Son zamanlarda kıvırcık saç her zamankinden daha çok moda olmaya başladı!Kıvırcık saçlı ünlülerÖzellikle Türk ünlüler arasında da akım haline gelen kıvırcık modasına bakın hangi ünlü uydu, hangisine daha çok yakıştı? Kıvırcık saçlı Türk ünlüler arasından favorin hangisi?
Hande Erçel
Dilan Deniz Çiçek
Ezgi Mola
Sıla
Elçin Sangu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kıvırcık saç modasına uyan yerli ünlülerden kıvırcıklık en çok hangisine yakışıyor?
Listedeki kıvırcık saçlı Türk sanatçılar arasından en çok Dilan Çiçek Deniz'e yakıştığını düşünüyorum :) Kıvırcık saç bence herkese yakışmıyor, heves edip kullansalar da bazı ünlülerde yapay durabiliyor :D Benim yakıştırdığım farklı isimler de var elbette:
Kıvırcık saçlı ünlüler arasında favorilerim!
1. Melisa Şenolsun
Kıvırcık saçlı Türk ünlüler
Saçlarını toplayınca ayrı güzel, salınca ayrı güzel oluyor :) Ben kıvırcık saçlardaki o kabarıklığa bayılıyorum. Hiç makyaj olmasa bile kıvırcık saçın gösterişi yetiyor.
2. Seray Kaya
Kıvırcık saçlı ünlüler Türk
Kendisinin düz saçlı halini de çoğu kez gördük ama Seray Kaya deyince benim aklımda direkt kıvırcık saçlar beliriyor :)
3. Shakira
Kıvırcık saçlı sanatçılar
Kıvırcık saçlı Türk ünlüleri saydım ama Shakira eklenmezse çok anlamsız kalırdı bence :) Kıvırcık saçlı yabancı ünlüler arasından favorimdir kesinlikle. Onun dağınık, kıvırcık ve kabarık saçları kendisine en çok yakışan saç modeli.