2017 sonbahar-kış saç modelleri içerisinde shag saç kesimleri hakim diyebiliriz. Daha çok kısa saç modeli olarak bilinen bu modelin 2017 yılıyla birlikte modern olarak nitelendirilmesinin sebebi biraz daha uzun saçlara uygulanıyor olması. Kahkül modelleri 2017 yılıyla zirveye çıkıyor!
Aslı Enver kahkül modeli tam da modaya uygun vaziyette!
Aslı Enver KahkülAyrıca shag saç modelinin ortaya çıkarılması için kesilen katların uzun bırakılması, kesime daha fazla modernlik katıyor. Ayrıca kesime eşlik eden asi kahküller sonbahar aylarını çağrıştırıyor. Aslı Enver kahkülü saçlarıyla hem modaya uygun hem de yüz tipine yakışan bir seçim yapmış. Evet pembikler, kendinize kahkül yakıştırıyor musunuz, dener misiniz?
Asi kahküller sonbaharın saç trendi oldu! Kahkül her kadına yakışıyor mu sizce?
Kahkül kestirmeyin bee. Iyyy hiç yakışmıyor Star Trek karakterine benzemeyin, Herkese yakışmıyor, kahkül çok çok nadiren doğru surat ve kafa yapısına sahip insanlara yakışıyor. Düz saç gibi var mı be, ateşli, yanlara atacaksın. Size birinin resmini atayım. Düşünün kız böyleyken böyle oldu :D Ahahaha Ayrıca herkes Fifty Shades of Grey'deki Anastasia'ya özenip kahkül kestiriyor ya gülüyorum. Hayır da çok sıkıcı o ne öyle?
Kahkül yüz tipine göre kesilirse her kadına yakışıyor bence :) Hepimiz bir kere de olsa gelen kahkül kestirme isteğine karşı koyamamış, saçlarımızı kuaföre teslim etmişizdir. Aslı Enver saç kesimi olarak hep kahküle uygun modeller tercih ediyor :) Yüz tipi de tam kahküle uygun vaziyette.
Aslı Enver kahkülü yaptırmak isteyenler kuaförün yolunu tutmalı!
Aslı Enver saç modelleri
Aslı Enver saç modelleri arasında en sempatik, en masum görüneni kahküllü modeller değil mi? :) Aslı Enver kısa saç kullanırken de kahkül tercih ediyordu. Yani kahkül kestirmenin kısa saçı uzun saçı yoktur, yüz tipine uygun bir model tercih edilirse her türlü yakışacaktır :)
En havalı kahkül modelleri:
Kahkül modelleri
Gözlere kadar uzanan kahküller genel olarak çok güzel duruyor, hem alnı geniş olanların kurtarıcısı oluyor :) Yok ben uzun kahkül kullanamam diyorsanız, size uygun modeller de elbette var :)
Kahkül modelleri
Kahkül modelinizi yüz tipinize, zevklerinize uygun olarak kendiniz de belirleyebilirsiniz. Ben daha çok kaş hizasında biten, gözleri rahatsız etmeyen kahkül modelleri seviyorum :)
kendime yakıştırıyorum bir ara yaptırmıştım da, yaptırmam yani benim için kullanması zor oluyor kıvırcık oldugum için birde kahkul cabuk yağlanıyor git de yıka yap şu bu uğraşamam.
her kadina yakısmıyor ama bana yakısıyor😊seviyorum kücükken hep kahküldü saçlarım okula basladım birdaha da kahkül kesmedim özledim acaba yapsam mı diyorum🤔 bazen kendi saçımla yapıyorum evde ama☺
En İyi Cevaplar