Saç kazıtma işlemi önceleri erkeklerin sıklıkla tercih ettiği bir işlem olsa da son zamanlarda giderek popüler hale gelerek kadınlar tarafından da tercih edilmektedir..Benim tarzım saçlarımdan da okunmalı, farklı olmalıyım diyenler için bunun en değişik yollarından bir tanesi saç kazıtmak. Saçları kazıtmak tek başına bir yöntem olabildiği gibi bunu sadece kısmi olarak yapmak da ayrı bir yol. Yani başınızın tamamını değil, sadece belirli bir bölümünde olan saçları kazıtarak diğer kısımlardaki saçları normal uzunluğunda bırakıyorsunuz. Marjinal ve çılgın bayanların tercihi olan bu model oldukça ilgi görüyor..
Yanları kazıtılmış saç modelini beğeniyor musunuz? #Meczup
Yanları kazıtılmış saç modeli yeniden trend oldu! Marjinal ve çılgın bayanların tercihi olan bu saç modelini, nasıl buluyorsunuz?
bence kadınlık böyle olmamalı marjinallikten ziyade nasıl dikkatleri üstüme çekerim modeli bu. o resimde saça bakım yapılmış şekil verilmiş makyaj ve giysi ile de eklenti yapılmış. tamamen sıfır şeklinde sokağa çıkılmaz bu modelle. asla iç acıcı bulmuyorum. erkek olsam böyle bir kadını yanımda gezdirmem
Ben hic yakistirmiyorum , ne estetik ne marjinal duruyor 😄 Konusu gecmisken gecen bir erkekte gordum, sol tarafi kazitmis sag taraf uzun ve boynu hep saga yatikti 😀agirlik mekezinden saga gidiyor kafa herhalde 😅
Bence bir kadında en önemli şey incelikli vizyondur, ve bu saç kesimi pek ince bir görünüş vermez kadına, Üstelik 1990 2000 yılların arasında, Lesbianlik mesajı vermek isteyen bazı kadınların yaptığı bir uygulamaydı bu. (Lesbian Hn. efendileri saygım sonsuz)
Ana Sayfa > YKS2026 > Sorular > Yanları kazıtılmış saç modeli yeniden trend oldu! Marjinal ve çılgın bayanların tercihi olan bu saç modelini, nasıl buluyorsunuz?
En İyi Cevaplar