğü her kurban'ın cinsiyetine bakmadan tecavüz eden bir seri katil çıkmasından korkar :D- +1 yıl
Ölumden korkumuz yok bizim. Ama hangi amaç icin öldüğmede bağlı tabi.
Ne demiş buyuk ustad?
Vatan için ölmekse kaderim, böyle kaderin ellerinden öperim ✊❤👏😏😃
Cevap sahibi+1 yılSen iyi adamsın :D
Yakında yine yolun açık olsunlaşacağız ama kim bilir, belki yine bir flörtün, "Mustafa ne kadar konuşmuşsunuz yaa, benimle bile bu kadar konuşmuyosuun" der, sen yine özür dilersin, sonra bende sorun yok derim, sonra yine n'aber dersin :D :D- +1 yıl
Hayat bu bilinmez ama su an icin imkansız 😂
Senin emir de bu kadar konustgmuzu gorse kıslanrdı emin ol 😄
Cevap sahibi+1 yılNiye imkansız?
Kıskanır mıydı? Bir daha hiç açmamak üzere engeller, yüzüme bakmazdı :D :D
Seni de bulurdu ama dur, sen söylemeden söyleyeyim, senin gözünün gördüğü hiçbir kuvvetten korkun yok :D- +1 yıl
Beni mi bulurdu? 😂
Derler ya geleceği varsa göreceği de var. Hicbirsey yapamazdı. Ustune dayak yer giderdi 😂
Cevap sahibi+1 yılBu kadar emin olma Mustafa :D
Soruma cevap ver, imkansız dedin. Neden imkansız :D- +1 yıl
Şu an bir sevgilim yok cunku 😂
Cevap sahibi+1 yılSevgilin olmadığıni biliyorum.
Sevgilin olacağını da biliyorum :D Tek yapman gereken seni bu kadar zor anlayışınla kabul edecek birini bulmak :D- +1 yıl
Haha sevgili bulmak kolay da zeki çevik ve ahlaklı olması lazım 😃
Demek ben zor anliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılYaani, evet :D
Sevdiğin de zeki birini arıyorsa hiç şansın yok :D :D- +1 yıl
Hahah güzeldi 😂
Iq mü tartışmam duygu. 😂
Simdi geleceğin korkusuz polisi gitmesi lazım. Gelince yazarım.
Görsrizhejwjjahhss duygu.
Cevap sahibi+1 yılKoş bakalım kızlara geleceğin korkusuz polisi koş :D
- +1 yıl
Uyudun mu
- +1 yıl
...😃
Cevap sahibi+1 yılİşim var dediğinde 4 saat sonra yazacaksan yazma :D
Emir ile konuşuyorum, yatarım birazdan.- +1 yıl
Bizim isimiz belli olmaz ki.
Sonnda konusuyorsnz demekk
Cevap sahibi+1 yılAynen, 4 saat sonra bir şey yazarsan cevap vereyim, kapatayım diye sekmeyi açık tutuyordum :D
İyi geceler Mustafa.- +1 yıl
Peki iyi geceler duygu 😄
Cevap sahibi+1 yılN'aaaber Mustafa
- +1 yıl
Iyii duygu. Yoksun bayağ. Nerelerdeydin 😅
Cevap sahibi+1 yılSen nerelerdeydin asıl.
1 gün ortada yoktuk unutmuşsun beni :D
Sanki zorla konuşturuyormuşum seni gibi hissettim :D- +1 yıl
Aslında bu kız neden yazmadı bugun diye dusundum 😂 sonra emir aklıma geldi bende yazmadm 😂
Cevap sahibi+1 yılEmirle konuştum tabii de, sebep o değildi.
Düzenli olarak yapmam gereken işler var, tehlikeli işler :D
Meşguldüm.
