Pembe tonun çeşitliliği birçok ünlü ve Instagram yıldızları için popüler bir tercih haline geldi. Pembe gölgeli yazlık saç rengi saçlarına hayat eklemek isteyen sarışınlar için idealdir. Çok soluk bir pembe ton ve neredeyse sarışın gibi geliyor. Karamel kökleri yaz görünümüne daha fazla dram eklemek için mükemmel bir yoldur. Barbie pembe saç renkleri ise genç kızların en sevdiği saç rengi..
PEMBE SAÇ RENGİ HANGİ TENE YAKIŞIR?
Marjinal bir renk olduğu için (yani şu an için öyle aslına bakarsanız. Daha da yaygınlaşmaya başlayınca pek de marjinal bir renk olmayacak.) her ten renginde farklı bir izlenim bıraktığını söylemek mümkün. Bunun nedeni bu saç renginde kafamızda oluşan bir model yok aslında. Ancak ben kendi düşüncelerimi söylersem eğer pembe saç renginin açık tenlerde hoş olduğunu söyleyebilirim. Açık tenlerde saçlarınızın da renkli olması nedeniyle oldukça etkileyici ve canlı bir görüntü ortaya çıkıyor...
Evet, son dönemin modası renkli saçlar. :) Pembe ise bunların en başında geliyor. Esmer tenli kişilere yakışıp yakışmadığı tartışma konusu olsa dahi, beyaz tenlilerde tam anlamıyla müthiş durabiliyor. Zevkler ve renkler tartışılmaz demişler :)
Acik tenlilere daha çok yakışıyor bence bende yaz basinda denedim cok iddiali baskin olmayan bir tonunu yakışıyor marjinal oluyor ama bence bu tarz iddiali renklerde giyim ve tarz olarakda biraz iddiali olmak gerekiyor yoksa tum havasi kaçıyor
Cesaret isteyen bir renk. Birde açık tenli olduğum için bu renkler sanki soluk gösteriyor ve makyaja abanılıyor, rimelle rujun dışına çıkılan makyajı sevmediğim için yapamam bu rengi yakışır mı onu da bilemedim 😕
Saçta duruşu güzel. Sarışınlar ve beyaz tenliler kullanabilir ama siyah saçlılar kullanmamalı bence. Pembe kaç düşünemiyorum. Pembe saç ve siyah kaş hiç düşünemiyorum. Bir de bana yakışmayacağı kesin. :D
Ben genel olarak pembe rengi beğenmediğim için beni çok cezbetmedi. Ama mor olsun, yeşil olsun, mavi olsun marjinal tonlar kullanmayı severim yerine göre.
Guzel ama 15 gunde bir boya yaptirmak lazim. Zahmetli ve yıpratıcı is. Gecici boyalar daha iyi. Aktiktan sonra ya da dip boyasi ciktiginda o pembe renk cokta hos görünmüyor malesef.
En İyi Cevaplar