Dalgalı saçlara sahibim ve buklelerimi çok seviyorum. Bu sebeple belirgin buklelere sahip olmak benim için çook önemli. Bu konuda en büyük kahramanım tabiki Elidor!
Bukle belirginleştirici krem ne işe yarar?
bukle belirginleştirici krem
Elidor Bukle belirginleştirici krem, göz alıcı buklelere sahip olurken elektriklenen, kabaran ve birbirine dolaşan saç sorunlarını gidermeye yardımcı olur. Zor şekil alan saçların tek kurtarıcısı Elidor bukle belirgenleştirici saç kremi.
Elidor bukle belirginleştirici kremin birbirinden etkili çeçiştleri bulunmakta.
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler Şekillendirici Bakım Kremi; yenilenen formülü ile şekillendirmesi zor olan buklelerin belirgin olmasını sağlıyor.
Elidor 7/24 Elektriklenme Önleyici Şekillendirici Bakım Kremi; her saç teline ayrı bakım yaparak saç elektriklenmesini engeller.
Elidor 7/24 Onarıcı Etki Şekillendirici Bakım Kremi; saçların onarılmasını sağlıyor ve gün boyu güçlü saçlara sahip olmamızı sağlıyor.
Elidor Bukle Belirginliştirici krem nasıl kullanılır?
Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremleri, saçlarımın gün boyu mükemmel görünmesini sağlıyor. Saç uzunluğuna göre ürünü eline uygula. Ardından nemli saçlarının ortasından uçlarına doğru ürünü şekil vererek uygula ve saçlarını tara. Saçlarının nemli olmasına özen göstermelisin. :) Durulanma gerektirmiyor ve kullanımı çok rahat. Saçlarda ağırlık hissi vermiyor ve kokuları da çok güzel.
Ben Elidor 7/24 Şekillendirici Bakım Kremlerini uyguladıktan sonra tarıyorum. Zaten saçlarım dalgalı olduğu için ayrıca şekil vermeme gerek kalmıyor Elidor sayesinde belirgin buklelere sahip oluyorum. Ben bayılarak kullanıyorum. <3 Elidor sayesinde hacimli, canlı, parlak ve göz alıcı saçlar bizimle! <3 💕💕
Favori konumla ilgili bir soru olduğunu görünce dayanamadım geldim.😂 Saçlarını kendi haline bırakınca tanıyamayan biri olarak yıllardır denediğim türlü türlü şekillendirici kremlerden, köpüklerden, spreylerden sonra mutluluğu Elidor’da buldum diyebilirim. Bu yüzden kendimi bilirkişi olarak ilan ederek (tamamen kendi kendime😂) sorunuzu cevaplamak istiyorum.🥰
Öncelikle kendi saç tipimden bahsederek başlayayım. Dalgalı denemeyecek kadar kıvırcık, kıvırcık denemeyecek kadar da dalgalı bir saç tipine sahibim.😂 Saçlarım ince telli aslında kolay şekil alıyor ama gün boyunca o şekli taşıması imkansız... dı (Elidor’dan önce) Aynı zamanda gündüz evden çıkıp akşam eve döndüğümde saçlarımı genelde tanıyamıyordum.😂 O kadar elektrikleniyordu ki saçlarım, kafamın üzerinde birkaç kafa daha görebiliyordum akşam aynaya baktığımda.😂
Elidor Bukle Belirginleştirici Krem Nasıl Kullanılır?
Neyse neyse konumuza dönelim. Direkt “Bukle belirginleştirici krem nasıl uygulanır?” sorusuna cevap vermektense biraz kremler hakkında da bilgilerimi paylaşmak isterim sizinle.🥰
Neden Şekillendirici Bakım Kremi Kullanmalıyız?
Saçlarımıza gerektiği bakımı verebilmemiz için sadece şampuan kullanmamız yeterli olmaz. Yeterli bakımı uygulamadığımız sürece de saçlarımızla ilgili ileride yaşayabileceğimiz problemlerin zeminini kendi ellerimizle hazırlamış oluruz aslında. Bu yüzden benim önerim saç tipinize uygun olarak tercih ettiğiniz şampuanınızın yanında mutlaka yine kendi saç tipinize uygun seçtiğiniz bir bakım kremi de kullanmanız.
Saçlarınıza uygulayacağınız bakım kremiyle birlikte de hem aynada daha memnun olacağınız bir görüntü elde etmiş hem de saçlarınız için doğru bir tercih yapmış olacaksınız. 🤩
Neden Şekillendirici Bakım Kremi Kullanmalıyız?
