Saç modelini ister günaşırı, ister 10 yılda bir değiştiriyor ol; araştırmalar saçından duyduğun memnuniyetin bütün duygu dünyanı etkilediğini gösteriyor... Saç modelleri insanın ruh hali hakkında bilgi verir: Kadınlarda dağınık saç modeli, kendinden emin, özgürlüğüne düşkün bir kadını yansıtırken, tam topuz modelini ise ağırlığını hissettirmek, asaletini göstermek isteyenler tercih ediyor..
Arkadan bağlanan saç kadının neşesini, bakımsız saç ise depresyonu işaret edebiliyor..
Kadınların saçına baktığınızda nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayabiliyor musunuz? #Meczup
Saçın ruh halini etkiliyor mu? Kadınların saçına baktığınızda nasıl bir ruh halinde olduğunu anlayabiliyor musunuz?
Saçlarımı bir gün yatış bir gün yıkanış olarak alıştırdım. Bir gün ara ile yıkanmaya alıştığı için yıkamadığımda bakımsız bir hal alıyor. Yeri geldiğinde özgüvenimi bile etkileyebiliyor. Bu yüzden saçım ruh halimi etkileyen çok önemli bir etken.
Kadınlar için yaşam biçimidir. Onların fazlasıyla dışa vurumu olduğunu düşünüyorum , saç stillerinin. Dolayısı ile ruh hallerine ilişkin ip uçları içerebilir.
saçımız ruh halimizi göstermez ama ruh halimiz saçımızı belirler. ben hırsımı saçlarımdan çıkartırım. kestiririm. mutluysam bakım yaparım. hayatım güzel ilerliyorsa saçlarımın rengi açılır. karmakarışık sa hafta bir renge boyarım üstelik zıt renklere. depresyondayken bakımsızdır saçlarım gibi gbi. saçım şu halde diye ben öyle olmam. ama benim ruh halim saçımı belirler
İsviçreli bilim adamları o kadar araştırmanın sonunda bile kadınların davranışlarını düşüncelerini çözemediler, biz saçlarına bakarak mı anlıcaz ruh hallerini 😁😊
Kadının saçına bakıp kadının ruh halini anlayamam. Kadınları anlamak bile başlı başına büyük bir mesele iken kadının sadece saçından ipuçları yakalamak fantezidir.
Etkiliyor açık saç renginden koyu kızıl kahveye geçtim ben mesela. Dışarıdaki tepkiler bile değişti. Benim ruh halimin bana bu kadar fayda sağlıcanı bilseydim daha önce değiştirirdim :)
Belki aceleyle çıkmıştır evden belki üşenmiş yapmamıştır saçını. Erkekler için de kızlar için de saç ruh halini yansıtmaz ruh halini yüz ifadesi yansıtır saçla ne alakası var canım saçmalamayın saç mayalanmaz tar
kadınlar için evet morali bozuksa ya alıs veris ya kuafor ya da yemege verir kendini kadın eger sacın rengini degistirdiyse ya yeni sevgili modu on ya da ihanete ugramıstır
En İyi Cevaplar