Saçlarım dalgalı fakat dalgasının daha belirgin ve düzgün durmasını istiyorum masa ve örerek yatma dışında ne önerirsiniz?
Canim eger kıvırcık ve doğal bir gorunum istersen sac duzlestirici ve bir kursun kaleme ihtiyacin var. Saclarindan bir tut * alip kursun kaleme sariyosun uzerinden de duzlestiriciyi basiyosun hem kıvırcık oluyo hemde saçını biraz açtırınca dogal bir gorunum elde ediyosun ve maşa gibi kendini hemen salmaz😊 tavsiye edebilirim. 😊 bu fotograftaki gibi bir gorunum oluyo😊
Maşadan sonra Elidor'un yeşil belirgin bukleler için olan saç kremini ya da Milkshake adlı saç köpüğünü kullanabilirsin, Milkshake Elidor'a göre biraz pahalı ama senin tercihine kalmış. Ben ikisindende memnunum.😊
İki türlüde farketmez.
Kızda güzelmiş
Cevap
0Cevap
Elidor'un yeşil belirgin bukleler için olan saç kremini öneririm birde nemli saçlarına saç köpüğü kullanabilirsin.
Agzı geniş föhn makinası var.. Hani şu saçını kuruturken yuvarlak agızlı
Düz saçta da işe yariyor mu onlar
@Ayliennnn
Biliyorum evet. Deniycem
Tesekkur ederim.
Sacini yikadiktan sonra kendi halinde kurumaya birak
Elidorun yeşil kremi ben fazla ürün denemedim ama kıvırcık saçlı bir arkadaşım bir sürü şey denemiş en memnun olduğu buydu ben sadece bunu kullandım ben de memnunum
elidor 7/24 kullanabılırsın. Ben öyle yapıorum. Sacım nemlıyken 7/24 surup. elımle sekıl verıyorum. sonuc bu
Sey benim kuzenim kucuk bez parcalari keserdi sacinin boyutuna gore neyse saci ona sarip uca dugum atardi 1 gun sonra sey masa yapmis gibi olurdu
Elidor un turuncu saç şekillendiricisini al bebeğim baya işe yarıyor o 😉
Saclarini yikadiktan sonra kivirarak topuz yap oyle kurumasini bekle kendinden dalgalanir
Bende öyle yapiyorum 🌸
@Haydisorbakalim1 ise yariyor dimi :) 🌸🌷🌹🌺
Kız öyle güzel ki soruya odaklanamadım😂
Bakim kremleri kullanabilrisin spry tarzi kuru sac icin olanlardan
Ben saç köpüğü kullaniyorum
Elidor yesil veya sac kopugu
Saç dalga belirginlestirici kremler dene :D
Saç köpükleri oluyor gratiste, tavsiye ederim :)
Elidor saç şekillendirici gerçekten iyi
Aynen, yeşil ambalajlı olan.
reklam çıkar anlarım müzik nedir ya kulağım skildi
Pipete sar saçlarını
Düz saça sahibim hep dalgalı olsun istemişimdir
Dolama topuzla yat
Bakım yap
Ör...
masa
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar