Saç di̇pleri̇m çok acıyor. Ne yapmalıyım?

Saçlarım çok güçlüydü, en azından şimdikine göre taaa ki bir mahalle kuaföründe saçlarımın diplerini açtırtmamla son buldu, kadın saçıma ne yaptı ne ettiyse o günden sonra saçlarımı rahat bir sekilde toplayamamaya, tarayamamaya, yıkayamamaya basladım. İlk 2 ay sonrasında saçlarımda yaralar oluşmaya başladı, kaşınmalar meydana geldi, derim kaşımaktan kanıyordu. özel bir hastanede cildiyeciye göründüm. Şampuan verdi, saç diplerimi açtırtmamla meydana geldiğini söyledim o yüzden olmuş olabilir dedi. (Ama o kadın benim akrabamada aynı sekilde saç diplerine açıcı uyguladı ama o akrabamın saç dipleri acımıyor acaba bende mi ters tepki oldu?) falan geçti ama saç diplerimdeki ağrı geçmedi... Saçlarım gayet normal yani dökülmüyor. Ama fazlasıyla dipleri acıyor. Gençler bu nasıl geçer resmen depresyona girdim yardım edin. Zaten cildiyeciye gidicem ama saçlarımda ne var benim? Saç nezlesi olsa dökülmede olurdu ama olmadı bende. Ve hiç böyle biseyle karşılaşmadım ben. Saçlarımı tararken can çekişiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada saçımı açarken saç diplerim yanıyordu, o açıcıyı kafama uygularken o kadar dipleri yandı ki acıdığı için ağladım bile..
Saç di̇pleri̇m çok acıyor. Ne yapmalıyım?