Soğan kullanarak saç dökülmesini önemli ölçüde azaltabilir ve saç uzamasını teşvik edebilirsiniz. Soğan suyu kürü nasıl hazırlanır?: Soğanı iyice yıkayıp dış tabakaları soyun ve küçük parçalara kesip bir blendere atın. Rende kullanıyorsanız, soğanı rendelemek için en ince tarafı kullanın. Ardından tülbetten geçirerek suyunu bir kaba alın. Suyu saçlarınıza masaj yaparak, köklere ve kafa derisine uygulayın. 30-45 dakika boyunca bekleyin ve ardından soğuğa yakın ılık suyla şampuanla yıkayın. Bu kür haftada 2 kez kullanılabilir.
Hızlı saç uzatan soğan suyu kürünü denediniz mi? Aldığınız sonuç nasıldı?
Hızlı saç uzatan soğan suyu kürünü denediniz mi? Aldığınız sonuç nasıldı?
Soğanın kokusunun kalması kötü olur kiymali pide gibi dolasip dururuz ama biri yorumda kalinlastiriyor demiş benim saç tellerim çok ince acaba ise yarar mı
Çok basit bir tane soğanı ortadan ikiye kesin bir küçük tencerenin içine atın üzerine 3 bardak kadar soğuk su koyun sy kaynayana kadar bekletin yeşil bir renk alicaktir banyodan önce saçınızı ıslatın ardından yaptığınız maskeyi biraz soğumaya bırakın sonra saçınıza uygulayın özellikle diplerine masaj yaparak uygulayın sonra saçınızı yıkamadan çıkın 2 saat kadar saçınızda bekletin ama eğer bana sorarsanız bu günlerde zaten dışarı çıkamıyoruz 1 gün boyunca bekletebilirsiniz hiçbir şekilde kokusunu almıyor sunuz gerçekten çok işe yarıyor deneyin derim 🤭
Denemedim. Saç uzamanın genetik ve beslenme şekliyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Böyle dışardan takviyelerin işe yaradığı çok nadir görülüyor ama bu soğan suyunu duymuştum. Turp suyunu duydum. En yaygın hint yağı kullanımı ve saçı ılık suyla yıkamak.
En İyi Cevaplar