İyi yapmışsın, üzdün beni :D- +1 yıl
Su islerini bana söyle bakalım ne is? Ne ayaksın 😂
Cevap sahibi+1 yılBunu bir polis adayına söyleyemem, kendi kapıma polis dayattırmak aptallık olur :D
- +1 yıl
Iyi yaparsın. Bana hic guvenme 😂
Cevap sahibi+1 yılHayat nasıl gidiyor, sevgilin, sevdiceğin, var mı radara yakalanan birileri :D
Seçime 43 gün kaldı bu arada, tabii sen cumhur ittifakına veriyorsun :D
Tayipci biriyle konuşacağımı hiç tahmin etmezdim :D İnsan neyi asla yapmam diyorsa kendini başrolünde buluyor.- +1 yıl
Asla asla deme 😄 konustugum var diyelim jdjd
Ben tam olarak tayyipci degilim 😏
Cevap sahibi+1 yılTam olarak tayipçi olmadığın kısmen tayipçi olduğunu değiştirmez.
Hadi ya, güzel :D
Hoşçakal o hâlde, yolunuz açık olsun polis abim, kutlu günler dilerim :D- +1 yıl
Konustugum var dedim de ne anladın 😂 flortum veya sevgilim degil 😂
Hem senin de emir var seviyorsun ustelik ben gidiyor muyum
Cevap sahibi+1 yılKonuşuyorsan flörtündür işte, yeme beni :D
Ben düşünceli bir insanım, polis abimin sevdiği kızın bunları okuyupta üzülmesini, aralarını bozmasını istemem :D- +1 yıl
Flort degiliz henuz. Hem emir de gorebilir tek tarafli bakma 😂
Cevap sahibi+1 yılTabii, zaten eminim arkadaşça konuşuyorsunuzdur, yok yeaa ne flörtü :D :D
Görebilir, hatta kendim bile gösterebilirim.
Sana göre yanlış olan bir şey bana göre yanlış olmayabiliyor, çok farklı düşünüyoruz.
Hem Emir söz verdi :D Kıskançlık yok- +1 yıl
O zamn sorun da yok 😂
Hala seni goremedim. Gostermedin kendinj. Vay be 😂
Cevap sahibi+1 yılBenim açımdan sorun yok, flörtünün açısını bilmiyorum Mustafa :D
- +1 yıl
Sorun yok duygu. Sanki seninle özelden konusuyorum seks konusuyorum falan sendd buyutme 😅
Cevap sahibi+1 yılHaksız olduğumu sanmıyorum, daha önceki 2 flört kızımız için sorundu :D
Öyle deme, ben olsam benim açımdan da flörtümün benimle flörtken başka bir kızla konuşması sorun olurdu. Üstelik bu kız flörtümü alabilecek kadar güzel ve tehlikeliyse sorun olması için seks konuşmalarına gerek kalmazdı :D- +1 yıl
Senin tehlikeli oldgnu biliyorum ama güzel oldugnu henuz bilmiyorum 😂 bence emir de korkmali 😂
Cevap sahibi+1 yılEmir neyden korkmalı :D
- +1 yıl
Belki elinden alırım seni 😂
Cevap sahibi+1 yılBazen çok etkileyici konuşuyorsun :D
Ama korkacağını sanmam Emir'in, o da senin gibi, korkusuz, etkileyici :D- +1 yıl
Iyiymis zorlu rakip 😂
Cevap sahibi+1 yılDüzenli olarak yapmam gereken tehlikeli işim beni bekliyor, gelirim :D
- +1 yıl
Gelince soylerisn o zmn ne isin oldugnu 😂
Cevap sahibi+1 yılYarın sabah, "Aç kapıyı aç! Polis!" sesleriyle uyanmayacağıma söz verebilir misin :D
- +1 yıl
Söz veriyorum✊😄
Cevap sahibi+1 yılTamam, bana düşünmem için izin ver.
İşim bittiğinde yazabilirim.- +1 yıl
Tamam gorusurz
Cevap sahibi+1 yılSen Kütahyalıydın değil mi?
Yellice Dağı var merkez'de, bilirsin belki.
