Saçlarımı iki defa üst üste açıcıyla açtım ama hâlâ sarı tonlarında, mor şampuan kullanıcam etki etmesi için rengin beyaza yakın olması lazım, var mı aranızda bilgisiyle beni aydınlatacak olan 💡😌?
Bende gri istiyorum da yemiyor 😂 gri saç boyası ile boya diyeceğim hiç yapmadım mor şampuan turunculuğu alıyor yout. Da açılmış saça mor şampuan surup griye boyuyorlardı
Griye boyamak çok zor gerçekten çok denedim 😔 beyaza yakın olması gerek onun için de 😂
Ya tekrar açtıracaksın ki saçım kalmaz diyorsun ya da platin saç boyası ile boyayıp platin rengini oturttuktan sonra griye boyayacaksın 😐 www.amazon.com/.../B00BNHOP3C
Gri saç boyası önerisi istersen diye bir youtuberda gordum baya güzeldi farmavita diye bir marka var ondada gri renkler var bakabilirsin
Gri boyada bu markayı denememiştim kullananlara bir bakayım deneyebilirim çok teşekkür ederim 😊
Ruslar daha çok kullanıyor turklerden var mı bilmiyorum 😂 rica ederim ✌
Bir tane daha var wella t18 diye ama ülkemizde yok galiba gorsellerden baktım turuncu sçı bile gri yapmış😐
İsmini duydum sanki wella hmmm bir araştırayım onu da 😚😚😚
😊😊..
Bildiğim kadarıyla beyaz tek seferde olmuyor, biraz da zaman ihtiyaç var.
İki defa açıcı kullandım ama bir daha açıcı kullanırsam saçlarım elimde kalır 😂
Cevap
2Cevap
yaşlanmayı bekle.😂
diğer türlü kafanda saç kalmaz deneme bile
😂😂😂 o kadar bekleyemem bir yolunu bulmam lazım 😏
Kuaförüm cesaret edemedi çok işlem gerekiyor diye 😏 hallederim ben ama en iyi açıcı ya da beyaza yakın boya hangisi onu bulmam lazım.
Sprey falan denedim ama çok yapay duruyor sanki 😔sevmedim pek😔yine de tavsiyelerin için çok teşekkürler😊
😚💕
Saçını boya ya da yaşamayı bekle
Cesaret edemezdim valla
bu sorunun muhattabı biz değiliz 🤣🤣
Herkese yakışmaz dikkatli ol.
Valla bilmiyorum
Saç kalmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar