Knk adam akıllı kuaföre gidip kalıcı düzleştirme yaptırabilirsin. Baya uzun süre gidiyor. Veya eve düzleştirici alacaksın ama belli süre sonra sıkılırsın ve çok vaktini alır. Dediğim gibi güzel kuaföre gidip keratinli kalıcı düzleştirme falan yaptır.
Merhabalar😊
Kalın telli saçlar, normal ya da ince telli saçlara göre çok daha fazla kurumaya ve sertleşmeye yatkındır. Bu yüzden tercih edeceğiniz saç bakım ürünlerinin daha yoğun nemlendirici ve yumuşatıcı etkiye sahip olmasına dikkat etmelisiniz.

Size sert ve kalın telli saçlarınız için kullanabileceğiniz ve saçlarınızı yumuşacık yapacak kuru ve sert saçlar için krem önereceğim bugün. Ancak öncesinde sert saçlar nasıl yumuşatılırmış biraz bakalım.

📌Kuru ve sert saçlar erkeklerin de oldukça önem göstermesi gereken bir durumdur. Bu yüzden ilk madde olarak saçlarınızı derinlemesine nemlendirecek ürünler kullanmanızı öneririm.
📌Kullandığınız yastık kılıfı, saçlarınızı doğrudan etkileyen bir etkendir. Bu yüzden mutlaka sürtünmeyi en aza indirecek ipek yastık kılıfları tercih edin.
📌Bir diğer dikkat etmeniz gereken şey ise saçlarınızı yıkama sıklığınız. Saçlarınızı her gün yıkamak sahip olduğunuz kuruluğu daha da artıracaktır. Haftada 3 kez saçlarınızı yıkamak hem saçlarınız hem de saç deriniz için en doğru sıklık olacaktır.
📌Saç yıkama sıklığından sonra, saçlarınızı yıkadığınız su derecesi de saçlarınızın yapısını doğrudan etkiler. Saçlarınızı yıkarken sadece sıcak ya da soğuk su kullanmak asla doğru bir karar olmayacaktır. Yumuşacık saçlara sahip olmak için suyunuzu ılık olarak ayarlamanızı öneririm.
📌Son madde olarak da saç kremi kullanmayı asla unutmamanızı ekleyeceğim. Saç tipinize uygun bir nemlendirici kullanarak kuru ve sert saçlarınıza yumuşacık bir görüntü kazandırabilirsiniz.
“Sert saçlar için ne yapılır?” sorusunun bence en temel cevabı düzenli olarak saç kremi kullanmak. Peki hangi saç kremlerini tercih etmelisiniz? Hemen önerime geçelim.
Kuru ve sert saçlar için benim önerebileceğim en iyi saç kremi Elidor 7’si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem.

Elidor 7’si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem, saçlarınızın ihtiyacı olan 7 farklı bakımı tek kremde birleştiriyor. Islak ya da kuru saçlarınıza uygulayabileceğiniz bu krem düzenli kullandığınızda birkaç kullanımdan sonra bile saçlarınıza gözle görülür bir yumuşaklık sağlayacak ve hayalini kurduğunuz yumuşacık saçlara sahip olacaksınız.💞

Kuru saçlarınızın cansızlığı yerini parlak ve güçlü saçlara bırakacak Elidor 7’si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem sayesinde. Ayrıca kalıcı kokusu ile saçlarınız 48 saatin sonunda bile harika kokmaya devam edecek. Biter mi özellikleri? Asla bitmezz. Saçlarınıza şekil vermenizi kolaylaştıracak bu krem, aynı zamanda saçlarınızı ısıya karşı koruyacak ve 72 saate kadar da elektriklenmesini engelleyecek. Bir kremden daha başka ne beklenebilir ki? Özetle, Elidor 7’si 1 Arada Saç Güzelleştirici Krem ile saçlarınız baştan aşağı yenilenecek.💞
Umarım beğenirsiniz, iyi okumalar.
Benimde saçlarım kıvırcık ve kalın telli eğer dediklerimi yaparsan bukle bukle, yumuşak ve parlak görünür.
Öncelikle saçını sakın ısıyla kurutma kendi haline bırak ve market şampuanı kullanma çünkü içinde silikon, paraben ve sülfat var. Siveno markasını denemeni öneririm. Saç kremi kullan Elidorun 1 dk maskesi var o baya iyi geliyor yumuşacık yapıyor. (Turuncu olan) Saçların kuruysa keratin yağı kullan ve bukle belirginlestitici saç kremi kullan durulabmayanlardan. Son olarak saçlarını banyodan banyoya tara kuruyken tararsan saçını mahvedersin.
Cevap
5Cevap
İnternette 5 6 ay düz şekilde kullanılan kimyasal varmış ondan yaptır
kimyasallarla saçımı bozmak istemiyorum
Yumurta sarısı ve zeytin yağlı karışım ile friksiyon yap.
peki ne işe yarar
Bolca mat wax ve güzel bir fön halleder bence istedigin şekle sokabılırsın
çok yormaz mı ya benim isteğim dalgalımsı olsun kıvırcıklığından arınsın biraz saç atayım yana
Böyle daha güzel gibi.
çok daha kötü duruyor
Ara makası kesinlikle
ara makas daha çok kabartıyor
Sac duzlestirici GLATH kullan
düzleştiricide yatıyorda düz saça çok gerek yok bu saçı az kıvırcıklığından arındırmak istiyorum
Kanka ayni benimkiler gibi seninkilerde, ben her yolu denedim ilac falan surdurdum biraz ise yaradi ama sacim mahvoldu yandi kirildi en iyisi fon cekmen ben beceremedim icin ozgur biraktim herkeste sacin guzel diyo yani bos ver kafaya takma
foto varsa atar mısın
corekotu sampuani kullan.
ne işe yarar
Şampuan yerine Elma sirkesi kullanabilirsin.
Ne gibi yarsrı olur peki ya da ne açıdan bir belirti gösterir
Saçını yumuşatır. Kolayca taramana imkan verir.
Kalın telli, gürlük ya da kıvırcıklğa etki etmez dimi
O senin genetiğinle alakalı. Bende senin gibi düz saçlılara heveslenirdim ama saçımla barıştım ve onu olduğu gibi kabullendim.
Ama hani barışılıcak bir saç değil fotoğrafta gördüğün gibi herkesin beğenmediği dalga geçtiği bir saç
Sen bir dene bakalım.
Melezler gibi çok tatlı bence ya dmmsjdj
Hiç beğenmiyorım ya tel tel kalıyor ya da omuz omuza dermiş gibi dip dipe
Fön çek fon
yeterince çekiyorum saçta açılmalar oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?