2 sene önce orada arkadaşlarla kamp yapmıştık, deli gibi kışın ortasında birde. Hayatımda ilk defa kurt gördüm canlı olarak :D Ateş yanıyordu, kurtlar ateş'e gelmez, ondan gitti, yoksa hepimizi yiyecek kadar aç görünüyordu :D Bakın lan azıcık hayvanlarınıza :D
Ülkücü bir arkadaş vardı hatta Selim diye, kurdu görünce ödü kopmuştu, cidden en çok o korkmuştu. "Olum profil fotoğrafında bozkurt yok muydu senin, biz de sendeniz deyip bozkurt yapsana" diye 1 sene boyunca dalga geçtiler çocukla :D Hâlâ da makara olur :D Ulan be, güzel yer Kütahya :D- +1 yıl
Hahah super ya 😂😂
Biz kurtların icinde buyuduk. Ulkucu yanmds vardır. Gel yine kamp yapalım hejsj ateste yakarız 😃
Cevap sahibi+1 yılAma yerler bizi kurtlar :(
O zaman sakin kalabilmiştim 13 kişiydik 9'u erkek olmak üzere, bu sefer seni önlerine atar kaçarım, dayanamam o korkuya :D
Yaa, ama ben ağaca da çıkamam, beni bırakıp kaçarsın sen :D- +1 yıl
Silahım var sorun olmaz 😂
Ağaca neden cıkamazsn ki 😄
Cevap sahibi+1 yılÇıkamam işte :D
Ben uslu büyütüldüm, yaşıtlarım sokakta seksek oynayıp taso atarken ben evde daddy finger daddy finger where are you diye dolaşıyordum :D
Hele o an ki korkuyla hiç çıkamam, aklıma ağaç gelmez ki olum :D Direk topuklarım :D- +1 yıl
Nereye kadar koşacaksan 😂
- +1 yıl
Yannda ben varm korkma 😃
Cevap sahibi+1 yılİnsan ben seni koşturtmam, korurum der.
Güven verdin bana, gidelim Yellice'ye :D- +1 yıl
Dedimm amaa 😂 yannda ben varm diye kdjd
Cevap sahibi+1 yılBenim hatam, geç gördüm :D
Samimiyetine inanmalı mıyım :D Selim'de yol boyunca kızlar korkmayın ben varım diyordu, gördüğü an tutmasak yardırıyordu güzel kardeşim, bizi de yedirtecekti kurda :D- +1 yıl
Benim hicbirseyden korkmadigmj biliyorsn. Sorun olmaz guven bana 😊
Cevap sahibi+1 yılTamam, boş olduğun bir vakit flörtüne söyle, sen, ben, o, üçümüz sabahlarız orada :D Gece ateş yakarız, senle sevgi böceğin ateşin karşısında oturursunuz, bende yetim evlat gibi sizi izlerim, olsun be derim, hayat :D
Yalnız kurdu gördüğün anda kurtaracağın kişi sevgi böceğin olursa bozuşuruz :D
Bu arada güzel kardeşim yazmamıştım, argo vardı orada ks çevirmiş.
- +1 yıl
Tamm anladm 😄
Emiri ds cagir oz mn 😂
Cevap sahibi+1 yılYa sen Emir'le benim evlenmemi istiyorsun, evleneyim de kurtulasın istiyorsun :(
- +1 yıl
Sen herseyi 3. Kisileri katarsan bende katarım araya 😄
Cevap sahibi+1 yılİki kişi sarmaz, ne yapacağız dağın başında :D
- +1 yıl
Sohbet ederiz ates yakarız 😂 yıldızları izlerizz yapılacak sey cook kejd
Cevap sahibi+1 yılTamam, ama ya beni kaçırırsan.
Az önce "Bence de bana güvenme" demiştin :D
Kaçırırsın sen beni :D- +1 yıl
Nereye kacırcam ya zaten dağdayız 😂
Cevap sahibi+1 yılSen böyle cevaplar verince benden daha zeki olduğunu düşünüyorum bir an, yapma :D
Ya kaçırırsın işte, vazgeçtim, flörtün ile git ormana, ateş yakın, beni de hatırla :D- +1 yıl
Yoo ben seninle gidicem 😂
Kararımı verdim çoktan 😃
Cevap sahibi+1 yılZorla güzellik olur mu be, Emir kardeşin ile gitmek istiyorum belki :D
- +1 yıl
Ayarladık bile gecti o is 😂
Boylelikle seni daha yakından tanımıs olcam 😏
Cevap sahibi+1 yılİyi, ayarlayacağımız tarih orada olduğunda, bir bakmışsın Emir ve Duygu seni bekliyor :D
Yalnız Emir çok romantik adamdır, keşke flörtüm de burada olsaydı dememek için onu da al derim :D- +1 yıl
Önümde sevism+ceksiniz heralde 😂
Hem. ben emiri istemiyorm irjr
Cevap sahibi+1 yılÇok kabasın.
