Rengarenk giysiler, bol takılar, kendilerine has makyajları ve tabii ki upuzun, sağlıklı ve gür saçları..Aloe Vera maskesi Aloe Vera jeliyle saç diplerine masaj yapın. Masaj hareketleri, kan dolaşımını hızlandırarak daha iyi bir emilim sağlıyor. Bu maskeyi en az 2 saat bekletin. Dilerseniz bir gece boyunca uygulayabilirsiniz. Saçınızı soğuk suyla durulayın Bunu alışkanlık haline getirmeye çalışın. Soğuk su, gözenekleri sıkılaştırır ve kan dolaşımını hızlandırır. Bu da saçların daha hızlı uzamasını sağlar. Ayrıca bu yöntemle saçlarınız daha parlak olacak. Saçınızı her zamanki gibi yıkayın. En son soğuk suyla durulayın.
Aloe Vera maskesini daha önce denemiş miydiniz faydasını gördünüz mü? #Meczup
Hintli kadınlar saçlarını böyle uzatıyor! Hintli kadınların hayranlık uyandıran gür, uzun, bakımlı saçlarının sırları nelerdir?
Cevizin kabuğu ve içinde bulunan zar dan bir avuç al tencerenin içinde kaynat su iliklassin saçını bir güzel yıka sonra bu suyla durula durulamadan önce saçlarını bu suyun içine sok sonra durula saç diplerine nüfus etsin saçlarını kurulamadan tulbentle sar bu sekil kalan su saçında kurusun aşırı dökülme varsa 3 gün içerisinde kesilecektir ve daha dolgun ve gür saçlara sahip olursun bir diğer öneri 3 aspirin i toz haline getir içine kullandigin şampuan dan Dök ama şampuan kepek önleyici olmasın ona dikkat et bunu saclarina iyice yedir ve saç diplerine masaj yap Sonra yıka saçlarını kepegi keser sağlıklı saçlara kavuşmanı sağlar saçlarında kırık varsa onarır Güçsüz saçları dolgunlastiri Bunlari uygularsan daha iyi bir saça kısa sürede kavusursun
Ben de öyledir diyip denemiştim ama saçlarımız uzatıp kestirmek zorunda kaldım sonunda. Yeşili kurusu fark etmiyor. Hatta burada kınanın içine özellikle kahveleşsin diye cevizin kuru kabuğunu dövüp koyuyorlar
aloe vera yanik tedavisine muhtesem etkikeri var iz bile birakmiyor mesela ve sadece yaniga degil saca cilde vs cok yarari var. o çõl bitkisinin canlisi bizde mebcut ancak gel gelelim vicik vicik sivisi veeee berbat kokusundan dolayi ben bir parca kesip versem hic bir bayan uygulamaz ne sacina nede baska yere :)
Aloe Verayı kullanmadığım bir şey yok ve gerçekten faydalı. Saçlarımın simsiyah olması için Hint kınası düşünüyorum ama emin olamıyorum. *Gecen bol olsun.*
Sıcak bölgelerde uzun saç sık yıkanıp temizlik ister yapılmaz ise de anormal bir yağ kokusu salgılar.. Filmlerde ki Hintli kadınları örnek almak akıl işi değil.
En İyi Cevaplar