Her boku da erkek böyle yapmaz kadın öyle yapmaz diye yasaklamasanız ölürsünüz zaten. İlla bir yasak, aşağılama olacak size göre. Bu arada birini kadına benzeterek aşağılamaya çalışıyorsunuz ama kadın aşağılık bir varlık değil. Zaten üç günlük olan ömrünüzü böyle basit şeylere takılarak daha da boktan hale getiriyorsunuz üstelik diğerlerinin de hayatlarını mahvediyorsunuz. Bırakın artık kıl tüy meselelerini. Giydiklerinizle ve taktığınız aksesuarlarla erkek ya kadın olmuyorsunuz onlar sadece bir eşya. Önce insan olmaya bakın.
Belki bir okuyan olurda fayda m dokunur şu ara moda olan kopuksuz şampuan bir çok ağır kimyasal içeriyor normal sampuanlardan çok daha zararlı ve gamze eksi bir videosunda şundan bahsetti normalar de saçı kendi rengi ancak aylar öncesinden kalan boyayi dahi kopuksuz şampuan akitmis ayrıca saç kremi saç ucu içindir dibine gelmesi uzun saça zarar kizlarrr
Basit bir kıl topluluğu; Saç. ama insanlarımız bunun uzunluğuna göre cinsiyet belirlediğini zannedecek kadar düşük IQ'ya sahip. En merak ettiğim şeylerden biridir uzun saçlı erkeklere laf eden insanlar Barış Mançomuza neler der! Bir erkeği veya bir kadını karşı cinsle neden aşağılar bir insan? Karşı cinsi ve aşağılık aşağılanası görür? Sorsan hayır! der amaaşağılar. Şahsen saçımı uzatıyorum ve şahsen bana kadın gibi deseler gurur duyarım. Çünkü ne kadınlar aşağınalası değil tapılası varlıklardır 3yıllık evli biri olarak söylüyorum bunu kadın tavlamak için değil. Görüşleriniz o kadar sığ ki anlatamam. Bu arada örgü de çok hoş ben de böyle bir şey düşünüyorum..
Orta Asya Türkleri de aynen bu şekilde saçlarını uzatıp örermiş yani bu bir Türk geleneği aslında. şu an uzun saçlı erkeğe " karı gibi " veya " yumuşak " diyenlerin çoğunun Atası uzun saçlıydı ve bence bazılarına yakışıyor
yap dostum malatyanında yeniliklerle tanışması lazım. ülkece farklılıklara insanları alıştırıp saygı duymaları gerektiğini öğretmemiz grekli. yoksa tüm ülke işid militanı olacak bir kaç yıla :)
2 hafta önce omuzlara gelen saçı kendi ellerimle 3 numara ile kestim resmen berbermişim haberim yokmuş şimdi bu modeli neden yapmadım aklıma gelmedi diye düşündüm tekrar uzatıcam deneme fırsatım olur
En İyi Cevaplar