Robert Pattinson hayranlarını biraz iğrendirebilecek bir detay ama "Bir keresinde saçlarımı 6 hafta yıkamadım." dedi. Peki siz en fazla ne kadar süre saçınızı yıkamadan durabilirsiniz?
Robert Pattinson saçlarını 6 hafta yıkamadan gezdiğini söylemiş. Peki siz en fazla kaç gün yıkamadan durabilirsiniz?
6 haftada onun saçı patates kızartmasına konulan fritoz içindeki yağa dönüşmüştür. Her gün duş aldığım için her gün yıkıyorum ama bazen duşta saçımı yıkamıyorum, saça zararlıymış her gün saçı yıkamak.
Benim en büyük rekorum çocukken annem haftada 1 yıkardı şimdi hergün duş almazsam rahat edemem. Robert hep böyleyse saç yağı fabrikası bile açar. Hammadde de kendisi :)
@Anwen34 Bence bu kadar pasaklı olması çok itici insan sadece kendisi için değil çevresi için de kendine özen göstermeli. Geçen defa yanıma bir adam oturdu bir insanın hayatında duyabileceği en kötü kokuyu duydum. 4-5 kere üst üste öğürdüm neredeyse kusacaktım. Adam en az 6 ay yıkanmamıştır. Otobüsten inecekmiş gibi kalktım. Adam kalktıktan sonra tekrar yerine oturdu. Ben ön koltuklardan birine oturdum. Sonra çantamdaki parfümü çıkartıp kendime bol bol sıktım. Umarım ada m utanıp güzelce 10 saat duş alıp insanlara böyle bir kötülük yapmaktan vazgeçmiştir.
En İyi Cevaplar