Dünyaca ünlü ABD'li model Gigi Hadid, sağlıklı saçlarının sırrını W Dergisi'ne açıkladı.22 yaşındaki model Gigi Hadid, "Tüm saçıma hindistan cevizi yağı sürüp topuz yapıyorum ve 3 gün bekletiyorum. Hijyenik sayılmaz ama saçlarımı parlatıp beslediği kesin" dedi. Hindistan cevizi yağı sağlıklı yönleriyle en çok tercih edilen yağlar arasına girmeyi başardı. Sayısız faydası ile öne çıkan hindistan cevizi yağı, saçları derinlemesine temizlemeye yardımcı olurken saçların nemlenmesinde ve güçlenmesinde de oldukça etkili. Saç tellerini kalınlaştıran ve saç uçlarındaki kırıkları da iyileştiren bu mucizevi yağı haftalık saç bakım rutininize almanızda fayda var.
evet hindistan cevizi yağının faydası var ama kullanıldıktan belli bir süre sonra saçlar eski haline dönüyor ben onun yerine keratin kullanmayı düşünüyordum biraz araştırma yaptıktan sonra arkadaşların da tavsiyesi ile intensekeratin ile irtibata geçtim bilgi aldım saçlarımla kendi saçları gibi ilgilendiler dip bakım yağı ve serum siparişi verdim bir kaç hafta kullandım gerçekten saçlarım daha gür ve güçlü oldu verdiğim paraya değdi gerçekten, ayrıca diğer firmaların yaptığı gibi ürün satmaktan öte müşteri memnuniyetine önem veriyorlar bir iletişime geçin derim.
3 gün saç yıkamama mı olur ya? Her gün saçını yıkamalı insan, diğer türlü gerçekten bakımsız ve pis olur. Tamam duş falan almasın ama saçını yıkasın. Neyse, bence patlıcanlı saç bakım yağı çıkmalı, her şeyin bakım yağı var bir patlıcanlı yok!
aa bende de var hindistan cevizi yağı. dur ben de yapayım bari. şimdi ben yapsam benim adam da diyecek bana da yap diye. dur accık dinleneyim de öyle yapayım
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Dünyaca ünlü ABD'li model Gigi Hadid, saçlarını üç gün yıkamıyor! Saç bakımı mucizesi: Hindistan cevizi yağını kullanıyor musunuz?
En İyi Cevaplar