Saçlarım çok seyreldi sizce hangisi kısa sürede saçımı gürleştirir.
Sarımsak yağı
Yılan yağı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sarımsakları ez, rendele saçına yeticek kadar suya koy 2 3 saat beklet suyu saçına uygula ciddi anlamda işe yarıyo yanlız dikkat et egzama olma
Ben sarımsak yağını kullanıyorum hem yumuşak yapıyor hemde uzatıyor parlaklık veriyor. Kokusunu duymıcan artık :)))
sarımsak yagı hint yagı badem yagı ücü aslan yelesi yapar
Cevap
2Cevap
Öncelikle iki yağ arasında içerik olarak çok fark var sarımsak yağı bizzat kendim yapıp kullanıyorum aktardan almam zeytinyağı ve sarımsakmı esans mı kullandığı belli olmayan bi ürün aynı paraya evde yapıyorum neden sarımsak yağı sarımsak köklere ulaşır gözenekleri açar orada tahribata uğrayan kökleri içerdiği vitaminlerle can verir eğer saç kökü var ve canlıysa kel bir adamda bile saç çıkarır bizzat bende çıktı ve gürleşti herkes saç ektirdim sanıyor :) ama satımsak tek başına değil tabi biotin ve xpecia tablet kullanıyorum birde sarımsak haricinde üçlü yağ seti aldım haftada bir onu kullanıyorum keratin argan ve yılan yağı setini karıştırıp kullanıyorum sarımsak yağı haftada üç gün öbür karışım ise haftada bir yapıyorum inanın faydasını görürsünüz şimdiden sağlıklı saçlar diliyorum
Yılan yağı iğrenç ötesi kokuyor diye biliyorum...
Ayrıca direkt sarımsağı ezip seyrelen kısma maske yapabilirsin. İşe yarıyor diye biliyorum.
Zaten sarimsakli sampuan var onun içine yılan yağını koyarsan daha çok işe yarar ikiside cok faydalı
yılann tıssss
beni ıstırmaz demi sjsjjsjsjs
Şampuana çam yetenektin kay
Sarımsak yağı daha etkili
Yılan Yağı Daha İyi
Sarımsak
Yılan besler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar