Kim Kardashian yeni bir tartışma yarattı! Saçlarımı 5 günde bir yıkıyorum! Ünlüler saçlarını kaç günde bir yıkıyor?

Kim Kardashian, medyayı alt üst etmeye devam ediyor. Saçlarının sağlığı hakkında ortaya attığı, ‘5 günde bir yıkıyorum’ iddiasıyla Kardashian, tartışma yarattı.
Kim Kardashian yeni bir tartışma yarattı! Saçlarımı 5 günde bir yıkıyorum! Ünlüler saçlarını kaç günde bir yıkıyor?
Geçtiğimiz dönemlerde Türkiye’deki ünlülerin de saçlarını aradan uzun süre geçtikten sonra yıkadıkları ile ilgili haberler baş göstermekteydi. Buna örnek verecek olursak;
Hadise 10 günde bir saçlarını yıkadığını söylemişti. Aynı şekilde Tülin Şahin ise haftada bir saçlarını yıkıyor. Son olarak Kim Kardashian ise 5 günde bir saçlarını yıkadığını açıkladı.

Saçlarını 5 günde bir yıkadığını söyleyen Kim Kardashian, ''İlk gün saçlarım kabarık oluyor. İkinci gün saç stilistim oldukça özensiz bir saç modeli yapıyor. Üçüncü gün saçlarımı düzeltiyor. Dördüncü gün at kuyruğu yapıyor ve beşinci günde yıkıyorum''

Siz kaç günde bir yıkıyorsunuz saçlarınızı?
#GüçDoğamızdaVar
#Meczup