Saçlarımı kazıttım. En hızlı saç uzatma yöntemleri nelerdir?

Saçlarım çok zayıf ve bir senede 6 parmak bile uzamıyor normalde. Omuz hizamda kestirmiştim kırıklardan öyütü Kasım ayında, 4 ayda bir karış uzattım.
Dax Supergro diye bir ürün var, fiyatı 45-50 tl civarı. Saç derisini sağlıklı hale getiriyor. Haftada üç kez uyguluyorum. Yatarken saç diplerime sürüp uyanınca yıkıyorum. Saçımın az olduğu yerlere sarımsak sürüyorum.
Saç uçlarım için de bazen sadece hindistan cevizi yağı, bazen de buğday yağı, yılan yağı, argan yağı, badem yağı karışımını sürüyorum.
Benim saçım bile bu hızda uzayıp sağlıklı görünüme sahip olduysa seninki iki üç ayda şekil verecek uzunluğa sağlıklı bir şekilde gelir.
Tavsiye derim
Ben duştan önce supergro kullanıyorum saçımda 5 saat bekletiyorum sonra içine 1 tatlı kaşığı çam terebenti koyduğum şampuanımla güzelce yıkıyorum. Duştan sonra argan yağı yapıyorum özellikle diplerine. Ve urban care'in shake n repair adlı köpüğünü kullanıyorum (turuncu olan) içinde keratin var ve yıpranmış saçları hedef alıyor. Parlatıp yumuşatıyor belki içindeki keratinin uzatma etkisi de vardır ama sonuçta saçıma iyi geliyor :) tavsiye ederim :) :) :)
Öncelikle herkesin doğru sandığı çok büyük bir yanlış. Saç kazitmayla saç siklasmaz veya uzamaz. nedeni saç vücuttaki diğer kıllardan farklıdır. Diğer kılları kesersen veya kazırsan sıklaşır ve hızlı uzar. ama saç onlar gibi değil, saçın yapisi tırnakla aynıdır. Saç uzatıcı krem vesaire kullanırken dikkat edin tirnaklarinizda hızlı uzar. ispat olarak şunu söyleyebilirim saç uzatan kremleri diğer vücut kıllarınız uyguladaginizda uzamazlar. yanı siklassin uzasın diye saçınızı kazımayın
Sık yıkarsan, faydasını görebilirsin...
Estağfurullah, umarım bir an önce saçlarınız eski sağlığına ve uzunluğuna kavuşur...
Görüş
0Görüş
Mesela bende bir hata yaptım saçlarımı kesitrdim sonradan anladım bunun bir hata olduğunu sonradan arkadaşlarımın bana önerisiyle instagramda arap makyaj dünyasında arap yağı ve şampuanı sipariş verdim saçım kısa sürede uzamaya başladı ayda 8 cm uzama etkisi gösteriyor başta inanmamıştım denemediğim şeyler filan kalmamıştı ama sonradan önyargılarımı filan yok ettim denemekten ne zarar gelir ki elimden geldiği kadar uğraştım :) bence sende kullanabilirsin
724 güzellik ürünlerine bak canım
Hem saç çıkıyor hem çok çabuk uzatıyor hemde parıl parıl saçlar 🎈
Kdldlflgllglgllfldlskskkdkrkrktllfşfşşkjgffffh
Erkeklerden En İyi Görüş seçilmiş, ancak hala görüşünü paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Görüşler