Alina Boz 2017-18 Sonbahar-Kış sezonu yeni saç trendleri için objektif karşında!Genç oyuncu Alina Boz 2018 sezonunda popüler olacak saç modellerini deneyerek objektiflere poz verdi. Işık yansımalı kumral altın bakırlar, soğuk ile sıcağın birleşimi kahveler, koyu tonlarda saça derinlik kazandıran altın karameller, renkli iplerle desteklenen örgüler, naturel iri dalga gibi doğal görüntülerin ön planda olduğu modelleri tanıttı.
Sonbahar yaklaştı saçlarınıza bir değişiklik yaptınız mı? #Meczup
Alina Boz’dan 2017-18 Sonbahar-Kış sezonu yeni saç trendleri! Saçlarda en sevdiğiniz renk ve model nedir?
evet değişiklik yaptım. bayramdan önce saçımı kestirdim sonunda kıydım uzun saçlarıma. ama iyi oldu yıpranmış kısımları gitmiş oldu. şimdi daha sağlıklı görünüyor. yine uzar kökü bende nasılsa :) zaten saçımın hızlı uzayan bir yapısı var.
En alttaki uzun bob kesim çok modern ve kadınsı durmuş, diğerleri pek de hoşuma gitmedi görseldekilerin ama koyu saça yumuşak kahve geçişler çok güzel duruyor, gerçekten ayrı bir hava katıyor. Saç arasına renkli ipler çok sevimli, çok eski ve güzel.💇