Benim Tercihim Saçlarımın En Yakın Arkadaşı: Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi🥳
Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi, gün boyu kalıcılığını koruyan buklelerimi güzelleştirmekle kalmıyor aynı zamanda içerisindeki elastinle saçlarımın güçlenmesini, badem sütüyle de saçlarımın daha sağlıklı görünmesini sağlıyor. Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi’yle birlikte sadece belirgin bukleleri elde etmiş olmuyoruz anlayacağınız.😍
Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi
Bukle Belirginleştirici Krem Nasıl Kullanılır?
Şimdiiii, gelelim sorumuzun asıl cevabına. Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi, durulanmaya ihtiyaç duymaz. Duştan sonra nemli saçlarıma uygulamayı tercih ediyorum ben, size de öyle yapmanızı öneririm.
1. Adım: Saçlarınızın uzunluğuna göre gerekli miktarı avcunuzun için sıkın ve iki elinize de kremi yayın. 🤩
2. Adım: İkinci adımı uygularken ben daha çok saçlarımı öne atarak yapıyorum siz de deneyebilirsiniz, saç diplerinize değdirmeden avcunuzdaki kremi saçlarınızın boy ve uçlarına eşit miktarda uygulayabilirsiniz. 🤩
3. Adım: Üçüncü ve son adımda da saçlarınızı tarayıp istediğiniz şekli verebilirsiniz. Ben buklelerimi daha da belirgin yapabilmek için kremi saçlarımı avcumun içinde yukarı doğru sıkarak uyguluyorum, siz de bu şekilde uygulayabilirsiniz.🤩
Elidor Belirgin Bukleler 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi
Uzun süredir Elidor kullanıyorum. Daha doğrusu Elidor’dan vazgeçemiyorum desem daha doğru olur.😂 Siz de benim gibi buklelerinizi yeniden keşfetmek istiyorsanız Elidor 7/24 Şekillendirici Saç Bakım Kremi’yle muhteşem buklelere sadece 3 adım uzaklıktayız.😍
Bukle belirginleştirici krem maşa yapımından önce kolay şekil alması için veya kıvırcık saçların daha belirgin kıvırlara dönüşmesi için kullanılmaktadır.
Bukle belirginleştirici krem nasıl kullanılır, kimler kullanır?
Kıvırcık saça sahip olanlar matlaşmadan, kıvırcıklarının önüne geçen kabarmadan şikayetçidirler. Kıvırcık saçları kişiler duştan sonra ıslak saç uçlarına yedirerek, elleriyle kremi dağıtıp sürebilirler. Islak saçta daha verimli olur. Bunun yanında düz saçlı veya dalgalı saçı olup bukle yapanlar da maşa öncesi saçlarının kolay şekil alması için yapabilirler.
Kıvırcık saçlarda buklelerin kalıcılığı ne kadardır?
Bu aslında hava şartları, temaslara da bağlıdır. Min. 7, max. 24 saat kalıcılık sağlar belirgin bukle saç kremi.
Saçların şekil alması için saç şekillendirici krem önce mi uygulanır, sonra mı?
Maşa yüksek ısı verir. Bu sebeple öncesinde uygulanmalı ki hem saçı ısıya karşı korusun hem de ısıyla şekil alsın.
Elidor 7/24 Belirgin Bukleler iyi mi?
Kullanıp yorumlarımı aktaracak olursam; kıvırcık, havai dalgası saçlara sahibim. Maşa pek kullanmam bu yüden duş sonrası ıslak saçlarımın nemini alıp şekle gelsinler diye sürerdim. Bazen onarıcı bakım da uyguluyorum, artık gönlüm nasıl isterse.
Son olarak: Saç kremi saçta kaç gün durmalı?
Yağlı da olsa kuru da olsa 2 günden fazla bekletmek saç derisinden salgılanan saçın doğal yağıyla birleşip kötü kokmasına ve matlaşmasına sebep olur. Bu sebeple max. 2 gün bekletmeye önem ver.
Bukleli saçları çok beğeniyorum. Bukleli çok görünümü hoşuma gittiği için saçlarımın daha şekilli durması için Elidor bukle belirginleştirici krem kullanıyorum.
Elidor bukle belirginleştirici saç kremi nasıl kullanılır?
elidor bukle belirginleştirici saç kremi nasıl kullanılır?
Elidor bukle belirginleştirici saç kremi saçların 24 saat şekilli kalmasını sağlıyor. Bu sayede hacimli ve mükemmel bukleler bizim oluyor. Saçlarının uzunluğuna göre ürünü eline sık. Ardından ortadan uçlara doğru saçlarına uygula. Saçlarının hafif nemli olmasına dikkat etmelisin. Son olarak saçlarını tara ve saçlarını şekillendir. İşte bu kadar! :)
Tam istediğim soru. :D Elidor belirginleştirici kullandım 2 defa. Kullanmadan önce elektriklenme falan oluyordu, kullandığım gün sıfır elektriklenme ile baya şaşırttı beni, çok hoşuma gitti, kullanmaya devam edecem gibi gözüküyor :D