Saç bakımımızın en önemli aşamalarından biri, saç bakım yağlarından faydalanmak. Birçok saç bakım yağı var. Fakat, saçlarımızın sorununa göre bakım yağı seçmek, daha önemli. Öncelikle bakım yağı kullanımı, saçlarımıza olan faydalarına bir bakalım. Ardından sana canı gönülden kullandığım bir ürün ile tanıştırmak istiyorum.
Saç Bakım Yağı Faydaları!
Kısa saç sevmeyip, uzun saçlara sahip olmak isteyenler için, düzenli kullanımdan sonra kısa sürede saçları uzatmada büyük bir faydası vardır.
Saç sorunları, özellikle kepek sorununa net şekilde çözüme kavuşturur.
Saçların canlı ve bakımlı görünmesini sağlar.
En önemlisi saç tellerin, daha sağlıklı olur ve dışarıdan gelebilecek sorunlara karşıda daima savaşır.
Sana Tavsiye Ettiğim Ürün: Elidor By Elvin Levinler Nar Çekirdeği Saç Bakım Yağı!
- Açıkçası mat ve sertleşmiş bir saçlara sahip olduğunu okudum. Bu durum hem bedenen, hem ruhen seni üzdüğüne eminim. Artık bu sertleşmiş ve mat görünen saçlara veda etmenin zamanı geldi! ❤️ Ürünümüz Elidor By Elvin Levinler Nar Çekirdeği Saç Bakım Yağı saçlarımıza ne gibi etkiler var bakalım.
İçerisinde C vitamini var. Ve bu durum oldukça mükemmel. Saç sağlığımızı düşünen bir ürün olduğu için, oldukça şanslıyız 🍀
Saçlara enerji veren nar çekirdeği yağı sayesinde saçlarımız hem misler gibi kokuyor hem de canlı görünüyor
Saçlarını asla ağırlaștırmaz. Vallahi benim saçlarım, pamuk gibi oldu 😍
Asıl senin sorunun mat ve sertleşmiş saçlar. İşte burada canım. Kullandığın günden itibaren, bu sorunların ortadan kalkacak. Saçların daha parlak ve yumuşacık olacak :)
Kokusuna aşık olacaksın. Benden söylemesi dikkat et mis gibi kokudan bayılma ❤️
Tabi ki deeee en önemlisi, yumuşacık, dolgun, hacimli ve havalı saçların ile bir o yana savur, bir de bu yana savura savura yolda yürüyeceksin.
- Kim daha ne isteyebilir ki... Vakit kaybetme ve saçlarına bir iyilik yap. Onu da Elidor By Elvin Levinler saç bakım seti ile gerçekleştir 💙
Sana iyi gelir mi bilmiyorum ama ben pantene in keratinli yağını kullaniyorum cok memnunum sacima 8229 sey kullandigim icin sadece uçlarına dogru uyguluyorum genelde ama gerçekten yumusacik yapiyor
Saça ne iyi gelir bilmiyorum ama sakal için bir iki önerim olabilir. Sakallarım çok kuruyordu dökülüyordu, biraz araştırdım kendim yapmaya karar verdim sonra aktardan alıp. Hem sakalıma iyi geliyor hem de herkes çok güzel koktuğunu söylüyor. Bence deneyebilirsin..
durumun iyiyse gitti gidiyordan argan yagı felan al cok etkili oluyor durumun kötüyse a101 den argan yagını al ve orda bir kaç tane daha saçlar için cok etkili yaglar var bizim sınıfın kızları ordan alıyo sürekli
En İyi Cevaplar