Saç bakım ürünlerimi her zaman güvendiğim markadan seçiyorum. Saç tipime, saçlarımın ihtiyacına göre farklı seriler kullandığım oluyor fakat genel olarak Elidor kullanıyorum Her saç tipine hitap eden geniş ürün yelpazesiyle benim vazgeçilmezim oldu. :)
Aşırı işlem görmüş, yıpranmış saçlar için en güzel seri: Elidor Anında Onarıcı Bakım
Anında Onarıcı Bakım serisi yıpranmış saçların kurtarıcısı oluyor. Ben saç bakım ürünlerinin seri olarak kullanılması taraftarıyım çünkü saç kremi de şampuan da kesinlikle en gerekli ürünlerden. Bunların yanı sıra Elidor'un Ekspres bakım spreyi de bulunuyor, onu da tercihleriniz arasına ekleyebilirsiniz.
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi
Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi
Süper saç kremini henüz denemediyseniz mutlaka kullanın derim :) Elidor 1 Minute Anında Onarıcı Bakım Süper Saç Kremi içeriğindeki arjinin ve seramid sayesinde saç tellerini kısa süre içerisinde onarıyor, saçları besliyor ve gelecek yıpranma tehlikelerine karşı koruma sağlıyor.
Gücünü kaybeden sönük saçlar için: Elidor Güçlü ve Parlak Serisi
Güçlü ve Parlak serisi de Elidor'un en güzel serilerinden bir tanesi. Nutri Shine teknolojisi içeren formülüyle saçların eski gücüne kavuşmasına, daha canlı ve parlak görünmesine yardımcı oluyor.
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi
Elidor 1 Minute Güçlü ve Parlak Süper Saç Kremi
İçeriğinde hyalüronik asit ve kolajen bulunuyor. Saçları ilk kullanımdan itibaren canlandırıyor :) Saç yapmak için üstün performans gösteren ben saçlarımı salıp çıkabiliyorum çünkü kullanmaya başladığımdan beri çok yumuşak ve canlı hale geldi :)
Islak saçlara diplere değdirmeden uygulanıyor ve 1 dakika bekletildikten sonra iyice durulanıyor. Yapısı da çok güzel yağlanma gibi sorunlara yol açmıyor, saçtan çabucak durulanıyor :)
Patentli keratin kullan saçlardaki tüm sorunlar için farklı setleri veya tek ürünleri var baya işe yarıyor. ben liquid keratin mega keratin seti kullandım saçım yanmıştı o yüzden hala bakım için bazı ürünlerini kullanıyorum ve saçlarımda hiç sorun olmuyor.
En İyi Cevaplar