- +1 yıl
Bana işini anlatacaktın hani? 😃
Cevap sahibi+1 yılAnlatamam. Sen polis olduğun zamanlar felan yakalanırım herhalde, görürsün.
- +1 yıl
Sadece ben bilcen sorun olmaz 😊
Cevap sahibi+1 yılBilmesen de hayatına devam edebileceğin bir şey, önemi yok. Unut gitsin.
Çıkıyorum, bu arada önümde sevişmeyeceksiniz değil mi deyip güldün, hiç hoş değil, çok aptalca, neden seninle konuşuyorum diye düşündürdün bana. Neyse, iyi akşamlar.- +1 yıl
Amacım seni üzmek değildi ama bana hakaret ettin. Hakaret etmeyi ve edilmeyi hic sevmem !
İyi aksamlar.
Ne diyeyim ki, tamam :D- +1 yıl
5 dakika once uzgundun? Neden guldun?
Her kadın -kız her zman gülmeli o ayrı 🌹
Cevap sahibi+1 yılKomiksin Mustafa :D Anlamıyorum seni, o nedenle.
- +1 yıl
Komik olmam guzel bence 😄
Napıyorsun su an?
Cevap sahibi+1 yılBirine yanıt verdim, çıkacağım.
Ramazan muhabbeti var evde dayanılmıyor, babam çok kafa adam ya :D Ateist olup, (Ateistik Agnostiğim, o Ateist diyor) Ramazan pidesi almaya gideceksin, nasıl hissediyorsun diyor :D Annem bir yandan gülme şu kıza, Ateistliği iyi bir şey sanıyor sıpa diyor, erkek kardeşim odadan çıkmıyor, ulan bir adam yedi yirmidört cs mi atar :D Çok ilginç bir aileyiz bir görsen :D
Neyse çok boş yaptım, uzaklaşıyorum, iyi akşamlar :D- +1 yıl
Haha cok iyi ya 😂
Gitmesen 😃
Cevap sahibi+1 yılKanki babam ne doğru gelmiyor da inanmıyorsun, senin günahın bana geçiyormuş bir yerde okumuştum, benim günahım bana yeter zaten başıma iş açma deyip duruyor :D Gerçekten, güldüğüme bakma çok daralıyorum :D
Yarın yazarım.- +1 yıl
Anladım. Umarım doğru yolu bulursun 😊
Özletme kendini. Iyi aksamlar hoscakal 🌹
Cevap sahibi+1 yılYa yaşlanıyoruz be, 3 sene geçmiş, bayılıyordum o aralar Çağdaş'a, hâlâ da bayılıyorum gerçi, sese bak be :D
https://youtu.be/yWb-f-yIL68- +1 yıl
Adam yaşıyor hayatı 😄
Bende cok istiyorm bir motor ya
Cevap sahibi+1 yılMotorcu arkadaş edin, ya aklına sokuyorlar, ya da senin adına alıyorlar :D
Ortam çok güzel ya :D Acayip kafa insanlar hepsi, ışıklar da inip dans edeni mi dersin, gelmeleri bir aramana bakan 30-50 motorcuyu mu, tam arabasının aynasını kıracakken belinde ki telsizi görüp, "Gazlayın lan, polis" diye bağıranı mı, o an ki aksiyonu mu :D Çok iyi ya, denemen gereken bir yaşam biçimi :D
https://youtu.be/ya15Mi_TFbk
https://youtu.be/1uMioBQwmmI
https://youtu.be/6sPw1B8m9N4
Cevap sahibi+1 yılBak bir şey değiliz ama geç yazıyorsun ve bundan hoşlanmam, tüm flörtlerim veyahut sevgililerim ile güzelce son verdim. Yani yazıştığın varsa felan söyleyebilirsin, anlayış ile karşılar hatta adına sevinirim. Bu arada hiçbiri bana geç yazmıyordu, beni tanısaydın geç yazmamak için mesajımı gözlerdin :D
- +1 yıl
Bende gec yazmak ve yazani da sevmiyorm. Ama bugun benim dogum gunum ve arkadaslaraydim 😊
- +1 yıl
Online degildim yani. Bugunde carsi iznimdi dısardaydm 😃
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim.
