Ne alaka demeden önce bir dinleyin. Saçlarım bir süredir hiç olmadığı kadar kısalar. Ve şunu fark ettim ki; saç olmadan şampuan köpürmüyor! Ovmaktan ellerimdeki nasırlar geçti ama nafile. Neyseki dahiyim de göğsümdeki iki tutam kılda köpürtüp, kafama sürmek aklıma geldi. Buradan tecrübeli kellere soruyorum. Şampuanı nasıl köpürtüyorsunuz? 😅
Yumurta sarısı yarım limon ve bir tatlı kaşıgı zeytin yagını çırp saçına ve diplerine sür 30 dk sonra yıka. Saçını 4 günde bir yıka. Bu dedigim maskeyi dört günde bir yıkamadan önce yap. Az şampuan kullan. Ilık su ile yıka. Aktarda Mecit efendi sarımsaklı şampuan var. Allium garlic marka. Mükemmel. Fazla yagı alıyor dökülmeyi önlüyor. İyi beslen keratin içeren şeyler ye geçer. Benim saçlarım strese baglı olarak dökülmeye başlamıştı bende kazıdım ve 1 sene boyunca dedigim şeyleri uyguladım şu an profil fotografımdakinin 3 katı saçım var ve boyamıyorum artık simsiyah pasparlak oldu eskisinden daha iyi
Dökülmeden dolayı makineye vurmadım. Uzatmayı düşünüyordum ama rengi ve dokusu çok sağlıksız geldi gözüme. Ben de vurdum gitti. Ama bu iksiri de not edeyim, daha gür olsalar iyi olurdu. Teşekkür ettim. Cilt sorunu için bir iksirin var mı cadı hanım?
Ya arkadaş gece gece gülecek bir şeyler arıyordum, bu iyi oldu... :D Her neyse benim problemim bu tarz kürlerle geçmez, hormonlarla alakalı benim sorunum uzatamam :D
Kısa saça uygulanmaz diye bir şey yazmadı hanımefendi prospekfkdhhftürde. Ben deneyeceğim elim değerse, belime kadar da uzatıp puştluk yapacağım sana. Sen bilin :D
İşte hormonel olanlara bir fayda etmez didi görmedin mi :D Ben kısa saçlarla mutluyum, istediğin kadar yap kanka. :D :D :D :D Hafif, kıl tüy derdi yok oh :D
Öldüm apla dur dur. Duş jeli kullanmıyorum bir süredir sırtımdaki sivilceleri tetikleyip tetiklemediğini anlamak için. Sadece şampuan kullanıyorum. Evde duş jeli bitince n'apıyorsun peki sen?
Bir sonraki duşunda cüzi bir miktar şampuanı saçına sürmeden tüm bedenine yetecek kadar köpürtmeyi dene. Bu çileyi anlayacaksın. Başarırsan bizim şampuanlar bozuk.
En İyi Cevaplar