Nemlendirir, besler, dolgunlaştırır, kırılmayı önler! Mayonez maskesini saçınızda denediniz mi? En iyi sonucu almak için hazırladığınız maskeyi, haftada 2-3 kez dipten uçlara kadar tüm saça uygulayıp, saçınızda 1 saat kadar bekletip sonra duruamanız gerekiyor. Şahsen ben denedim cilde de çok faydası var. Mayonez Maskesi Tarifi: * 3-4 yemek kaşığı mayonez, * 1 yumurta, * 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yağlı saç derisine pek iyi gelmiyor ya da her saç derisinde farklı reaksiyon gösteriyor saçlarımın zaten yağlı bir yapısı var bunu yaklaşık bir sene kadar önce denedim 2 3 kez şampuanladım kokusu kalmasın diye saçlarımı kuruttuğum da saçlarım yağlı yağlı durdu.
Ben kullanmadim. Daha cok. 4 cay kasigi zeytin yagi. 1 koy yumurtasinin sariisi. Birde 1 yemek kasigi temiz bal oda ise yariyo. Tavsiye ederim. Haftada 1 yaparim saclarin cok yipranmissa haftada 2 defa yap. Sac kiriklarinisa azaltiyo. Tavsiye ederin
Pek düzenli yapamadım aslında... zamanım Yok onun için... o yüzden yaradı ya da yaramadı demem doğru olmaz... kuaför önermişti bana... ama besleyici birşey mantıklı geldi yarar diye düşündüm...
En İyi Cevaplar