Doğum veya ölüm gibi kanunların kutlanmasını, töreni olmasını saçma bulduğum için bir şey diyemem, sevdiklerinle kısa ve mutlu yıllar dilerim Mustafa :D- +1 yıl
Kısa mı jdjsjs
Tanrımmmm sağlıklı uzunn yıllar veirri insallah 😄 - +1 yıl
Bana gec yaziyor diyene bak 😄
Cevap sahibi+1 yılTanrı'ya inanıyorsan vermiştir inşallah demen gerekir, çünkü tanrı varsa ve islam'ın tanrısı ise tanrı senin kaderini çoktan belirlemiştir. Kısa ömür konusuna gelirsek, 30 yaşında polisken milletin için can verip mezarını her gören insanın, "Tanrı razı olsun" dediği kişi olabilir, veya 90 yaşında hiçbir işini tek başına yapamayacak kadar hasta ve acizken, "Artık bu acı bitsin" diyerek çocuklarını da üzerek can verebilirsin. Senin zevkin :D
https://youtu.be/mEevW8hCLQE- +1 yıl
Tanrı nasıl istiyorsa öyle olsun 😊
Bugun neler yaptın bakalım anlat 😃
Cevap sahibi+1 yılHiç, aynı boktan maraton.
Ev, dışarı..
Erkek kardeşim bilişimle uğraşıyormuş, kodlama felan öğrenmiş, bir kaç birinin ve bir kaç ermeni web sitesinin alt yapısını hacklemiş, hacklemeyi biliyor ama Ip saklamayı bilmiyor aptal :D Yarın dava var, çocuğun siciline işlenecek babam afferim aslan oğlum, Türk bayrağı giyerek gideceğiz gençler davaya diyor :D- +1 yıl
Hahah cok iyi ya 😂
Dogru oyle gidiin jsjs
Ama havklemesin sag solu ya nd ermenelrie iyi yapms tabiki helal olsun
Cevap sahibi+1 yılZaten yaşı genç olduğu için telefon, bilgisayar, internet yasağı gelir diye düşünüyorum bir kaç yıl. Biliyor musun bizim aileyi görsen benimle ilgili fikirlerin değişir sanıyorum :D Babam Türk bayraklı tişörtle geldi eve dün ya, kapıyı açtım, ordumuz olsun daim muzaffer diyor adam ya, mehter marşı söylüyor, tek normal benim evde :D Kardeşim kapşon takmış dolaşıyor evde, f*ck the system, hiçbir sistem tamamen güvenli değildir felan diyor :D Astronom olmak istiyordu aptal, olamayacak ona üzülüyorum.
- +1 yıl
Baban harika ya 😂
Kardesine birsry demiyorm bile 😂
Degisik bir aile yapiniz var 😊
Cevap sahibi+1 yılEski erkek arkadaşım dövmeli bir tipti, Ateist ve İsveçliydi aslen, sadece tatil için buraya gelmişti. İngilizce ile iletişim sağlıyorduk. Ailemle tanıştırmak için eve getirdim, csgo da ki Ruslarla Türkler gibilerdi babamla William ak asdfldaa Aklıma geldikçe çıldırıyorum ya :D Babam demek istediği bir şeyi google translate'e yazıp sesi açıyordu, çeviri de yanlış çeviriyordu biliyor musun adslkşkaca Çocuk yüzüme bakıp durdu akşam boyunca asdlfsdaşkla Babam dövmelerin için ne kadar verdin diye yazdı, seni dövmeleri için kaç para verdin diye çevirdi google, William'ın bakışını görmeliydin ahaaşsdflşkdlaşk
Tımarhane ya :D- +1 yıl
Allahım çıkdırıyorumm 😂
- +1 yıl
Sende farklı bir kiisliksin jdjsjs isvecli sevgili ne ya 😂
- +1 yıl
Hic Türk ve musluman bir sevgilin oldu mu
Cevap sahibi+1 yılİsveç, Finlandiya, Danimarka ve Norveç, kısacası İskandinav insanları en saf güzellik ve yakışıklılığa sahip insanlar, üstelik çok komikler.
