Evlenip ejderhalar doğurmak istiyorsanız ilk önce bu saç örgülerinden yapın/yaptırın! Emilia Clarke tarafından canlandırılan ve izleyenleri kendine aşık eden üç ejderha annesi Khaleesi'nin saçları size de ayrı bir hava katacak..
Bonus: Yalnız dikkat edin! Khaleesi olucaksınız diye bu ablaya benzemeyin :(
"Ve tanrı kadını yarattı!" sözünün karşılığı olabilecek Khaleesi hür ve doğal saçlarına iki yandan sırtına doğru bileşerek örülmüş saçlarıyla ne kadar da alımlı! Erkekleri yoldan çıkaran Khaleesi saçı için at örgüsü bu saç modeli sizi olduğunuzdan daha masum gösterecek..
Uzun ve örgü detaylı saçların herkese yakışacağını düşünüyor musunuz? #Meczup
"Ve tanrı kadını yarattı!" Game Of Thrones'un Khaleesi'sinden Seksi Saç Modeli! Uzun ve örgülü saçlar, sizce de ilgi çekiyor mu?
@femme_tetue peki açıklayayım. Tanrı kelimesi eski Türkçeden "Tengri" kelimesinden gelmekte. Misal güneş tanrısı, su tanrısı gibi çok tanrılı inanca sahip olan Göktürkler'in sapkın diniydi. Allah'ın 99 ismi var ve içlerinde "tanrı" diye bir isim yok. Allah Kuran'da derki "Allah onların kendisine ortak koştuklarından münezzehtir" Ali imran suresinin son üç ayetini kontrol edebilirsiniz. Ben herşeyi yaratıp eşi benzeri olmayan Allah'a iman etmişken ona böyle sapkın toplumların tapındıklarına verdikleri isim ile hitap edemem. Maksat bu yazıyı yazan kardeşi eleştirmek değildir. Sonuçta ona sen bunu dedin kafir oldun demedik. Bilmiyordu öyle yazdı. İnsan bu beşer şaşar. Ben sadece gördüğümü düzelttim kimseyle alıp veremediğim yok.
Ameller niyetlere göredir hadisinin detaylı açıklamasını da Riyaz'us Salihin 'de okumuştum. Gerçekten muhteşem bir eser yazıyı okuyan herkese tavsiye ederim Allah imam nevevi den razı olsun
evet her sabah kuaföre gidelim saç ördürmeye gidelim üstüne bide hangi kuaför tam resimdeki gibi yapar o da var üstüne bir de 20 lira verelim neden başkalarına çekici görğncez diye yok anam almıyım ben
@ohmisgibikokuyor Senin annen veya benim annemden bahsetmiyorum 30-18 yaş arası sümüklü kezbanlardan bahsediyorum onlarla zaten kıyaslayamazsınız kendinizi onlar kadın , yuva , aile kelimesini barındıran son jenarasyondu
@ohmisgibikokuyor Gördüklerimi söylemek mi rahatsız ediyor? Ben aynı şekilde iğrenç erkek kelimesini taşıyamayan acınası insanlarda tanıyorum hayatlarında mutlular nasıl olabiliyorlarsa artık ama sizde bu yok siz hep haklısınız eleştiriye daima kapalısınız bir çok şey keşke 30-40 yıl önce doğsaymışım anaanneler babaanneler şimdi kadınlardan bahsederken mideleri bulanıyor delelerde aynı şekil erkek için bir çok şey yazılabilir sadece kadınlara değil benim tavrım tamam mı bu kadar tetiklenmene gerek yok
sen emile clarke ve şimdiki Türk kızlarını kıyaslayıp bizleri deyim yerindeyse gömdün.. burda sosyal mesaj verme eskilerle şimdiki Türk kızlarını kıyaslamadın. neyse
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Eskiden bu tarz saclar kullanirilmis evet ama simdi sanki kadinlarin bu kadar cok saci yok gibi :) Onun yerine kaynak dolu her yer.
