çerdiği protein ile saç derisini ve saç köklerini besleyerek daha sağlıklı uzamasına, uçlardaki kırıkların azalmasına yardımcı olur. Saç dokusunu düzelterek yıpranmış, solgun görünen saçların görünümünü geliştirir. Koparak dökülmeleri azaltır ve kepek gibi saç derisinde yaşanan sorunların sonucu olarak ortaya çıkan problemlerin tedavisinde kullanılabilir.
Amerikan Ulusal Tıp Kütüphanesi’nin yaptığı bir araştırmaya göre Hindistan cevizi yağı ayçiçek yağıyla birlikte saç bakım ürünlerinde en çok kullanılan doğal yağlar arasında ilk sırada
bence bunlara gerek yok sadece r aya bir falan saclarinin ucundan kestir ki sac nefes alsin ve beslensin onun dışında maşa ve duzlestirici kullanmazsan tamamdir
Eğer varsa eczaneden hepsi karışık yağ alıyosun rimel kutusunda hazır. Eğer yoksa bitmiş rimel kutusunu iyi yıkayıp ona doldur her gece kirpiklerine sür. Ama kirpikler en yavaş uzayan kıllardır bu yüzden sabırlı olmak gerekiyo 😊
Ben de bizzat kullanıyorum zeytinyağı iyi geliyo hint yağı belki o kadar olmaz ama. Hem gelmez diyemezsin her insanın bünyesi özellikleri farklıdır belki bana iyi geliyo
Aynen kuaförler güzellik merkezleri bilmem ne herkes yağlarla bakım yapıyo bir akıllı da kökten uzar yağla alakası yok diye. Saçın ucuna sürmüyoruz zaten bütün her yerine sürüyoruz
Off ne uzattın ya bir soru sordu yardımcı oluyoruz ne karışıyon sen. Çaresiz değilmişmiş çok çaresiz kaldık ya. Boş konuşuyon bilip bilmeden benim saçım zaten uzun ve hızlı uzuyo ne çaresiz kalıcaz allam ya
Hindistan Cevizi yağı ile zerdeçal karışımını dişlerine fırçalayinca beyazliyor 1 hafta düzenli yap farkı görürsün ama şok markette satılan Hindistan cevizi yağını denedim ben
En İyi Cevaplar