Müslüman sevgilim olmadı, olmaz.- +1 yıl
Herseyin bir ilki vardr 😏
Cevap sahibi+1 yılAllah, yehova veya her neyse, sonsuz bir varlık kendisini sınırlayacak mekanda ve zamanda bulunamaz. O zaman hiç bir yerde değildir ve hiç bir yerde olmayan bir şey de yok demektir. Evrenin bir hologram olabileceği, dinin de liderler için kullanışlı, aptallar için güzel bir virüs olduğunu anlamayan biriyle yapamam. Yapmam.
- +1 yıl
Ben inanısıbla ilgili saygı duyarım. Istemezsen bu konulara hic girmeyiz. Ama seninle sevgili olursam arada bu ve farklı konularda tartismak cok guzel olurm bence cok iyi anlasiriz 😄😊
Cevap sahibi+1 yılEmirle iyi gidiyor.
Neyse, sen bahsetsene biraz, biri var mı :D- +1 yıl
Sevgilim ol demdim 😄
Biri var. Ve onunla da konusmak hosuma gidiyor. Yalan söyleyemem söylemem 😊
Cevap sahibi+1 yılSevgilin olmamı söyledin demedim.
Kim, geçen bahsettiğin kız mı, yazıştığınız :D :D- +1 yıl
Yok bu baska. Bundada sevgili olmadan biterse artk tek amac sen olcaksn 😂
Cevap sahibi+1 yılSevindim :D
Yolunuz açık olsun, bunu 3. deyişim lan, yeter artık, daha uzun flört etmeyi öğren :D- +1 yıl
Sen böyle diyice bitiyor uzun surmuyor😄
Buda olmazsa sen dsun valla hedef sensin dedim 😂
Cevap sahibi+1 yılYok yok, bu sefer olacak inanıyorum sana ve mü'min hanım kızımıza :D
Hadi koçum benim, tavla kızı :D- +1 yıl
Kız yazmıyor su an ya. Aktif oldugu halde. Benim gec cevap vermeme kızmstı en son 😄
Cevap sahibi+1 yılHaklı kız, geç yazıyorsun :D
Neyse, mutlu oldum, bana özel değilmiş iticiliğin, bende yazmamı istemiyorsun da, yeter artık yazma demenin başka bir yolu olarak geç yazıyorsun sanıyordum :D- +1 yıl
Kisiye özel birsey yapmam genelde 😄
Senin sohbetini sevmeseydim simdiye bildirimlerde kaybolup gitmistin. Seninle konusmaktan ve srni tanimaktan mutluyum😊
Cevap sahibi+1 yılSen mi genişsin flörtün mü :D
Uzun konuştuk, iki taraftan birinin rahatsız olması gerekiyordu.- +1 yıl
Flörtüm bilmiyor ki. Hem biz arkadasca konusuyoruz ve senin bir sevgilin var. Bilsede sorun olmaz. Bu dediğin senin icindr gecerli aslnda genislik konusu.😏
Cevap sahibi+1 yılEmir sevgilim değil, geniş değilim.
- +1 yıl
Ikimizde öyle değiliz. Bence bu kelimen yanlış oldu. 😊
Cevap sahibi+1 yılTamam
- +1 yıl
Profik resmin var mı? 😃
Cevap sahibi+1 yılElbette, bir hesaba sahibim.
- +1 yıl
Guzel. Hadi artk özele gecelim. Vakti geldi bence 😃
Cevap sahibi+1 yılGenişten kastım buydu, bir flörtün var, konuşmamız doğru değilken özelden konuşmamız ne kadar doğru :D
Üstelik sana hesabımı vaat etmediğim hâlde bana yazdın, bende sana :D Eğlendiğimizi sanmıştım, kime gizliden bir yanıt yazsam onca yazan varken beni merak ediyor :D Gına geldi :D- +1 yıl
Ben her gizliyi merak etmem. Sen bir farklisin dedigim gibi. 1 haftadan fazla sureden beri yorumlasiyoruz bence herkes mersk ederdi 😂
Izele. gel. demem. sadece profilini gormem icin. Zaten burda herseyi konusuyorz ozele gerek yok 😃
Cevap sahibi+1 yılTanrı senin için 22 yıldır var ama görmüyorsun. Hâlâ ona inanıyorsun.