Bunu ben değil kuran tefsiri söylüyor bu bir ikincisi mevlanada onaylar Hz ademi Havva kandırdı yasak ağaçtan yedirdi der kadına muhalefet etmeyen helak oldu der ha birde Hz adem ölürken oğluna sen sen ol sakın kadın sözü dinleme bak ben dinledim başıma ne geldi demiş.
@Nefertiti__ hayır kendim bizzat okudum ve ehli sünnet kaynaklardan araştırdım. Müftüye sor tabii hadisleri zayıf hadis olduğu için yok sayan kaderi inkar eden hepimiz gibi insan olan bir müftüye denk gelme olasılığınında farkında ol bir yandan.
Kuranda boyle bişey var mı. Ayrıca adem peygamberı havva kandırmadı. Sucu kadınlara yüklüyor lar. Kadere inanirim. Dini bilen guruplarla tan ısmıstım unude. Sayıde nursı dıye birinin kitablarını okuyolardı. Beni davet ettıler gidemedim nebılim korktum. :(
@Nefertiti__ sen kadere inanıyorsun zaten ama çoğu hoca veya müftü itikadı bozuk yanlış eksik bilgi dolu olan kişiler.. İslam dininde tek kaynak kuran değildir hadisler alim ve diğer peygamber sözleri kuran tefsirleri ve ehli sünnet olması şartı ile kaynak olarak geçerler. Kimseden korkman gerekmez sadece seni kandırır yanlış bilgi verebilirler onun içinde yapacak bir şey yok.
Bence o adet olayı erkeklerın kadını asagılamaları ıcın uydurdukları bısey. Kesınlıkle inanmıyorum. Adet ceza degil nigmettir. Adet kanı normal vucuttakı gibi bır kanda değil dir. Her adette vucut kendını yeniler. Bu sebeble ruh halinde dalgalanmalar, fizyolojık yapıdada rahatsızlıklar olur. Biraz kadının fizyolozısı hakkında bilginiz olsaydı sızde uydurma oldugunu anlardınız.
@Nefertiti__ dinde bence uydurma sence uydurma gibi belirsiz ifadeler olmaz Zaten her şey kayıtlıdır sahih olan bellidir olmayan bellidir Geriye inkar etmek veya inanıp tastiklemek kalır
Erkekler din kitablari yazdiklari icin yanli davranmislar. bisey duyuyorum kuranda var mi diyorum yok diyorlar. Ahmet in mehmetin yazdiginami yoksa kuranami inancaz.
Bunu sordum bugün bu Yahudilerin uydurmasiymis. Hatta ilk kan kadin yuzndende dokuldugu için kadini seytan olarak nitelendirirlermis. Uzun uzun anlattida ben Allah adildir. Herkes kendi gunahindan sorumludur. Kimsenin gunahinin bedelini kimseye odetmez.
Arkadaşım eminim sorduğuna zaten ama her ilahiyat okuyan doğruyu bilip söyleyecek degil ya doktorlarında hata yaptığı yalan söylediğine şahit oldum ben pek çok kez aynısı ilahiyat profesörü içinde geçerli ben kendim okudum bizzat kendim gördüğümemi inanayım tanımadığım insana mı
He yaa sende birad bitt tin. Tür kızları olarakta cok guzeliz. Bizdeki guzelligi dunyadaki hıcbir ırkın kadınında bulamazsın. Onu gormek için gereken göz yok sende. Engellisin.
Yabancılar güzel kızları iyi filmlerde oynatıyorlar film iyi kız iyi hani yakışıklı oğlan eh tabi onu koymayı unutmuyorlar bu yüzden yabancılara bu kadar hayranız 😉😋😋😆😆
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > "Ve tanrı kadını yarattı!" Game Of Thrones'un Khaleesi'sinden Seksi Saç Modeli! Uzun ve örgülü saçlar, sizce de ilgi çekiyor mu?
En İyi Cevaplar