Arkadaşlar prozinc plus şampuanını kullananlar var mı? Faydasını görenler? Saç dökülmesini durduruyor mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar prozinc plus şampuanını kullananlar var mı? Faydasını görenler? Saç dökülmesini durduruyor mu?

Prozinc Plus kullandım. Bioxcin gibi aynı.
bn mor kutu kullanıyorum prozinc kepek ve yaglı sac için. Dökülmeye iyi geldimi?
Dökülme için saçlar hep 3 numara olacak. Ben saçlarımı korumayı bu şekilde başardırm.
valla bnde 3 nuamra kestiriyorm uzun sac daha cabuk yaglanıyor. Baba kel bakalım neler olucak artık yas 22
Ne kadar fazla yıkanırsa o kadar çabuk yağlanır saçlar.
aynen 3 4 günde 1 yıkıyorum ben artık akıllandım.
İlgilene ilgilene uzmanlaştığım bir konu bu. Şimdi hiçbir şampuanla saç dökülmesine karşı gelemezsin onlar hep para tuzağı. Sana bir öneri git eczaneden Venatura Biotin 5000 mcg , hünnap marka keçiboynuzu özü ve birde kanazol medical şampuan al. Dökülmen kesilecek ve saçların hacim kazanıp sıklaşıcaktır 3-4 ay düzenli kullan eğer faydasını görmezsen numaramı veriyim ara istediğini söyle. Ama şundan eminim bana dua ediceksin
Ayrıca kaşların kirpiklerin ve tırnakların çok güçlenecek ve cildin parlaklık kazanacak 👍
Bu hünnap marka keciboynuzu pekmezi mi acaba gunde kac sefer kullancamki bunu mesela
Evet keçiboynuzu pekmezi ama kesinlikle hünnap marka dan başkasını almanı tavsiye etmem kalite açısından. Günde 1 yemek kaşığından fazla yersen fayda görmezsin ölçüsü 24 saatte bir yemek kaşığı.
Bilemedim yaa set olarak bisey kullanmayı dusunuyodum mesela prozinc polus sampuan kapsul bide serum olarak
Çevremde saç sorunu olan kim varsa bana gelir. Tabi karar senin, irade senin
kullanıyorum seboreik dermatit rahatsızlığını kökünden yok ediyo piyasada ve eczanede denemediğim ilaç kalmadı ama en son bir eczacı tavsiyesiyle kullandım yeşil kutuda olanı kepek kaşıntı seberoik dermatiti kökünden yok ediyor saçlarıma parlaklık kazandırıyor umarım piyasadan kaldırmazlar harika bir ürün memnun kalırsın tavsiye ederim
valla kardeşim hiç bir şampuandan saç dökülmesini engellemesini bekleme eğer genetikse ne yaparsan yap dökülüyor sadece bir ürün var eczanelerde satılan minoxil saç dökülmesini hemen kesiyor 1 sene kullanımdan sonra tüğlenmede yapıyor ama maliyetli 54 lira birde yan etkisi çok bende dökülmeyi kesmişti ama kalpte çarpıntı yaptı bıraktım belki sende yapmayabilir bir dene istersen
Ketoral şampuan al medikal bir şampuan eczanelerden temin edebilirsin , ayrıca çinko hapı al Zinco olması lazım onun adı da, Saçlarınla çok oynama yağlanma varsa oynadığın vakit 2 -3 kat daha çabuk yağlanacaktır
Cevap
14Cevap
Profesyonel saç bakım uzmanı olarak bunlara inanma diyorum
Peki ne önerirsinz?
Onlar kimyasal oluyor ve sls içeriyor
kullanmadım farmasinin sarımlaklısını kullanıyorum saçım gürleşti dökülmeler azaldı tavsiye ederim dene bir
Bence kullanma %100 ise yarayan onerim var
Urban cay ozlu al kepekler gidiyo
Kullanmadım ama bunu kim önerdi.Doktor kontrolünde mi aldın?
Dökülmenin sebebini öğren..Sağdan soldan duyduklarını yapmaya başlarsan hem cebine zarar verir hem de vaktini öldürmüş olursun.
saç. dökülmesi ırsi veya genetik se hiçbişey yapmaz
hiç duymadım ama clear men iyiymiş bi de womane bakın onun
Kalıp sabun engelliyor
saç dökülmesine birebir 🤣
dalga geçmeyin insan gibi bir soru soruyoruz
biz de cevab verdik
Güzel fena degıl dıye duydum
Zinco varsa al korkma
Kullandın mı
Kullanmadım zinconun saçlara faydalı oldugunu biliyorum
Evet kullandım ama sulu kepek yapıyor
Sulu kepek ne yahu😂
Hangisini kullandın sen
Hımm 🤔
Onlarsa aşırıı pahalıı
Ketoral şampuan kullan birebir geliyr
Kullandım da bi etkisini görmedim
Ya digerlerinden farki yok
Dokulmu konusunda etkili degilmidir ki
bir ara kullanmıştım. Pek de bir işe yaramadı.
Doğal sabun kullan şampuan yerine
bende de var aynı sorun
İşe yaramıyo
Denedin mi daha önce ne kadar kullandın
Dermotolojiye gittin mi hiç
Bilmem (baz alma)
İlk defa duydum
headanshoulkders
Kullanmadım
ilk defa duydum
Ilk kez duydum
Vardır mutlaka