Neyse, fikrim sabit :D
Konuşmayı kesebiliriz, hayatımızdan hiçbir şey eksilmez, hatta kim bilir, benimle konuşacağın vakit bir Hawking kitabı felan okuyup Ateist olursun, hayatına bilim girer, bundan büyük bir nimet yoktur. Senin adına sevinirim.- +1 yıl
Bemimde fikrim sabit ve ben dogru yoldayim 😊
Benim hayatmda zaten bir bilim var. Muslumanlarda kitap okuyor bilimle ilgileniyor 😊
Hayatmdan cıkarsan veya konusmayi kesersek ikimizde ölmeyiz. bmce bunj ikimizde istemiyoruz 😊
Senin iyi biri oldgnu dusunuyorm. Bakalm ya 😃
Simdi gitmem gerek. Gelirsem yazsrm burdayssan komusurz. Hosvakal ve iyi geceler 😊🌹
Cevap sahibi+1 yılBurda olmayacağım.
Müsait olduğumda yazarım, iyi geceler.
Cevap sahibi+1 yılGeldim, naber
- +1 yıl
Hoş geldin *
Iyi diyelim iyi olsun 😊 - +1 yıl
Senden
Cevap sahibi+1 yılİyidir, 11 buçuk gün devamsızlık yapmışım, sınıfta kalacağım, velimi çağırıyorlarmış, babama söyleyecek bahane arıyorum :D
- +1 yıl
Sağlık olsun 😄
Nerdeydin bu zaman kadar
Cevap sahibi+1 yılBurdan başka bir hayatımda var :D
- +1 yıl
Oyle tabiki 😃
Nasılsın bugun
Cevap sahibi+1 yılYa Mustafa benim biraz işim var, müsait olduğumu sanmıştım üzgünüm. Ben yazana kadar idare et, flörtünle felan kaynat yazarım sonra :D İyi günler.
- +1 yıl
Peki iyi aksamlar 😊
Cevap sahibi+1 yılNaber
Bu sefer geldim, sadece pide alacakken giderim, sahura kadar ayaktayım :D- +1 yıl
Iyi. Artk tam anlamıyla bir flörtüm var. Ciddi dusunuyorm. Biliyor musn ondan hoşlanıyorum 😊
Senden
Cevap sahibi+1 yılSen delirmişsin :D
Güldüğüme bakma az önce okunmuş su içtim kafa yapıyor, cidden lan, vallahi felan demeye başladım, amma Duygu kanar mı, nayır, Tanrı yok :D
Cevap sahibi+1 yılYazma len, Emirle konuşayım bende :D
Cevap sahibi+1 yılBak, işin varsa söyle de yazma, çok itici.
Cevap sahibi+1 yılNe değişik bir insansın sen ya, daha Emirle olanları anlatacaktım, gittin :D
En İyi Cevaplar
+1 yılMustafa sen yaparsan beyenirim. Gözüm senden başkasını görmediği için ♥♥
00 Yorumla
21 yaşından beri saçlarım gri ama doğal benimki o yüzden baya olumlu tepkiler alıyorum. suni olan çok kroca duruyor belli ediyor kendini.
00 Yorumla
ben yaptırmam şahsen ama yakışanıda var bir o kadar yakışmayan keko gibi olanı da var
11 Yorumla- +1 yıl
Oyle knk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılSaclarim kirlasti baya, yapisal olarak erken oldu ama begeniyorlar. Gri olmasada yakin bir ton.
10 Yorumla
+1 yılDaha çok babyface erkeklere yakışıyor. Bir de saç uzunsa animeden fırlamış gibi duruyorlar...
00 Yorumla
+1 yılBence deneme senin saçın zaten güzel
11 Yorumla- +1 yıl
Eyw knk deneyemem zaten. d
Bazılarında çok iyi oluyor ama genelde de güzel.
10 YorumlaBen begenmiyorum doğal olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok yapay hiç sevmiyorum şu gri saç furyasından
11 Yorumla- +1 yıl
Olabilir knk
Çok saçma geliyor gri saç erkeklere
10 Yorumla
+1 yılGüzel evet belki
11 Yorumla- +1 yıl
Guzel semi )
+1 yılYakışana yakışıyor
15 Yorumla- +1 yıl