Kısa saç kestirmeyi neredeyse her kadın en az bir kere düşünse de korktukları için vazgeçerler. Ama artık ufak bir ipucu ile yakışıp yakışmayacağını kestirmeden öğrenebilirsiniz..Saçların uzunsa ve sen kısa saç hayaliyle yanıp tutuşuyorsan, kısa saçın sana yakışıp yakışmadığını anlayabilmen için bilmen gerelen tek şey, 5.7 cm kuralı.. Üstelik tek ihtiyacın olan bir cetvel ve bir kalem! 5,7 cm kuralı nasıl uygulanır?
Kalemi, çenenizin altına değdirerek yatay şekilde yerleştirin.
Cetveli de kulak memesinin altından aşağı dikey olarak yerleştirin. Kalem ve cetvel 90 derecelik açıya sahip olmalıdır.
Daha sonra kulak hizanızdan kalem ucuna kadar kaç cm olduğunu ölçün.
Eğer uzunluk 5,7 cmden az ise, yüzünüz kısa saç için yaratılmış demektir. Eğer 5,7 cmden fazla ise, uzun saç size daha çok yakışacaktır.
Tabiki uzun saç her zaman güzel.. kadınlar için ne kadar uzun o kadar iyi.. Erkeklerde de olur uzun saç ama düz olursa daha iyi durur. Kıvırcık pek iyi durmaz.
Ben sacimi kisa kestirmek istiyorum saclarim uzun yuzum 5 ,7 cm kuralina uyuyor ama saclarim kivircik ve kabariyor cidden pisman olurum diye korkuyorum kestirirsem çok zor kararlar
Birde bu çıktı kime neyse kim nasıl mutluysa öyle yapsın isteyecek ama bunu yapıp yakışmayacak diye korkup yapamayacak gerek yok uzayan birşey zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadınlara uzun saç da çok yakışıyor , kısa saç da. Kıvırcık saç da. Erkeklerin makyajı sakalsa , kadınların makyajı da saçlarıdır. Tercihim kısa saçlı güzel kız olur.
En İyi Cevaplar