Ben kadınlara kısa saçı yakıştıramıyorum bunu güçlü görünmek için yapan feminist kadınları anlamakta da güçlük çekiyorum siz kadınların erkeğe benzeyerek mi güçlü olacağını düşünüyorsunuz? O zaman siz feminist değil erkeğin kadından daha güçlü olduğunu kabul etmiş kadınlar (!) oluyorsunuz. Neyse ben niye bunu dediysem lafım sana değil. :) İkisi de çekici değildir bana göre.
Ay çekilin benim için başlık açmışlar :D Uzun saç her insanı daha güzel gösterir ama kısa saç için durum tam tersidir. Bu yüzden birey hangi cinsiyete sahip olursa olsun uzun saç kişiyi daha güzel, kısa saç daha çekici gösterir. Aksini iddia eden varsa uzun saçlıdır. :) :)
Gözü kapalı akıma , nesile uymayan , bir fikri bir durusu bir vizyonu olan kadın , zekasını kullanmayı bilen , sosyal medya maymunu olmayan , gösteriş budalası değil mutevazi ve realist olan bir kadın benim icin cekicidr.
Saçımı örmedim ve çekici olması vs. Umrumda değil ama bazı zamanlarda sıkıntı çeken kız arkadaşlara kıyak geçer , hadi benim saçımı ördek bugün öyle dolaşayim derdim. Onların canına minnet saçımı örüp , örüp gülerek foto çekinirdi.
Saçını örmek yerine dağınık bırakan erkek çok daha çekici ama 3 numara yapan kadın ve cesareti çok çok daha çekici. Ben dahil kısa saçlı kadınları dışlamayın üzmeyin.
Çekici kısmı yüz hatlarına ve tarza göre değişim gösterir lakin cesaret kısmına bayan diyebilirim zira emekle büyütüp bakım yaptığı saçları sıfıra vurmak bence cesaret işidir.
Ikiside degil erkek erkek gibi kadin kadin gibi olmali
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence onu çekici yapacak şey birşeyler daha kazandırıp ona yakışmasııı. Saçını ören bir erkeğin kaslı olmasını falan isterrmiydin? bence onun dahada çekici olması için siyah elbiseler giyip boynuna zincir takması falann
biz uzun saçlı erkekleri sevin lan. uzun saçlarına o kadar bakan erkek evlendiği zaman ailesine hayli hayli bakar. şu an konuyu çok saçma bir yere bağladım ama durum böyle :d
bence kısa saçlı kadınla uzun saçlı kadının ve uzun saçlı erkekle kısa saçlı erkeklerin pek farkı yok önemli olan kişiliktir (he tabii ki dış görünüş de önemli ama "ayy adam topuz yapmış" diyip o kişiden uzaklaşılmamalıdır
En İyi Cevaplar