Berna Koraltürk'ün "Baba Candır" adlı dizideki saç rengi nedir, biliyor musunuz?

Berna Koraltürk'ün (Bizim Yenge, Dedemin Dolabı, Her Sevda Bir Veda, Ah İstanbul, İşler Güçler, Baba Candır gibi dizilerde rol almıştır.) dizide kullandığı saçlarının rengine o kadar bayıldım ki! Herkes Hürrem* turuncusunu tercih etse ben yine Ece** saçı isterim kuaförden. İsterim istemesine ama rengi ne onu bilemiyorum işte... Lütfen bilenler söyleyebilir mi, Koraltürk'ün saç rengini hangi markanın hangi tonunda bulabilirim?

*
Muhteşem Yüzyıl adlı dizideki karakter (Meryem Uzerli)

**Baba Candır adlı dizideki karakter (Berna Koraltürk)

Bazı linkler bırakıyorum ki saç rengini hatırlayabilesiniz/öğrenebilesiniz:
Pazar gününün tatlı mamurluğuna iyi gelecek akşam güneşi gibi olan dizimiz babacandır bu akşam 🎈Berna Koraltürk Onbul (@bernakoralturk)'in paylaştığı bir gönderi (20 Kas 2016, 06:31 PST)
Anam herkes olmuş star, bize ışığınızla gelin denmişti de hocam ondan şeyettik.Berna Koraltürk Onbul (@bernakoralturk)'in paylaştığı bir gönderi (23 Mar 2017, 07:32 PDT)
🤷🏼‍♀️Berna Koraltürk Onbul (@bernakoralturk)'in paylaştığı bir gönderi (12 Haz 2017, 04:55 PDT)
Berna Koraltürk'ün "Baba Candır" adlı dizideki saç rengi nedir, biliyor musunuz?