Soyle bir durum var, mesela benim sacim uzunken hic taranmiyordu bildigin bonus gibi kivircik, taramaya kalktiginda dokulen sacin haddi hesabi yok. Ve ben kestirerek sacsiz kalmayi bir nebzede olsa onledim :D birazda olsa ise yariyor yani
saç dökülmesinin sebebi vitamin eksikliğiymiş diye duydum.. onun dışında abimin saçları dökülmeye başlayınca sık sık sıfıra vermeye başladı ve sıklaştı.
Saçların dökülüyorsa taze lavanta çiçeğini kaynatıp 3 dk demlendikten sonra duştan çıktıktan sonra saç diplerine uygulayacaksın durulamana gerek yok demir eksikliği var ise hiçbirşey işe yaramaz önce bir doktora gidilip test yatırılmalı
dökülmeye bağlı kökten koparak bir dökülme ise kansızlık demir eksiğin oldugunu gösterir bu yüzden vitamin takviyesi alman gerekir uçtan kırılarak dökülmen varsa evet kestirmende fayda var
Kadınlara kes derler, biz erkeklere ise kazıt yeniden gür bir şekilde uzar gider o diye söylenirler. Deneyenler öyle olduğunu söylüyor ama bana biraz manyaklık olarak geliyor.
Bence alakası yok neden mi, kısa saçı görmek, uzun görmekten daha zordur, uzun saç hemen ben burdayım der ve sen de heryerde saçını gördüğünü düşünürsün, halbuki kısa saç da dökülüyor ama daha az görülüyor.
En İyi Cevaplar