Bana sadece yanılsama gibi geliyor. Saç kısalınca daha az döküldüğünü zannediyoruz.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Soyle bir durum var, mesela benim sacim uzunken hic taranmiyordu bildigin bonus gibi kivircik, taramaya kalktiginda dokulen sacin haddi hesabi yok. Ve ben kestirerek sacsiz kalmayi bir nebzede olsa onledim :D birazda olsa ise yariyor yani
Ahaha oda bir teknik tabi ama saçınız kıvırcıkla saç kremi kullanıp duşta taramak daha mantıklı benimde kıvırcık :)
O sabir ve ilgi bende yok :D
saç dökülmesinin sebebi vitamin eksikliğiymiş diye duydum.. onun dışında abimin saçları dökülmeye başlayınca sık sık sıfıra vermeye başladı ve sıklaştı.
Saçların dökülüyorsa taze lavanta çiçeğini kaynatıp 3 dk demlendikten sonra duştan çıktıktan sonra saç diplerine uygulayacaksın durulamana gerek yok demir eksikliği var ise hiçbirşey işe yaramaz önce bir doktora gidilip test yatırılmalı
Cesaret edemedigim eylemdir dökülmeden değil çok şükür saçım çok uzun yani ama kazıtinca gür çıkacağını duydum
Çıkmaz diye düşünüyorum
Aynen son araştırmama göre çıkmaz sadece uydurulmuş bir şey
Cevap
35Cevap
dökülmeye bağlı kökten koparak bir dökülme ise kansızlık demir eksiğin oldugunu gösterir bu yüzden vitamin takviyesi alman gerekir uçtan kırılarak dökülmen varsa evet kestirmende fayda var
Kadınlara kes derler, biz erkeklere ise kazıt yeniden gür bir şekilde uzar gider o diye söylenirler.
Deneyenler öyle olduğunu söylüyor ama bana biraz manyaklık olarak geliyor.
Bence alakası yok neden mi, kısa saçı görmek, uzun görmekten daha zordur, uzun saç hemen ben burdayım der ve sen de heryerde saçını gördüğünü düşünürsün, halbuki kısa saç da dökülüyor ama daha az görülüyor.
Evet bazı durumlarda etkiler. Saç dökülmesi genellikle dikkatsiz beslenme, hastalık veya kansızlık yüzünden olur.
Olsun.. piskolojik olarak buna inanirsak bile bir rahatlama olur.. unutmayin sac dokulme sebeplerinden biri de stress (;
saç kıl köklerinin zayıflaması, yaşlanmasi veya hastalığı sebebiyle dökülür. dedigin gercek olsa herkes asker trasi kestirir, kellik olmazdi.
Hani kırıkları falan almak daha sağlıklı hale getirir o açıdan söylenmiş olabilir ama önleyeceğini sanmıyorum.
bence hayır öyle olsa kökten kesmen lazım ki güçlü olsun :D
Evet, saçlarımı kestirdiğim zamanlar bana da az dökülüyor gibi geliyor.
Sadece yıpranmış olanı temizler kafanı hafifletir dökülmeyi önlediğine tanık olmadım
En iyisi örgü
Hem çabuk uzar , hem krılmasıni felan önlemini aır
Önlemez sadece saçını kestirince saçların daha sağlıklı gözükmeye başlar o kadar
Saçlar kırıldığı için incelip dökülüyorsa şayet, kesince kırıklar gittiğinden dolayı yardımcı olabilir.
engeller bir nebze çünkü uzattıkça yıpranıp kendini salıyor
Önlemez, kısaldıkça daha az göründüğü için öyle geliyor..
sırf bu yüzden gaza gelip kestirdim, değişen bir şek yok hala kelim =))
Bir yalan eksik, bir yalan fazla. Nasil olsa doner dunya. Umutsuz ev kadinlarinin saclarini kisaltma bahanesi olabilir.
Alakası olduğunu düşünmüyorum. Ben hep kısa kestiriyorum ama hiç dökülmesi geçmiyor hala kol gibi dökülüyor :D
Yalan o , saglikli uzama icin hafta 1 kez makas yeterli
denemediğim yöntem kalmadı yine dökülüyor yine dökülüyor:( artık bıraktım
Kökünden sıfıra vurursan tabiki dökülmez diğeri sadece yanlış bir inanç
Saca bakmazsan dokulur kisa ya da uzun olmasinin pek onemi yok gibi :)
Kesinlikle hiçbir işe yaramaz saç dökülmesi genetik bir şeydir tedavi olmalısın
ucla kök arasında bir bağlanı yok alakası yok bencr
Kesinlikle faydası yok sac uzmani biri olarak saçınız varken varlıkta yokluk yaşamayın ;)
Saçım benimde dökülüyordu. Kestir dökülmez dediler omuza kadar kestirdim pişmanım D:
Şehir efsanesi yani hala dökülüyo
Gerçek olmayan bir şey. Köke bir değişiklik yapılmıyor ki.
Hayır ilk yıkamada nerdeyse hiç dökülmüyor sonra yine aynı boşuna saçlarınıza kıymayın
Diğer kişilerin saç yapısını bilmem ama ben saçlarımı kestirdiğimde dökülme azalıyor.
Onu bunu bilmem ama ben makas değil makine traşı yaptırıyorum
Çok mantıklı değil bence, çok düşük bir ihtimal.
Uzunken dökülüyordu, kestirdim hala dökülüyor.
Olabilir fakat hep öyle söylenir
Şehir efsanesi.. kökleri aynı çünkü
Sıfıra vurdurunca dökülmüyormuş 😀
Öyle bir şey olsaydı dünyada kel kalmazdı
Laf olsun torba dolsun hesabı bence.
Öyle bişey yok.
Sen kıyma saçlarına :)
Sıfıra vurursan dökülmez:)
Çok mantıklı
Mantıksız bir cümlemi bul, saçlarımı sıfıra vururum:)
Önlemiyor malesef.
Kırıklarını aldırmak öyle ama kesmek bilemiyorum
şehir efsanesi önlemez
Şehir efsanesi
düzenli olarak kestirirsen doökülmüyor
Evet işe yarıyo
Bence. Efsane
soru cok guzel takipteyim
yalan onlae be
şehir efsanesi
Önler
efsaneee